رسپی

رسپی کورن داگ خوشمزه؛ به روش رستورانی

بهترین آپلیکیشن آشپزی

کورن داگ یکی از غذاهای فست فودی محبوب در دنیا است که بسیاری از کودکان و نوجوانان آن را دوست دارند. شما می‌توانید این غذا را به راحتی در خانه تهیه کنید. در ادامه با رضیم بلاگ همراه باشید تا به شما بگوییم چگونه کورن داگ درست کنید.

مواد لازم برای تهیه کورن داگ برای ۲ نفر:
سوسیس آلمانی ۳ عدد
آرد سفید ۵ قاشق غذاخوری
آرد ذرت ۳ قاشق غذاخوری
تخم مرغ ۱ عدد
شیر ۱ فنجان
پنیر پیتزا به میزان لازم
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
پودر آویشن و پاپریکا به میزان لازم

مراحل تهیه کورن داگ

برای تهیه این غذای خوشمزه مراحل زیر را دنبال کنید:

مرحله اول: ترکیب مواد

ابتدا آرد سفید، آرد ذرت، تخم‌مرغ، شیر، نمک، فلفل سیاه، پودرت پاپریکا و پودر آویشن را در یک کاسه بریزید و خوب هم بزنید تا مواد ترکیب شده و به شکل مایه غلیظی درآید.

مرحله دوم: خرد کردن سوسیس‌ها

مایه را در یک لیوان بلند بریزید و سپس سوسیس‌ها را به اندازه‌های متوسط خرد کنید.

مرحله سوم: آماده‌سازی کورن داگ‌ها

مقداری از پنیر پیتزا را با دست فشرده کنید و سپس یک تکه سوسیس را با پنیر و یک تکه سوسیس دیگر به سیخ بزنید. به همین ترتیب کورن داگ‌ها را آماده کنید و آنها را نیم‌ساعت در فریزر بگذارید تا کمی سفت شوند.

بیشتر بخوانید: رسپی قارچ سوخاری به روش فست‌فودی‌ها

مرحله چهارم: آغشته کردن کورن داگ‌ها

پس از نیم‌ساعت، کورن داگ‌ها را در مایه آرد غلتانده و سپس در آرد سوخاری بغلطانید تا به خوبی پوشش داده شوند.

مرحله پنجم: سرخ کردن کورن داگ‌ها

تابه را روی حرارت بگذارید و مقداری روغن داخل آن بریزید. وقتی روغن داغ شد، کورن داگ‌ها را درون تابه قرار دهید و سرخ کنید. بعد از سرخ شدن می‌توانید کورن داگ‌ها را با سس خردل یا سس کچاپ سرو کنید.

نکات و فوت و فن‌های تهیه کورن داگ

نکات تکمیلی در تهیه کورن داگ

در ادامه به چند نکته مفید برای تهیه کورن داگ اشاره می‌کنیم:

  • برای تهیه کورن داگ ساده نیاز به پنیر نیست و فقط سوسیس هات‌داگ کافی است.
  • می‌توانید از پودر آماده کورن داگ استفاده کرده و دستور روی بسته آن را دنبال کنید.
  • بعد از آغشته کردن کورن داگ به مایه، حتما آن را در آرد سوخاری بغلطانید.
  • اگر از هات‌داگ یا سوسیس استفاده نمی‌کنید، می‌توانید پنیر چدار یا گودا را جایگزین کنید.
  • به جای پنیر چدار، پنیر پیتزا ورقه‌ای یا پنیر موزارلا هم گزینه‌های خوبی هستند.
  • شما می‌توانید به جای سرخ کردن، کورن داگ را در فر بپزید.
  • کورن داگ را با انواع سس‌های کچاپ، سس خردل یا سس سالسا سرو کنید.

بیشتر بخوانید: رسپی پیتزا مخلوط خانگی

در این مطلب از مجله آشپزی رضیم، طرز تهیه کورن داگ را توضیح دادیم. با دنبال کردن این دستورالعمل می‌توانید این فست فود خوشمزه را درست کرده و از خوردن آن لذت ببرید.

سایت رسپی آشپزی رضیم

رسپی کورن داگ خوشمزه؛ به روش رستورانی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا