رسپی

رسپی کدو حلوایی پخته؛ ساده و سالم‌ترین دسر پاییزی

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

شما می‌توانید با کدو حلوایی دسرهای مختلفی درست کنید، اما یکی از ساده‌ترین و خوشمزه‌ترین دسرها نیاز به چند تکه کدو، شیره انگور، گردو و گلاب دارد. در این مقاله از مجله رضیم به شما دستور تهیه دسر پاییزی کدو حلوایی را معرفی می‌کنیم.

نگاهی سریع به روش پخت

برای تهیه این دسر پاییزی، ابتدا کدو را به صورت ورقه‌های نسبتاً ضخیم خرد کنید. پوست کدوها را بگیرید و تکه‌های کدو را با مقداری کره در یک ماهیتابه قرار دهید و درب آن را بگذارید. بعد از چند دقیقه، مخلوط آب و گلاب را اضافه کنید و بگذارید کدوها به خوبی بپزند. سپس شیره انگور را اضافه کنید. بعد از چند دقیقه کدوها را برگردانید و پودر دارچین و گردوی خرد شده را اضافه کنید. به همین سادگی دسر شما آماده می‌شود. برای جزئیات بیشتر در مورد تهیه این دسر خوشمزه با کدو حلوایی، ادامه مطلب را بخوانید.

مواد لازم دسر پاییزی با کدو حلوایی

کدو حلوایی ۴ تکه
شیره انگور ۱ قاشق غذاخوری
گردوی خرد شده ۱ قاشق غذاخوری
کره به مقدار لازم
گلاب ۱/۴ لیوان فرانسوی دسته‌دار
آب ۱/۴ لیوان فرانسوی دسته‌دار
پودر دارچین به مقدار لازم

مراحل دسر پاییزی با کدو حلوایی

  • مدت زمان آماده‌سازی: ۵ دقیقه
  • مدت زمان پخت: ۴۰ دقیقه
  • درجه سختی: آسان
  • مناسب برای: ۴ نفر

مرحله اول: آماده‌سازی کدوها

برای شروع، پوست کدوها را بشوید و خشک کنید. با یک چاقوی تیز، قسمت بالایی کدو را جدا کنید. سپس کدو را به صورت ورقه‌هایی به ضخامت حدود ۳ تا ۵ سانتیمتر برش دهید و پوست آن‌ها را به نوبت جدا کنید.

مرحله دوم: تفت دادن کدوها

مقداری کره در ماهیتابه بریزید و آن را روی حرارت ملایم قرار دهید. سپس تکه‌های کدو را در ماهیتابه بچینید و درب ماهیتابه را بگذارید.

بیشتر بخوانید: باقالی را به روش بازاری برای شب یلدا درست کنید

مرحله سوم: اضافه کردن آب و گلاب

بعد از چند دقیقه، آب و گلاب را به ماهیتابه اضافه کنید و دوباره درب آن را بگذارید. اجازه دهید کدوها چند دقیقه بپزند و نرم شوند. وقتی آب به طور کامل بخار شد، درب را بردارید و صبر کنید تا کدوها طلایی شوند. سپس آن‌ها را برگردانید تا طرف دیگرشان هم کمی سرخ شود.

مرحله چهارم: اضافه کردن شیره

وقتی کدوها طلایی شدند، شیره را روی آن‌ها بریزید. دوباره درب ماهیتابه را بگذارید و چند دقیقه دیگر صبر کنید تا کدوها طعم شیره را به خود بگیرند. سپس کدوها را برگردانید.

“““html
بیشتر بخوانید: رسپی خاگینه کدو حلوایی

مرحله پنجم: دسر را آماده کنید

در آخرین مرحله از درست کردن این دسر پاییزی، باید کمی دارچین روی کدوها بپاشید و گردوهای خرد شده را روی آن‌ها بریزید. حالا می‌توانید کدوهای طعم‌دار شده را در بشقاب یا ظرف دلخواهتان بچینید. گردوها را از تابه بردارید و روی کدوها بریزید. دسر خوشمزه شما آماده است و می‌توانید آن را نوش جان کنید.

بیشتر بخوانید: رسپی معجون کدو حلوایی

نکات و فوت و فن‌های رسپی دسر پاییزی با کدو حلوایی

در ادامه چند نکته مفید برای خوشمزه‌تر شدن این دسر پاییزی آورده‌ایم. با ما همراه باشید.

  • برای پخت این دسر خوشمزه، می‌توانید به جای شیره انگور از شیره خرما استفاده کنید.
  • از آنجایی که کدو حلوایی سرد است، حتما کمی دارچین به آن اضافه کنید تا طبع آن متعادل شود.
  • اگر دوست دارید، می‌توانید به جای شیره انگور از شکر کاراملی استفاده کنید.
  • این دسر خوشمزه را می‌توانید برای شب یلدا و پذیرایی از مهمان‌ها هم تهیه کنید.
  • برای طعم دادن به دسر، می‌توانید از پودر زنجبیل و میخک هم استفاده کنید.
  • می‌توانید به جای گردو، از پودر یا خلال پسته استفاده کنید.
  • بهتر است کدوها را به اندازه یکسان برش دهید.
  • اگر دوست دارید، می‌توانید کدوها را با قالب‌های زیبا برش بزنید تا شکل جالب‌تری داشته باشند.
  • برای تزئین دسر، می‌توانید کمی خامه فرم گرفته روی آن بریزید یا از پودر گردو، پودر پسته یا چند غنچه گل محمدی استفاده کنید.
  • در بعضی از رسپی‌ها، مقداری زعفران هم به کار رفته است.
  • بهتر است برای این دسر از کره حیوانی به جای کره پاستوریزه استفاده کنید.

در این مقاله از مجله آشپزی رضیم، به رسپی راحت‌ترین و سالم‌ترین دسر پاییزی با کدو حلوایی پرداختیم. می‌توانید این دسر خوشمزه را در روزهای سرد پاییزی درست کنید و از طعمی لذیذ آن لذت ببرید. اگر تاکنون این دسر را درست کرده‌اید، نظرات و تجربیات خود را با ما و دوستان علاقه‌مند به آشپزی به اشتراک بگذارید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

رسپی کدو حلوایی پخته؛ ساده و سالم‌ترین دسر پاییزی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا