رسپی

رسپی کمپوت انبه خانگی با ماندگاری بالا

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

اگر دسر خوشمزه و ساده‌ای برای فصل‌های گرم می‌خواهید، کمپوت انبه گزینه خوبی است. این کمپوت لذیذ خیلی هم محبوب است و به راحتی با مواد معمولی درست می‌شود. در ادامه با رضیم بلاگ همراه باشید تا طرز تهیه کمپوت انبه خانگی را به شما بگوییم.

مواد لازم برای تهیه کمپوت انبه خانگی

برای درست کردن کمپوت انبه نیاز به مواد زیر دارید:

انبه ۱ کیلوگرم
شکر  ۲ پیمانه
وانیل  به مقدار لازم
آب  به مقدار لازم

بیشتر بخوانید: طرز تهیه شیر انبه خانگی

مراحل تهیه کمپوت انبه خانگی

نحوه تهیه کمپوت انبه به این صورت است:

مرحله اول: آماده کردن شیشه کمپوت

شیشه‌هایی که می‌خواهید استفاده کنید را خوب بشویید. سپس بگذارید کاملاً خشک شوند.

مرحله دوم: آماده کردن انبه

انبه‌ها را بشویید و پوست بکنید. هسته آن‌ها را جدا کرده و به مکعب‌های بزرگ یا خلالی خرد کنید. انبه‌های خرد شده را در شیشه‌ها بریزید، ولی مراقب باشید شیشه‌ها را پر نکنید.

بیشتر بخوانید: روش‌های پوست کندن و برش انبه

مرحله سوم: اضافه کردن شکر و وانیل

به هر شیشه ۲ قاشق غذاخوری شکر و ¼ قاشق چای‌خوری وانیل اضافه کنید. می‌توانید مقدار شکر را بسته به ذائقه‌تان تنظیم کنید.

مرحله چهارم: اضافه کردن آب جوش

آب جوش را به آرامی داخل شیشه‌ها بریزید تا تمام انبه‌ها زیر آب بروند. درب شیشه‌ها را محکم ببندید تا هوا به داخل آن‌ها نرود و کمپوت شما دیرتر خراب شود.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه اسموتی توت فرنگی و انبه

مرحله پنجم: جوشاندن کمپوت انبه

شیشه‌ها را با احتیاط در قابلمه قرار دهید. تا نیمه شیشه‌ها آب بریزید. حرارت را روشن کنید و وقتی آب جوش آمد، ۱۵ دقیقه اجازه دهید کمپوت بجوشد.

پس از ۱۵ دقیقه، قابلمه را از روی حرارت بردارید و با دستگیره یا حوله، شیشه‌ها را با احتیاط خارج کنید.

طرز تهیه کمپوت انبه

مرحله ششم: هواگیری کمپوت انبه

شیشه‌ها را به صورت وارونه روی یک دستمال نخی قرار دهید و چند ساعت در این حالت بگذارید تا خنک شوند و هواگیری شوند. بعد از اینکه کامل خنک شدند، کمپوت انبه را در یخچال نگهداری کنید. نوش جان!

رسپی کمپوت انبه خانگی با ماندگاری بالا

بیشتر بخوانید: طرز تهیه لاسی انبه

“““html

چند فوت کوزه‌گری در رسپی کمپوت انبه خانگی

در ادامه، به چند نکته مهم که باید در تهیه کمپوت انبه رعایت کنید، اشاره می‌کنیم:

  • اضافه کردن وانیل به کمپوت اختیاری است، اما اگر از آن خوشتان می‌آید، طعم و عطر فوق‌العاده‌ای به کمپوت می‌دهد. پس حتماً اگر دوست دارید، آن را به کمپوت اضافه کنید.
  • پس از اینکه شیشه‌ها را وارونه کردید، باید به دقت بررسی کنید. اگر حباب‌هایی از لبه‌های شیشه بیرون بیاید، این نشان می‌دهد که درب شیشه خوب بسته نشده و هواگیری درست انجام نشده است. در این صورت، کمپوت را باید در یخچال بگذارید و در چند روز آینده مصرف کنید، چون ممکن است خراب شود.
  • هنگام جوشاندن کمپوت مراقب باشید که آب داخل شیشه‌ها نریزد.

بیشتر بخوانید: رسپی کمپوت زردآلو

در این بخش از مجله آشپزی رضیم، رسپی کمپوت انبه خانگی را برایتان آماده کردیم. شما می‌توانید به راحتی این دسر خوشمزه و محبوب را در خانه درست کنید و از طعم عالی آن در هر فصلی لذت ببرید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا