رسپی

رسپی کباب گوشت با ریواس؛ در فر یا هواپز

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

کباب یکی از بهترین و محبوب‌ترین غذاهاست که به روش‌های مختلفی درست می‌شود. ریواس، یک گیاه کوهی با خواص فوق‌العاده، برای مزه‌دار کردن گوشت در کباب استفاده می‌شود. ریواس طعم لذیذی به کباب شما می‌بخشد. اگر دلتان می‌خواهد طعم‌های جدیدی را امتحان کنید، حتماً این کباب را فراموش نکنید.

ما امروز در این قسمت از مجله اینترنتی رضیم بلاگ یکی از ساده‌ترین و خوشمزه‌ترین روش‌های تهیه کباب گوشت با ریواس را به شما آموزش می‌دهیم. در این راهنما، مراحل را به صورت قدم به قدم به همراه نکات مهمی که باید بدانید ارائه خواهیم کرد، پس با ما همراه باشید.

دستور پخت کباب گوشت با ریواس

  • مدت زمان لازم برای آماده‌سازی و پخت این کباب بین ۹۰ تا ۱۲۰ دقیقه است.
  • این مقدار مواد برای ۲ تا ۳ نفر کافی است و شما می‌توانید با پر و ضرب ساده، مقدار مواد را برای تعداد بیشتری افزایش دهید.
  • تهیه این کباب در سطح متوسطی از سختی قرار دارد.
مواد لازم برای تهیه کباب ریواس:
گوشت فیله گوساله ۳۵۰ گرم
ریواس ۱ ساقه
انبه ¼ پیمانه
نمک و فلفل سیاه به مقدار دلخواه
آویشن یک قاشق غذاخوری
روغن زیتون یک قاشق غذاخوری
سس باربیکیو به مقدار دلخواه

مرحله اول: آماده‌سازی انبه و ریواس

ریواس را بشویید و پوست آن را بگیرید. ساقه‌اش را به قطعات ۲ تا ۳ سانتی‌متری برش بزنید.

در همین مرحله، انبه را با قاشق له کرده و پوره کنید.

مرحله دوم: آماده‌سازی گوشت

فیله گوساله را بشویید و با یک دستمال تمیز آن را خشک کنید.

گوشت را به صورت نواری و با اندازه‌های یکسان برش بزنید.

بیشتر بخوانید: رسپی کباب ژاپنی با فیله گوسفندی

مرحله سوم: مزه‌دار کردن گوشت

فیله‌های برش‌زده را در یک ظرف مناسب قرار دهید.

نمک، فلفل سیاه و آویشن را به آن اضافه کنید.

فلفل سیاه طعم فوق‌العاده‌ای به گوشت می‌بخشد.

روغن زیتون و پوره انبه را نیز به گوشت اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا تمام قسمت‌ها به مواد پوشانده شوند.

حالا روی ظرف را بپوشانید و به مرحله بعد بروید.

مرحله چهارم: آماده‌سازی فر

فر برقی یا گازی را روشن کرده و بگذارید تا کمی گرم شود.

شما می‌توانید این کباب را در هواپز یا توستر هم با همین روش درست کنید.

رسپی کباب گوشت با ریواس؛ در فر یا هواپز

بیشتر بخوانید: دستور پخت سورمه کباب به روش ترکیه‌ای!

مرحله پنجم: پخت کباب

یک تکه فویل آلومینیومی آماده کرده و گوشت‌های مزه‌دار شده را روی آن قرار دهید.

سپس قطعات ریواس را روی گوشت بچینید و فویل را بپیچید.

فویل حاوی کباب را روی سینی فر بگذارید و سینی را درون فر قرار دهید.

دمای پخت برای فر برقی بین ۱۸۰ تا ۱۹۰ درجه، به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه است.

پس از گذشت زمان…

“““html

گوشت را از فر خارج کنید.

فویل را باز کرده و مقداری سس باربیکیو به روی گوشت بزنید.

کمی گوشت‌ها را زیر و رو کنید و دوباره فویل را ببندید.

بیشتر بخوانید: رسپی آدانا کباب ترکیه‌ای

کباب را به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه دیگر در فر بپزید.

پس از پخت، نرم بودن گوشت را بررسی کنید و اگر پخته شده بود، آن را در ظرف سرو قرار دهید.

کباب ریواس خوشمزه در هواپز

کباب گوشت با ریواس خوشمزه و جذاب شما آماده است که سرو کنید و از آن لذت ببرید.

می‌توانید آن را با انواع نان همراه با سس باربیکیو یا برنج ساده میل کنید.

برخی افراد همه مواد را با میکسر یا چرخ گوشت ریز کرده و در نهایت کبابی مانند کباب کوبیده تهیه می‌کنند.

بیشتر بخوانید: رسپی جوجه‌ چینی پفکی خوشمزه

امیدواریم این رسپی برای شما که به آشپزی علاقه دارید، جذاب باشد و بتوانید این کباب خوشمزه و متفاوت را به سادگی درست کرده و در کنار عزیزان خود نوش جان کنید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا