رسپی

رسپی کراکت برنج (غذایی جدید برای ناهار و شام)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

اگر از خوردن غذاهای تکراری خسته شده‌اید، کراکت برنج را امتحان کنید! این غذا نه تنها خوشمزه و مجلسی است، بلکه به سادگی تهیه می‌شود و می‌تواند به عنوان یک وعده غذایی کامل یا پیش‌غذایی لذیذ سرو شود. در این بخش از رضیم بلاگ همراه ما باشید تا رسپی کراکت برنج را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم جهت تهیه کراکت برنج

برای تهیه کراکت برنج به مواد اولیه زیر نیاز دارید:

برنج ۴ پیمانه
تخم مرغ ۴ عدد
گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم
پیاز ۱ عدد
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
روغن به مقدار لازم
آرد سوخاری به مقدار لازم
زردچوبه، ادویه کاری، نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
آب به مقدار لازم

مراحل تهیه کراکت برنج

مراحل تهیه کراکت برنج به این صورت است:

مرحله اول: پختن برنج

برنج را یک ساعت قبل از پختن با آب و نمک بخیسانید و سپس آن را به صورت کته بپزید.

مرحله دوم: آماده کردن مواد میانی

در این حین، پیاز را به صورت خلالی یا نگینی خرد کرده و با کمی روغن و زردچوبه در تابه تفت دهید. سپس گوشت چرخ‌ کرده را اضافه کنید و تفت دهید تا آب آن کشیده شده و رنگش تغییر کند. در نهایت، رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و کمی تفت دهید تا خامی آن گرفته شود.

مرحله سوم: طعم‌دار کردن مواد

یکی از تخم‌مرغ‌ها را آب‌پز کنید، سپس آن را رنده کرده و به همراه نمک، فلفل سیاه و ادویه کاری به مخلوط گوشت اضافه کنید. همه مواد را به خوبی مخلوط کنید.

مرحله چهارم: اضافه کردن آب به مخلوط

یک پیمانه آب را به مخلوط اضافه کنید و اجازه دهید تا همه مواد بپزند و خوب طعم‌دار شوند. بعد از پخته شدن، تابه را از روی حرارت بردارید و بگذارید تا خنک شود.

مرحله پنجم: چرخ کردن برنج

برنج پخته شده را دو بار با غذاساز چرخ کنید تا یکدست شود. سپس کمی فلفل سیاه و دو عدد تخم‌مرغ به آن اضافه کنید و خوب ورز دهید تا خمیر یکدست و فشرده‌ای به دست آید.

بیشتر بخوانید: رسپی کراکت مرغ و سیب زمینی

مرحله ششم: آماده کردن کراکت‌ها

از خمیر برنج به اندازه نارنگی بردارید و آن را پهن کنید. یک قاشق از مخلوط گوشت را در وسط آن قرار دهید و کراکت را ببندید. این کار را برای بقیه مواد نیز تکرار کنید.

مرحله هفتم: آغشته کردن کراکت‌ها به آرد سوخاری

در یک کاسه، تخم‌مرغ باقی‌مانده را بشکنید و با چنگال…

“““html

خوب هم بزنید. در ظرفی دیگر، آرد سوخاری را بریزید. کراکت‌ها را ابتدا در آرد سوخاری بغلتانید، سپس در تخم‌مرغ بخوابانید تا تمام سطح آن‌ها آغشته شود و دوباره در آرد سوخاری بغلتانید.

فوت و فن کوزه‌گری در رسپی کراکت برنج برای شام

رسپی کراکت برنج (غذایی جدید برای ناهار و شام)

مرحله هشتم: سرخ کردن کراکت‌های برنج

در یک تابه عمیق روغن بریزید تا کراکت‌ها بتوانند در آن غوطه‌ور شوند. بگذارید روغن خوب داغ شود، سپس یکی یکی به آرامی کراکت‌ها را به تابه اضافه کنید. آن‌ها را با حرارت کم سرخ کنید تا طلایی و ترد شوند.

مرحله نهم: سرو کردن کراکت برنج

کراکت‌های سرخ شده را روی دستمال کاغذی بگذارید تا روغن اضافی جذب شود، سپس در ظرف دلخواه بچینید و سرو کنید. نوش جان!

بیشتر بخوانید: رسپی کراکت (کروکت) سوسیس و سیب‌زمینی

فوت و فن کوزه‌گری در رسپی کراکت برنج

در ادامه به چند نکته مهم در رسپی کراکت برنج اشاره می‌کنیم:

  • می‌توانید از انواع سبزیجات دلخواهتان مثل ذرت، نخودفرنگی، هویج رنده شده، جعفری خرد شده و زرشک در مواد داخلی استفاده کنید.
  • برای طعم‌دار شدن بیشتر کراکت‌ها می‌توانید از پنیر پارمزان یا آویشن استفاده کنید.
  • برای تردتر شدن کراکت برنج می‌توانید از روغن سرخ‌کردنی استفاده کنید.
  • می‌توانید از برنج‌های باقی‌مانده از وعده‌های قبلی استفاده کنید.
  • در تهیه کراکت برنج می‌توانید به جای گوشت چرخ‌کرده از مرغ استفاده کنید.

در این بخش از مجله آشپزی رضیم، رسپی کراکت برنج را به شما معرفی کردیم. کراکت برنج با طعمی خوشمزه و ظاهری جذاب می‌تواند مهمانان شما را سرگرم کند و سفره‌ی شما را به یک مهمانی به یادماندنی تبدیل کند.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا