رسپی

رسپی کمپوت ریواس؛ با طعمی فوق العاده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

ریواس یک گیاه با ساقه‌های قرمز است که خواص زیادی دارد و می‌توان از آن در تهیه غذاها، سالادها، کیک‌ها و دسرها استفاده کرد.
کمپوت ریواس یکی از محصولاتی است که می‌توانید با این گیاه خوشمزه درست کنید. با تهیه کمپوت ریواس می‌توانید آن را برای مدت طولانی‌تری نگه دارید و در فصول دیگر از خواص آن بهره‌مند شوید.

در این بخش از مجله اینترنتی رضیم بلاگ، ما یکی از بهترین و خوشمزه‌ترین روش‌های تهیه کمپوت ریواس را به صورت مرحله به مرحله به شما آموزش می‌دهیم. پس در ادامه با ما همراه باشید.

رسپی کمپوت ریواس

  • مدت زمان آماده‌سازی و تهیه این کمپوت ۳۰-۴۰ دقیقه است.
  • مقدار مواد در این رسپی برای ۵-۶ نفر کافی است و شما می‌توانید با یک جمع و تقسیم ساده، مقدار مواد را تغییر دهید.
  • سختی تهیه این کمپوت متوسط است.
مواد لازم برای تهیه کمپوت ریواس:
ریواس  ۵۰۰ گرم
شکر ۲۰۰ گرم
آب ۳ پیمانه

مرحله اول: آماده‌سازی ریواس

برای تهیه کمپوت، از ساقه‌های نرم و تازه ریواس استفاده کنید.

ریواس‌ها را بشویید و پوست بگیرید.

سپس آن‌ها را در آبکش بگذارید تا آب اضافی‌شان گرفته شود.

با چاقو، ریواس‌ها را به قطعات ۲-۳ سانتی‌متری برش بزنید.

مرحله دوم: ترکیب شکر و آب

برای زیبایی رنگ کمپوت بهتر است از قابلمه‌ای رویی یا لعابی استفاده کنید.

شکر را در قابلمه بریزید و آب را به آن اضافه کنید.

این ترکیب را هم بزنید تا شکر به خوبی در آب حل شود.

بیشتر بخوانید: رسپی کمپوت گلابی

مرحله سوم: جوشاندن ترکیب آب و شکر

قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید و منتظر بمانید تا به جوش بیاید.

در این مرحله، کف‌های سفیدی که روی قابلمه می‌آید را با کفگیر بردارید تا کمپوت شفاف‌تر شود.

مرحله چهارم: افزودن ریواس

ریواس‌های خرد شده را به ترکیب درون قابلمه اضافه کنید.

رسپی کمپوت ریواس؛ با طعمی فوق العاده

اجازه دهید ریواس‌ها به مدت ۱۰-۱۵ دقیقه در آب بجوشند و نرم شوند.

توجه داشته باشید که ریواس خیلی نرم است و نیازی به پخت بیشتر ندارد، زیرا ممکن است له شود.

حرارت را خاموش کنید و بگذارید کمپوت خنک شود.

مرحله پنجم: انتقال به شیشه نگهدارنده

پس از خنک شدن کمپوت، شیشه‌های تمیز و خشک تهیه کنید و کمپوت را در آن بریزید.

در شیشه را محکم ببندید و کمپوت‌ها را در یخچال نگهداری کنید.

به خاطر بافت ریواس، کمپوت ممکن است کمی رقیق باشد و بهتر است زودتر مصرف شود.

تهیه کمپوت در منزل به مراتب بهداشتی‌تر و سالم‌تر از کمپوت‌های صنعتی است.

بیشتر بخوانید: رسپی کمپوت گیلاس

در کمپوت‌های خانگی هیچ مواد افزودنی، نگهدارنده یا رنگ مصنوعی وجود ندارد.

بنابراین، اگر کمپوت را دوست دارید، پیشنهاد می‌کنیم آن را با بهترین مواد در خانه تهیه کنید.

انتقال کمپوت ریواس در ظرف دربسته

امیدواریم این رسپی مورد توجه شما علاقه‌مندان به آشپزی قرار گرفته باشد و شما نیز بتوانید این کمپوت خوشمزه را تهیه کنید و در کنار عزیزانتان نوش جان کنید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا