رسپی کرم طالبی به روش مدرن برای مهمانی

“`html
کرم طالبی یک دسر خوشمزه، نرم و خوشبو است که مردم در تابستان به آن علاقهمند هستند. در این مقاله از رضیم بلاگ طرز تهیه کرم طالبی را به شما آموزش میدهیم به همراه تمام نکات ضروری.
طرز تهیه کرم طالبی
- برای تهیه مواد اولیه، به ۵ تا ۱۰ دقیقه زمان نیاز دارید و کرم باید ۲ تا ۳ ساعت در یخچال بماند تا آماده سرو شود.
- مقدار مواد در این دستور برای ۲ تا ۳ نفر مناسب است و میتوانید با ضرب و تقسیم ساده، برای تعداد بیشتر هم درست کنید.
- تهیه این دسر کمی زمانبر است و در سطح متوسط قرار دارد.
مواد لازم برای تهیه کرم طالبی
طالبی رسیده | ۱ عدد |
شکر | ۲۰۰ گرم (یا به مقدار دلخواه) |
شیر | ۴۰۰ میلی لیتر |
خامه صبحانه | ۲۰۰ میلی لیتر |
گلاب | ۲ قاشق غذاخوری (اختیاری) |
پودر ژلاتین | ۲ قاشق غذاخوری |
آب سرد | ۴ قاشق غذاخوری |
مقداری خلال بادام و پسته | برای تزیین (اختیاری) |
مرحله اول: آمادهسازی طالبی
ابتدا طالبی را بشویید و پوست آن را بکنید. بعد، گوشت طالبی را به تکههای کوچک برش بزنید و با مخلوطکن یا غذاساز پوره کنید تا صاف و یکدست شود.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه بستنی رژیمی طالبی
مرحله دوم: حل کردن ژلاتین
پودر ژلاتین را در یک کاسه کوچک با ۴ قاشق غذاخوری آب سرد مخلوط کرده و به مدت ۱۰ دقیقه بگذارید تا نرم شود.
بعد از ۱۰ دقیقه، مخلوط ژلاتین را به روش بنماری حل کنید. یعنی کاسه با مخلوط ژلاتین را روی بخار آب جوش قرار دهید و مرتب هم بزنید تا ژلاتین کاملاً آب شود. حواستان باشد که مخلوط به جوش نیاید.
مرحله سوم: مخلوط کردن مواد
پوره طالبی، شکر، شیر، خامه صبحانه و گلاب (اگر دوست داشتید) را در یک کاسه بزرگ با همزن برقی خوب مخلوط کنید تا یکدست شود.
سپس مخلوط ژلاتین را که کمی سرد شده است، به آرامی به مخلوط طالبی اضافه کرده و هم بزنید تا کاملاً ترکیب شوند.
اگر احساس کردید که طالبی کم شیرین است، میتوانید مقدار شکر را بیشتر کنید. همچنین قبل از اضافه کردن شیر، کمی آن را خنک کنید.
خامه صبحانه را با همزن بزنید تا فرم بگیرد و سپس به مخلوط طالبی اضافه کنید. گلاب را نیز در انتها اگر علاقه دارید اضافه کنید.
مخلوط را…
“““html
به طور کامل و یکدست هم بزنید تا تمام مواد به طور یکسان پخش شوند.
مرحله چهارم: ریختن کرم طالبی در قالب
کرم طالبی را از صافی عبور دهید تا یکدست و عاری از هرگونه گلوله شود. کرم طالبی را داخل قالب مورد نظرتان (مانند قالب ژله یا پیرکس) بریزید. قالب را به مدت حداقل ۴ تا ۶ ساعت در یخچال قرار دهید تا کرم طالبی کاملاً سفت شود.
میتوانید از انواع مختلف قالب برای تهیه کرم طالبی استفاده کنید. برای اینکه کرم طالبی شما ظاهر زیباتری داشته باشد، میتوانید از قالبهای ژله با طرحهای مختلف استفاده کنید.
مرحله پنجم: سرو کرم طالبی
بعد از سفت شدن کامل کرم طالبی، قالب را از یخچال خارج کنید و به آرامی در ظرف سرو برگردانید.
کرم طالبی را با خلال بادام، پسته یا هر نوع تزیین دلخواهتان تزیین کنید.
بیشتر بخوانید: رسپی دسر فروماژ طالبی
کرم طالبی را خنک سرو کنید و از طعم گوارا و دلچسب آن لذت ببرید. کرم طالبی را میتوانید به صورت ساده یا با انواع میوههای دیگر مانند توت فرنگی، گیلاس یا هلو سرو کنید.
نکات مهمی که در تهیه کرم طالبی باید بدانید
- میتوانید از مقداری زعفران دم کرده برای طعم و رنگ بهتر کرم طالبی استفاده کنید.
- برای اینکه کرم طالبی شما طعم خنکتری داشته باشد، میتوانید از مقداری یخ در حین مخلوط کردن مواد استفاده کنید.
- اگر به دنبال طعمی متفاوت هستید، میتوانید از میوههای دیگر مانند توت فرنگی، گیلاس یا هلو به همراه طالبی در تهیه کرم طالبی استفاده کنید.
- کرم طالبی را به مدت طولانی در یخچال نگذارید، زیرا طعم آن تغییر میکند.
این دسر با طالبی رسیده و مواد اولیه در دسترس به سادگی در منزل تهیه میشود و میتواند یک انتخاب عالی برای پذیرایی از مهمانان و یا یک میان وعده خنک و دلچسب باشد. میتوانید از خلاقیت خودتان برای استفادههای جدید و متنوع از کرم طالبی استفاده کنید. امیدواریم که رسپی رضیم بلاگ مورد توجه شما علاقهمندان به دنیای جذاب و رنگارنگ آشپزی قرار گرفته باشد.