رسپی کرامبل سیب زمینی؛ غذای آسان و خوشمزه ایتالیایی

“`html
کرامبل سیب زمینی یک غذای خوشمزه از ایتالیا است که میتوانید به راحتی در خانه تهیه و سرو کنید. در ادامه با مجله رضیم همراه باشید تا طرز تهیه این غذای لذیذ و پنیری را با شما در میان بگذاریم.
مواد لازم جهت تهیه کرامبل سیب زمینی
برای تهیه کرامبل سیب زمینی به مواد زیر نیاز دارید:
فیله مرغ کوچک | ۱ عدد |
تخم مرغ کوچک | ۱ عدد |
سیب زمینی | ۴۰۰ گرم یا ۴ عدد |
پنیر پیتزا | ۸۰ گرم |
کره | ۱ قاشق غذاخوری |
سیر | ۱ الی ۲ حبه |
آرد سفید | ۸۰ گرم |
پودر پنیر پارمسان (دلخواه) | ۱ قاشق غذاخوری |
پود سوخاری | به مقدار لازم |
رزماری (دلخواه) | چند پر |
نمک و فلفل و آویشن و پاپریکا | به مقدار لازم |
مراحل تهیه کرامبل سیب زمینی
برای درست کردن کرامبل سیب زمینی، مراحل زیر را دنبال کنید:
مرحله اول: تهیه مواد میانی
ابتدا باید مواد میانی غذا را آماده کنیم. فیله مرغ را به تکههای کوچک ببرید.
سپس فیلهها را به همراه یک قاشق غذاخوری روغن مایع در ماهیتابه روی حرارت کم بگذارید تا رنگ آنها تغییر کند و آب آنها تبخیر شود.
مرحله دوم: اضافه کردن حریره سیر
کم کمی نمک به مرغها اضافه کنید. وقتی که آب مرغها کاملاً تبخیر شد، آنها را از تابه خارج کنید و سیر له شده را به تابه اضافه کنید و کمی تفت دهید.
بعد از آن، تکههای مرغ را دوباره به تابه برگردانید و ادویههای دلخواه را به آن اضافه کنید.
مرحله سوم: افزودن آب مرغ
مرغها را خوب تفت دهید تا سرخ شوند. سپس یک فنجان آب مرغ به آنها اضافه کنید.
اگر آب مرغ در دسترس ندارید، میتوانید یک سوم استاک مرغ را با کمی آب جوش مخلوط کنید و به مرغها اضافه کنید. (اگر از استاک مرغ استفاده میکنید، در ابتدا نمک کمتری به مرغها اضافه کنید تا شور نشوند)
سپس در تابه را بگذارید تا مرغها به خوبی پخته شوند و آب آنها تبخیر شود و بعد…
“““html
از روی حرارت بردارید و داخل ظرفی بریزید.
بیشتر بخوانید: رسپی اسکالوپ سیب زمینی
مرحله چهارم: اضافه کردن پنیر پیتزا
اجازه دهید کاملا خنک شوند و بعد پنیر پیتزای رنده شده را به آن اضافه و مخلوط کنید.
توجه کنید که مواد داخلی این غذا کاملا سلیقهای و اختیاری است؛ بنابراین میتوانید به این ترکیب مقداری قارچ پخته و فلفل دلمهای یا ذرت و… هم اضافه کنید. همچنین میتوانید به جای مرغ از سوسیس یا گوشت بوقلمون یا گوشت چرخ کرده نیز استفاده کنید.
مرحله پنجم: تهیه خمیر غذا
مواد میانی آماده شده را کنار بگذارید و خمیر غذا را آماده کنید.
برای این کار سیب زمینیها را به خوبی بشویید و داخل ظرفی با کمی آب روی حرارت بگذارید تا آبپز شوند.
اجازه دهید کمی از دما بیفتند و بعد پوست آنها را جدا کرده و با رنده درشت رنده کنید. (حتما سیب زمینیها را رنده درشت کنید و به هیچ عنوان میکس نکنید؛ زیرا میکس کردن باعث سفت شدن و انسجام بافت خمیر بعد از پخت میشود)
یک عدد تخممرغ کوچک را به سیبزمینیهای رندهشده و خنک اضافه کرده و کاملا مخلوط کنید تا یکدست شوند.
