رسپی

رسپی کلوچه تابه‌ای ۱۵ دقیقه‌ای؛ خوشمزه و خانگی

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

چه چیزی می‌تواند برای یک عصرانه لذت‌بخش‌تر از کلوچه‌های خانگی و یک فنجان چای گرم باشد؟ ممکن است فکر کنید که پخت کلوچه نیاز به فر، همزن و زمان زیادی دارد. اما ما به شما نشان می‌دهیم که چطور می‌توانید فقط در ۱۵ دقیقه و بدون نیاز به فر و همزن، کلوچه‌ای خوشمزه و خانگی برای عصرانه تهیه کنید. در این مقاله از مجله رضیم، دستور پخت کلوچه تابه‌ای ۱۵ دقیقه‌ای را با شما در میان می‌گذاریم.

مواد لازم جهت تهیه کلوچه تابه‌ای کشمشی

برای تهیه کلوچه تابه‌ای کشمشی ساده، ابتدا مواد اولیه زیر را آماده کنید:

تخم مرغ ۲ عدد
شکر ۳/۴ لیوان
وانیل ۱/۲ قاشق چای‌خوری
آب ولرم ۲ قاشق غذاخوری
شیر ۲ قاشق غذاخوری
روغن مایع ۱/۳ لیوان
گلاب ۲ قاشق غذاخوری
آرد ۲ لیوان
بکینگ پودر ۱ قاشق چای‌خوری
زعفران دم شده به مقدار لازم
کشمش ۳ الی ۴ قاشق غذاخوری
گردو خرد شده به مقدار دلخواه
زرده تخم مرغ برای رومال ۱ عدد
روغن برای چرب کردن دست به مقدار کم

مراحل تهیه کلوچه تابه‌ای کشمشی

برای تهیه کلوچه تابه‌ای کشمشی با بافت نرم، مراحل زیر را به سادگی دنبال کنید:

مرحله اول: مخلوط کردن تخم‌مرغ، وانیل و شکر

برای شروع از تهیه کلوچه، ابتدا تخم‌مرغ‌ها را در یک ظرف بشکنید و وانیل را به آن اضافه کنید. سپس به کمک یک همزن، خوب مخلوط کنید.

“““html

با قاشق یا دست، تخم‌مرغ‌ها را خوب هم بزنید تا کمی قوام بگیرند. سپس، به آرامی شکر را به آنها اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا یک مخلوط یکدست و کرمی شکل بگیرد.

بیشتر بخوانید: رسپی فنجان‌های انرژی کره بادام زمینی و جو دوسر

مرحله دوم: اضافه کردن مایعات

آب ولرم، شیر، روغن و گلاب را به مخلوط تخم‌مرغ و شکر اضافه کنید و هم بزنید تا همه مواد به خوبی ترکیب شوند و یک مخلوط یکنواخت به دست بیاید.

مرحله سوم: افزودن آرد و زعفران

در این مرحله، یک لیوان آرد را با بکینگ پودر الک کنید و به تدریج طی دو یا سه مرحله به مخلوط اضافه کنید. سپس، یک قاشق غذاخوری زعفران دم کرده را به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید.

سپس، کشمش و گردوی خرد شده را در مقداری آرد بغلتانید و به مخلوط اضافه کنید و حسابی هم بزنید. در آخر، باقی آرد را هم به تدریج اضافه کنید و هم بزنید تا خمیری نرم و یکدست به دست بیاید.

بیشتر بخوانید: رسپی براونی کدو حلوایی

مرحله چهارم: استراحت دادن به خمیر

پس از آماده شدن خمیر، آن را به مدت ۳۰ دقیقه در فریزر بگذارید تا کمی سفت شود و راحت‌تر شکل بگیرد.

رسپی یک شیرینی خوشمزه و پرطرفدار

رسپی کلوچه تابه‌ای ۱۵ دقیقه‌ای؛ خوشمزه و خانگی

مرحله پنجم: آماده کردن رومال

برای تهیه رومال، ابتدا یک زرده تخم‌مرغ را هم بزنید. سپس، زعفران دم کرده را به آن اضافه کرده و مخلوط کنید.

مرحله ششم: پختن کلوچه

پس از نیم ساعت، خمیر را از فریزر بیرون بیاورید. دست‌هایتان را با کمی روغن چرب کنید و تکه‌هایی از خمیر را گرفته و به شکل دایره‌ای و پهن درآورید. سپس، خمیرهای آماده شده را در یک تابه نچسب بچینید و با برس آشپزی رومال را روی سطح آنها بمالید.

حالا، یک شعله پخش‌کن را روی حرارت ملایم بگذارید و تابه را روی آن قرار دهید. در نهایت، یک دم‌کنی را روی درب تابه بگذارید و درب را محکم ببندید و بگذارید کلوچه‌ها به آرامی بپزند.

بیشتر بخوانید: رسپی کلوچه سیب و دارچین خانگی

مرحله هفتم: سرو کلوچه

پس از ۱۵ دقیقه، کلوچه‌های شما آماده هستند. آنها را از تابه خارج کنید و در کنار یک فنجان چای داغ یا هر نوشیدنی گرم دیگری نوش جان کنید. نوش جان!

چند فوت کوزه‌گری برای تهیه کلوچه تابه‌ای کشمشی

چند فوت کوزه‌گری برای تهیه کلوچه تابه‌ای کشمشی

در ادامه به برخی نکات برای درست کردن این کلوچه خوشمزه و سریع می‌پردازیم.

  • برای پخت این کلوچه خوشمزه در فر، سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و خمیرها را روی آن بچینید. سپس، فر را از قبل با دمای ۱۷۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید و سینی را به مدت تقریبی ۲۰ دقیقه در فر قرار دهید.
  • اضافه کردن کشمش و گردو به این کلوچه اختیاری است و می‌توانید بر اساس سلیقه‌تان یکی از آنها را حذف کنید. اما کشمش و گردو این کلوچه را خوشمزه‌تر و مغذی‌تر می‌کنند.

در این مقاله از مجله آشپزی رضیم، طرز تهیه یک کلوچه تابه‌ای سریع و آسان را به شما آموزش دادیم. این کلوچه ساده و خوشمزه، انتخابی عالی برای صبحانه، عصرانه یا حتی به عنوان تنقلات کودکان است. پس همین حالا دست به کار شوید و خود را به صرف یک فنجان چای و کلوچه تابه‌ای داغ دعوت کنید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا