رسپی کدو شکم پر؛ با گوشت چرخکرده و ادویههای معطر

“`html
آیا به دنبال یک غذای خاص برای مهمانیهای خود هستید؟ کدو شکم پر میتواند انتخاب خوبی باشد. این غذا طعم عالی و ظاهری زیبا دارد که هر مهمانی را ویژهتر میکند. با این دستور از مجله رضیم، شما هم میتوانید کدو شکم پر خوشمزهای درست کنید.
مواد لازم برای تهیه کدو شکم پر
مواد لازم برای تهیه کدو شکم پر به شرح زیر است:
کدو سبز | ۲ تا ۳ عدد متوسط |
گوشت چرخ کرده | ۲۰۰ گرم |
پیاز | ۱ عدد متوسط |
سیر | ۲ حبه |
گوجه فرنگی | ۲ تا ۳ عدد |
رب گوجه فرنگی یا سس کچاب | ۱ قاشق غذاخوری |
پنیر پیتزا | به میزان لازم |
فلفل سیاه | ۱ چهارم قاشق چایخوری |
زردچوبه | نصف قاشق چایخوری |
پاپریکا | نصف قاشق چایخوری |
نمک | به میزان لازم |
آویشن یا اورگانو | نصف قاشق چایخوری |
روغن زیتون یا سرخ کردنی | به میزان لازم |
مراحل تهیه کدو شکم پر
برای تهیه کدو شکم پر کافیست مراحل زیر را دنبال کنید.
مرحله اول: آمادهسازی کدوها
برای شروع، کدوها را خوب بشویید و در صورت تمایل پوست بکنید. حتی میتوانید آنها را با پوست هم استفاده کنید.
سپس کدوها را از وسط برش دهید و با کمک قاشق یا اسکوپ بستنی، داخل آنها را خالی کنید.
توجه کنید که لبههای انتهایی کدوها را نباید برش بزنید تا کدوها بسته بمانند.
این کار کمک میکند که بعد از ریختن مواد، آنها بیرون نریزد و به خوبی داخل کدوها بماند.
بعد از خالی کردن داخل کدوها، آنها را با کمی روغن زیتون چرب کنید.
مواد داخل کدوها را که خالی کردید دور نیندازید و نگه دارید، چون برای پختن مواد گوشتی به کار میآید.
“““html
آن نیاز داریم. آنها را با چاقوی تیز برشهای کوچکتر بزنید و کنار بگذارید.
کدوهایی که داخلش را خالی کردید را داخل سینی فر یا ظرفی که مقاوم به حرارت فر باشد قرار دهید.
مرحله دوم: تهیه مواد میانی
حال روی کدوهایی که شکمش را خالی کردید کمی نمک، فلفل سیاه و آویش بپاشید. ظرف حاوی کدوها را کنار بگذارید.
برای تهیه مواد داخلی و شکم کدوها، پیاز و سیر را خرد کنید.
سپس در تابهای مقداری روغن زیتون یا سرخ کردنی بریزید. پیازهای خرد شده را در تابه بریزید.
کمی تفت دهید تا پیازها مقداری طلایی و سرخ شوند. سپس گوشت چرخ کرده را به پیاز اضافه کنید، تفت دهید تا گوشت مخلوط و پخته شود.
سیر خردشده یا رنده شده را اضافه کنید. هم بزنید تا عطر سیر خارج شود و کمی سرخ شود.
بیشتر بخوانید: رسپی کدو بره به روش سنتی مازندرانی
مرحله سوم: اضافه کردن ادویهها
در این مرحله خردههای کدو سبز خارج شده از مرکز کدوها را که خرد کرده بودید، به مخلوط گوشت و سیر و پیاز اضافه کنید.
مواد را تفت دهید تا مخلوط شوند. سپس ادویهها شامل نمک، فلفل، زردچوبه، پاپریکا و آویشن را به مواد داخل تابه اضافه کنید.
ترکیب فوق را هم بزنید و مخلوط کنید تا عطر ادویهها خارج شود.
مرحله چهارم: افزودن گوجه فرنگی
دو یا سه عدد گوجه فرنگی درشت یا متوسط را خرد کنید. حالا گوجه فرنگی خرد شده را به سایر مواد داخل تابه اضافه کنید و مجدد تفت دهید.
یک یا دو قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی یا سس کچاب داخل تابه بریزید.
خوب هم بزنید و مخلوط کنید تا ترکیبی یکدست حاصل شود. درب تابه را ببندید و اجازه دهید تا گوجهها آب بیندازند و نرم شوند.
در پایان مواد گوشتی غلیظ و خوشرنگ آماده است.
اکنون میتوانید بعد از پایان پخت، شوید و جعفری را خرد کرده و به این مواد اضافه کنید و هم بزنید تا مواد یکدست شود.
بیشتر بخوانید: رسپی بیج بیج گیلانی
مرحله پنجم: پر کردن شکم کدوها با مواد
حالا ظرف حاوی کدوها را آماده کنید. مواد گوشتی آماده شده را به آرامی داخل شکم کدوها بریزید و داخل کدوها را با این مواد پر کنید.
برای سس این غذا و پخت بهتر کدوها و طعمدهی بیشتر، میتوانید حدود یک یا دو قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی را با نصف یا دو سوم پیمانه آب داغ مخلوط کنید و اطراف کدوها و داخل ظرف بریزید.
در پایان، روی کدوها را با پنیر پیتزا بپوشانید و روی هر کدام مقداری پنیر به دلخواه بریزید.
میتوانید در صورت تمایل مقداری (یک یا دو قاشق) ماست موسیر به مواد گوشتی اضافه کنید و داخل شکم کدوها بریزید.
بیشتر بخوانید: رسپی خورش کدو سبز با مرغ
مرحله ششم: پخت کدوها
حالا ظرف حاوی کدوها را در فر قرار دهید و دمای فر را روی ۱۹۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید و نیم ساعت زمان دهید تا کدوها بپزند.
برای اینکه پنیر روی کدوها طلایی شود، در دقایق پایانی پخت، گریل یا دمای بالای فر را روشن کنید تا پنیر به خوبی طلایی شود.
بعد از پخت، از فر خارج کنید. غذای مجلسی و مخصوص شما آماده است. نوش جان!
کدو شکم پر از انواع غذا با گوشت چرخ کرده است که بدون شک تهیه آن بسیار لذتبخش خواهد بود.
بیشتر بخوانید: رسپی کوکو کدو سبز
نکات طلایی در تهیه کدو شکم پر
در ادامه به چند نکته مهم
“““html
برای تهیه کدو شکم پر به نکات زیر توجه کنید. با ما همراه باشید.
- میتوانید قبل از هر کار کدوها را کمی بخارپز کنید یا به مدت پنج دقیقه در آب داغ بجوشانید. این کار باعث میشود کدوها زودتر پخته شوند و زمان پخت در فر کمتر شود.
- اگر پوست کدوها را بگیرید، پخت بهتری خواهد داشت.
- برای پر کردن شکم کدوها، میتوانید به جای استفاده از گوشت چرخ کرده، از سینه یا فیله مرغ که به قطعات کوچک خرد شده، استفاده کنید.
- اگر به دنبال غذایی گیاهی هستید، میتوانید از سویا استفاده کنید یا فقط مواد داخل کدوها را سرخ کرده و با هم مخلوط کنید.
- میتوانید از سبزیجاتی مثل پیازچه یا ریحان به جای جعفری و شوید استفاده کنید.
- اگر دوست دارید، میتوانید گوجهفرنگی را حذف کنید و فقط از رب گوجهفرنگی استفاده کنید. اما بهتر است بدانید که گوجهفرنگی طعمی تازهتر و لعاب بهتری به مواد میدهد.
- این مقدار مواد کافی است برای دو تا سه نفر. اگر برای تعداد بیشتری میپزید، مواد را دو برابر کنید.
در این مطلب از مجله آشپزی رضیم، روش تهیه کدو شکم پر را با شما در میان گذاشتیم. با این دستور ساده، میتوانید یک کدو شکم پر خوشمزه و خانگی درست کنید و یک تجربه خوشایند به همراه خانواده و دوستانتان داشته باشید.