سپس نمک و فلفل سیاه و یا هر ادویه دلخواهی که دوست دارید را اضافه کنید. (میتوانید از زردچوبه، آویشن یا پودر زیره و… هم استفاده کنید)
آرد را داخل ظرفی الک کرده و مواد را با دست کاملا مخلوط کنید؛ به طوری که کاملا به خورد هم بروند تا به شکل خمیری نرم و یکدست در آیند.
بیشتر بخوانید: لیست انواع غذا با سیبزمینی برای شام و ناهار
مرحله ششم: انتقال خمیر به قالب
برای این غذا میتوانید از قالب کمربندی یا قالب تارت استفاده کنید.
داخل قالب را به خوبی با روغن جدا کننده یا روغن جامد و یا کره نرم شده چرب کنید. (میتوانید کف قالب کاغذ روغنی بیندازید)
بعد روی کف و دیوارههای قالب را با پودر سوخاری یا پودر نان باگت خشک آرد پاشی کنید.
دو سوم از خمیر را داخل قالب قرار دهید و با دست باز کنید.
برای اینکه خمیر به دستتان نچسبد و بتوانید آن را راحت پهن کنید کمی دستتان را مرطوب کنید.
با کمک انگشتهای دست خمیر را کاملا داخل قالب پهن کنید و کمی روی دیوارهها بالا بیاورید. (ارتفاعی که برای دیواره ایجاد میکنید به دلخواه است؛ میتواند بلند یا کوتاه باشد)
سعی کنید ضخامت خمیر همهجا یکسان باشد؛ برای پخت بهتر، باید نه خیلی ضخیم و نه خیلی نازک باشد.
مرحله هفتم: انتقال مواد میانی به قالب
حالا داخل قالب را با مواد میانی پر کنید.
سپس یک سوم باقیمانده خمیر را بردارید و با یک دست تکههای کوچکی از خمیر را جدا کرده و روی مواد میانی بریزید. (اگر خمیر به دستتان میچسبید، دستتان را کمی مرطوب کنید)
سطح مواد میانی را کاملا با تکههای خمیر پوشش دهید تا یکدست پر شود.
یک قاشق کره را به صورت بن ماری ذوب کرده یا در مایکروفر گرم کنید تا Melt شود.
سپس با قلممو، کره را روی سطح کرامبل بزنید.
مقداری پودر سوخاری یا پودر نان باگت خشک روی کرامبل بپاشید و به دلخواه پودر پنیر پارمسان و رزماری بریزید. (شما میتوانید کمی آویشن یا پودربیبر هم اضافه کنید)
در آخر، برای اینکه دیوارههای کرامبل حالت هلالی داشته باشد، با یک چاقو به فاصله یک سانت دیوارهها را به پایین فشار دهید. (این کار اختیاری است)
بیشتر بخوانید: رسپی کراکت مرغ و سیبزمینی
مرحله هشتم: پخت کرامبل
حال قالب را داخل فر با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد که از قبل گرم شده در طبقه وسط و به مدت تقریبی ۴۰ دقیقه قرار دهید تا خمیر کاملا بپزد و طلایی شود.
اگر فر شما گازی است، در آخر گریل را روشن کنید تا روی کرامبل سیبزمینی طلایی شود.
“““html
و خوش رنگ شود.
زمان اعلام شده بسته به نوع فر تقریباً و حدودی است؛ بنابراین کرامبل سیبزمینی را مرتب چک کنید.
کرامبل سیبزمینی را گرم یا کمی گرم به همراه سس دلخواه سرو کنید.
نکات طلایی در تهیه کرامبل سیبزمینی
در ادامه به چند نکته طلایی برای تهیه کرامبل سیبزمینی اشاره میکنیم. با ما همراه باشید.
- اگر دوست دارید، میتوانید قبل از افزودن تکههای خمیر، روی مواد میانی یک لایه پنیر گودا بگذارید.
- شما میتوانید مرغ را به روشهای دیگر، مثل آبپز و تکهتکه کردن، آماده کنید.
- میتوانید در خمیر سیبزمینی ۳۰ گرم پودر پنیر پارمسان اضافه کنید و آن را با آرد مخلوط کنید.
در این مطلب از مجله آشپزی رضیم طرز تهیه کرامبل سیبزمینی را برایتان توضیح دادیم. پیشنهاد میکنیم حتماً این غذای خوشمزه را در خانه درست کنید و از طعم عالی آن لذت ببرید.