رسپی

رسپی کتلت کدو سبز با گوشت چرخ کرده؛ طعمی بی‌نظیر

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

کتلت کدو سبز با گوشت چرخ کرده، یکی از محبوب‌ترین انواع کتلت است. ترکیب طعم کدو سبز و گوشت چرخ کرده با هم طعمی خاص و دلپذیر ارائه می‌دهد. در این مقاله از مجله رضیم، طرز تهیه این کتلت خوشمزه را به صورت مرحله به مرحله و با تمام نکات مهم برای شما آموزش خواهیم داد.

مواد لازم جهت تهیه کتلت کدو سبز با گوشت چرخ کرده

مواد لازم برای تهیه کتلت کدو سبز با گوشت چرخ کرده به شرح زیر است:

گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
تخم مرغ ۱ عدد
کدو سبز ۱-۲ عدد
سیر ۱-۲ حبه
پیاز ۱ عدد
آرد نان یا آرد سوخاری ۱ پیمانه
نمک و فلفل قرمز به مقدار دلخواه
زردچوبه به مقدار دلخواه
روغن  برای سرخ کردن

مراحل تهیه کتلت کدو سبز با گوشت چرخ کرده

  • زمان لازم برای آماده کردن این کتلت حدود ۲۵-۳۵ دقیقه است.
  • مقدار مواد در این دستور مناسب برای ۲-۱ نفر است و شما می‌توانید با توجه به نیاز خود، مقدار مواد را افزایش دهید.
  • تهیه این کتلت در سطح متوسط سختی قرار دارد.

مرحله اول: آماده سازی پیاز و سیر

پیاز و سیر را بشویید و پوست بگیرید.

با استفاده از رنده یا میکسر آن‌ها را ریز کنید.

پوره پیاز و سیر را در یک صافی بریزید و خوب آب آن‌ها را بگیرید.

گرفتن آب پیاز به شما کمک می‌کند تا کتلت‌ها بهتر سرخ شوند.

پوره پیاز و سیر را در کاسه بزرگی بریزید.

بیشتر بخوانید: رسپی کتلت گل کلم با گوشت چرخ کرده

مرحله دوم: آماده سازی کدو

کدو سبزها را نیز بشویید و در صورت تمایل پوست بگیرید.

کدوها را ریز رنده کنید و آب آن‌ها را بگیرید.

بهتر است از کدو سبزهای جوان و متوسط استفاده کنید زیرا کدوهای بزرگ پوست ضخیم‌تری دارند و آب بیشتری دارند.

کدوهای آب‌گیری شده را به کاسه پیاز اضافه کنید.

مرحله سوم: افزودن گوشت چرخ کرده و ادویه‌ها

گوشت چرخ کرده، نمک، فلفل و زردچوبه را به کاسه اضافه کنید و مواد را به خوبی مخلوط کنید. اگر می‌خواهید کتلت‌ها طعم دارتر شوند، می‌توانید از ادویه‌های دیگری مانند پودر تخم گشنیز و فلفل سیاه هم استفاده کنید.

رسپی کتلت کدو سبز با گوشت چرخ کرده؛ طعمی بی‌نظیر

شما می‌توانید از هر نوع گوشت چرخ کرده‌ای که دوست دارید، استفاده کنید. گوشت گوسفند، مرغ یا ترکیبی از گوشت‌ها نیز می‌تواند برای تهیه این کتلت مناسب باشد.

“““html

مناسب هستند.

بیشتر بخوانید: بادمجان کبابی و پوره سیب زمینی؛ غذایی که عاشقش می‌شوید

مرحله چهارم: افزودن تخم مرغ و آرد

تخم مرغ و آرد نان را به مایه کتلت اضافه کنید و همه مواد را با هم خوب مخلوط کنید تا مایه شما یکنواخت و یکدست شود.

آرد نان به چسبیدن کتلت‌ها کمک می‌کند و باعث می‌شود که شکل خود را در هنگام پخت حفظ کنند. اگر آرد نان ندارید، می‌توانید از آرد سوخاری استفاده کنید.

اگر وقت دارید، برای تردتر شدن کتلت‌ها، روی ظرف را بپوشانید و مایه کتلت را ۲۰-۳۰ دقیقه در یخچال استراحت دهید.

رسپی یک غذای ساده با کدو سبز

مرحله پنجم: سرخ کردن کتلت

یک تابه نچسب روی حرارت بگذارید و مقداری روغن در آن بریزید.

برای اینکه مایه کتلت به دستتان نچسبد، می‌توانید دستان خود را با کمی آب خیس کنید. از مخلوط گوشت و کدو سبز به اندازه نارنگی بردارید و در دست شکل دهید.

کتلت‌ها را در روغن داغ سرخ کنید تا طلایی شوند. بعد از سرخ کردن هر دو طرف، آن‌ها را روی دستمال جاذب روغن قرار دهید تا روغن اضافی‌شان گرفته شود.

اگر می‌خواهید کالری کتلت‌ها کمتر شود، می‌توانید آن‌ها را در فر بپزید به جای سرخ کردن.

بیشتر بخوانید: کوفته ریکوتا مرغ؛ لذتی که نمی‌توانید از آن بگذرید

مرحله ششم: تزیین و سرو کتلت

کتلت‌های آماده شده را در ظرف سرو بچینید و با کاهو، سبزی، لیموترش، گوجه فرنگی و خیارشور به دلخواه تزیین کنید.

شما می‌توانید این کتلت‌های خوشمزه را با برنج یا انواع نان سرو کنید.

نکات و فوت و فن‌های تهیه کتلت کدو سبز

امیدواریم که این رسپی از مجله آشپزی رضیم برای شما علاقه‌مندان به دنیای رنگارنگ آشپزی مفید بوده باشد. با رعایت این مراحل ساده، می‌توانید این کتلت کدو سبز خوشمزه و سالم را تهیه کرده و از خوردن آن لذت ببرید.

اگر شما هم ترفندهایی برای تهیه کتلت کدو سبز با گوشت چرخ کرده دارید که باعث خوشمزگی بیشتر آن می‌شود، خوشحال می‌شویم که آن‌ها را در بخش نظرات با ما و دیگر دوستان علاقمند به اشتراک بگذارید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا