رسپی کمپوت پرتقال در خانه + نکات و فوتوفن ها

“`html
کمپوت پرتقال یکی از خوشمزهترین راههای سرو پرتقال است که میتوانید آن را برای صبحانه یا تزیین کیک و دسرها استفاده کنید. در این مقاله از مجله رضیم میتوانید با طرز تهیه کمپوت پرتقال آشنا شوید.
نگاهی سریع به رسپی
برای تهیه کمپوت پرتقال ابتدا پرتقالها را بشویید و پوست آنها را جدا کنید. با چاقوی تیز، پوست نازک پرتقالها را بگیرید. سپس شکر و آب را با هم مخلوط کنید و روی حرارت بگذارید. بگذارید ترکیب به جوش بیاید و شکر کاملاً حل شود. بعد پرتقالها را به قابلمه اضافه کنید. پس از ۳ دقیقه شعله را خاموش کنید و اجازه دهید کمپوت خنک شود. بعد آن را در شیشه تمیز بریزید و در یخچال نگهداری کنید. برای مطالعه طرز تهیه کامل کمپوت پرتقال، ادامه این مقاله را دنبال کنید.
مواد لازم کمپوت پرتقال
پرتقال تازه | ۵۰۰ گرم |
شکر | ۲۵۰ گرم |
آب | ۱ لیوان فرانسوی دستهدار |
مراحل تهیه کمپوت پرتقال خانگی
- مدت زمان آمادهسازی: ۱۵ دقیقه
- مدت زمان پخت: ۱۵ دقیقه
- درجه سختی: متوسط
- تعداد نفرات: ۴ نفر
مرحله اول: پرتقالها را آماده کنید
اول از هر چیز، پرتقالها را بشویید و پوست آنها را جدا کنید. سپس با چاقوی تیز، پوست نازک آنها را نیز بکنید. اگر پرتقالها هسته دارند، باید در این مرحله هستهها را نیز بیرون بیاورید. دقت کنید تا پرتقالها له نشوند.
مرحله دوم: پرتقالها را همراه با شکر و آب بجوشانید
در یک قابلمه، یک لیوان آب بریزید و آن را روی حرارت بگذارید. سپس شکر را به آب اضافه کنید. اجازه دهید آب به جوش بیاید. چند دقیقه صبر کنید تا شکر به خوبی حل شود، بعد تکههای پرتقال را به آب اضافه کنید.
بیشتر بخوانید: ۲ رسپی هویج گلاسه + نکات و فوتوفن
مرحله سوم: کمپوت پرتقال را آماده کنید
تکههای پرتقال را به مدت ۳ دقیقه بجوشانید تا کمی نرم شوند، سپس شعله را خاموش کنید. اجازه دهید کمپوت کاملاً خنک شود و بعد آن را در شیشه تمیز و استریل شده بریزید.
کمپوت شما آماده است و میتوانید آن را میل کنید، اما باید بدانید که ماندگاری کمی دارد و باید سریعاً مصرف شود. این کمپوت در یخچال حدود ۱ هفته و در فریزر حدود ۲ تا ۳ ماه قابل نگهداری است.
مرحله چهارم: کمپوت را در آب بجوشانید
برای افزایش مدت زمان نگهداری این کمپوت، میتوانید شیشه کمپوت را در یک قابلمه آب جوش بگذارید و به مدت ۲۰ دقیقه بجوشانید. سپس شعله را خاموش کنید و بگذارید کمپوتها خنک شوند و بعد آنها را در جای خشک و خنک نگهداری کنید.
بیشتر بخوانید: پودینگ پرتقال و شکلات؛ شاهکاری در دنیای دسرها
بیشتر بخوانید: روش آمادهسازی معجون انار برای شب یلدا
نکات و فوت و فنهای تهیه کمپوت
“““html
پرتقال
در این بخش به چند نکته مهم برای درست کردن این کمپوت خوشمزه اشاره شده است.
- برای تهیه این کمپوت باید از پرتقالهای سالم و رسیده و باکیفیت استفاده کنید.
- برای مزه دار کردن این کمپوت میتوانید مقداری هل، زعفران، گلاب و میخک اضافه کنید.
- بهتر است پرتقالها را خرد نکنید یا اگر دوست دارید، آنها را به اندازههای یکسان خرد کنید تا کمپوت شما جذابتر به نظر برسد.
- برای شیرین کردن این کمپوت میتوانید به جای شکر، مقداری عسل استفاده کنید. اگر از عسل استفاده کردید، بهتر است آن را بعد از پخت به کمپوت اضافه کنید.
- برای خوشمزهتر شدن کمپوت پرتقال، میتوانید از ترکیب گلاب و زعفران دم کرده غلیظ استفاده کنید.
- برای تهیه کمپوت پرتقال ترکیبی، میتوانید میوههای خرد شده دیگری مثل سیب و به را اضافه کنید. این میوهها را باید ابتدا برای ۱۵ دقیقه در آب و شکر بجوشانید تا نرم شوند و سپس پرتقال را اضافه کنید.
- موقع تهیه کمپوت پرتقال، پوست نازک پرتقال را با احتیاط جدا کنید تا خراب نشود.
- اگر کمپوت را با پرتقال خرد شده درست کنید، به نوشیدنی رانی تبدیل میشود.
- مقدار شکر را میتوانید به دلخواه کم یا زیاد کنید.
- برای مزهدار کردن این کمپوت، میتوانید مقداری آب لیمو ترش تازه به آن اضافه کنید.
- برای عطر بهتر کمپوت، میتوانید کمی پوست پرتقال رنده شده در آن بریزید. فقط باید قسمت رنگی پوست را جدا کنید، زیرا قسمت سفید پوست ممکن است طعم کمپوت را تلخ کند.
در این مقاله از مجله آشپزی رضیم به بهترین روش درست کردن کمپوت پرتقال خانگی اشاره شد. اگر تجربهای در تهیه این کمپوت خوشعطر و طعم دارید، لطفاً نظرات و تجربیات خود را با ما و دوستان دیگر به اشتراک بگذارید.