رسپی کوفته سیب زمینی و هویج + نکات و فوتوفن ها

“`html
کوفته سیبزمینی و هویج یک غذای خوشمزه و ساده است که تهیه آن در خانه خیلی آسان میباشد. در این مقاله از مجله رضیم، طرز تهیه کوفته سیبزمینی و هویج را به طور مرحلهبهمرحله به همراه نکات مهمی که باید در زمان پخت بدانید، به شما آموزش میدهیم.
نگاهی سریع به روش پخت
سیبزمینی و هویج را بعد از پوست گرفتن خرد کنید و با کمی آب و نمک بپزید. بعد از پخت، آنها را پوره کنید. پیاز را ریز رنده کنید و آب آن را بگیرید. سپس، پوره پیاز، تخممرغ، نمک، فلفل سیاه، جعفری خرد شده، پودر سیر، زردچوبه و آرد سوخاری را به سیبزمینی و هویج پوره شده اضافه کنید و همه مواد را خوب ورز دهید. دستتان را کمی چرب یا خیس کنید و کوفتهها را شکل دهید. روغن را داغ کنید و کوفتهها را سرخ کنید. بعد از اینکه سرخ شدند، آنها را روی دستمال جاذب روغن بگذارید تا روغن اضافیشان گرفته شود. برای مطالعه رسپی کامل این غذا با ما همراه باشید.
مواد لازم کوفته سیبزمینی و هویج
تخم مرغ | ۱ عدد |
سیب زمینی | ۴ عدد |
هویج | ۳ عدد |
پیاز | ۱ عدد |
نمک | ۱ قاشق چایخوری |
فلفل سیاه | ۱/۲ قاشق چایخوری |
زردچوبه | ۱/۲ قاشق چایخوری |
پودر سیر | ۱/۲ قاشق چایخوری |
جعفری تازه | ۲ قاشق غذاخوری |
آرد سوخاری یا آرد نخودچی | ۵ قاشق غذاخوری |
روغن | به مقدار لازم |
مراحل پخت کوفته سیبزمینی و هویج
- مدت زمان آمادهسازی: ۴۰-۵۰ دقیقه
- مناسب برای: ۴-۵ نفر
- درجه سختی: متوسط
مرحله اول: آمادهسازی سیبزمینی و هویج
سیبزمینیها و هویجها را خوب بشویید و پوست بگیرید. آنها را به ۴-۸ قسمت خرد کرده و در قابلمه قرار دهید.
کمی آب به قابلمه اضافه کنید تا روی مواد را بپوشاند.
برای طعم بهتر، مقداری نمک به آب اضافه کنید و قابلمه را روی حرارت بگذارید.
اجازه دهید حدود ۲۰ تا ۲۵ دقیقه با حرارت کم بپزند تا نرم شوند و آب قابلمه تبخیر شود.
بعد از پخت، سیبزمینیها و هویجها را در یک کاسه بزرگ قرار دهید تا کمی خنک شوند.
سپس با چنگال یا گوشتکوب دستی آنها را له کنید تا پورهای نرم و یکنواخت به دست آید.
مرحله دوم: آمادهسازی پیاز
پیاز را بشویید و پوست بگیرید. با رنده ریز آن را رنده کنید.
پوره…
“““html
پیاز را درون صافی با آبکش کوچکی بریزید و آب اضافی آن را به خوبی بگیرید.
پوره پیاز آب گرفته شده را به محتوای درون کاسه اضافه کنید.
بیشتر بخوانید: رسپی کوفته انار دون
مرحله سوم: افزودن سایر مواد کوفته
تخممرغ، آرد سوخاری (آرد نخودچی)، جعفری خرد شده، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و پودر سیر را به ترکیب مواد درون کاسه اضافه کنید و همه مواد را با هم مخلوط کنید.
مواد را به خوبی ورز دهید تا کاملاً با هم ترکیب شوند و به شکلی دربیایند که هنگام درست کردن کوفتهها از هم باز نشوند.
اگر مواد خیلی شل بود، میتوانید کمی آرد سوخاری بیشتر اضافه کنید.
مرحله چهارم: شکل دادن به کوفتهها
از مواد به اندازه یک گردو یا نارنگی کوچک بردارید و با دست به شکل توپهای کوچک یا بیضی درآورید. اندازه کوفتهها به سلیقه شما بستگی دارد.
دستهایتان را کمی با آب یا روغن مرطوب کنید تا مواد به دست نچسبند و به راحتی بتوانید کوفتهها را شکل دهید.
بیشتر بخوانید: رسپی کوفته زرشکی
مرحله پنجم: سرخ کردن کوفتهها
در یک تابه گود، مقداری روغن بریزید و اجازه دهید کاملاً داغ شود.
کوفتهها را به آرامی داخل روغن قرار دهید و با حرارت متوسط سرخ کنید تا همه طرف آنها طلایی و برشته شود.
سپس کوفتهها را روی دستمال کاغذی آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافی گرفته شود.
مرحله ششم: تزیین و سرو کوفتهها
کوفتههای جذابتان را در ظرف سرو بچینید و با سبزی تازه، گوجه فرنگی و انواع سس میل کنید.
میتوانید روی کوفتهها را با مغز گردو یا کنجد تزیین کنید.
بیشتر بخوانید: رسپی سالاد کلم قرمز ترکیه
بیشتر بخوانید: رسپی کوفته سماق کردی
نکات طلایی برای خوشمزهتر شدن کوفته سیب زمینی و هویج
در ادامه به چند نکته طلایی برای پخت کوفته سیب زمینی و هویج اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.
- مطمئن شوید که پیاز رنده شده کاملاً آبگیری شده باشد و سیبزمینی و هویج نیز خشک باشند. رطوبت زیاد باعث باز شدن کوفتهها در هنگام سرخ کردن میشود.
- اگر مواد خیلی شل بود، به تدریج آرد اضافه کنید. اما مراقب باشید که بیش از حد آرد نریزید چون باعث سفت شدن کوفتهها میشود.
- مواد کوفته را خوب ورز دهید تا بافتی منسجم داشته باشد و در هنگام سرخ کردن یا پخت از هم نپاشد.
- حتماً قبل از سرخ کردن، اجازه دهید روغن کاملاً داغ شود. روغن سرد باعث وا رفتن کوفتهها و خراب شدن شکل ظاهری آنها میشود.
- اضافه کردن کمی پودر زیره یا پاپریکا به مواد کوفته، عطر فوقالعادهای به غذا میدهد.
- هنگام شکل دادن کوفتهها، دستهایتان را با آب یا روغن مرطوب کنید تا مواد به دست نچسبند و کوفتهها یکدست، زیبا با ظاهری صاف و یکنواخت شوند.
- کوفتهها را با حرارت متوسط سرخ کنید. حرارت زیاد باعث سوختن سطح بیرونی و نپختن داخل کوفته میشود.
- برای یک طعم متفاوت و لوکستر، میتوانید از مقداری مغز گردو خرد شده، خلال پسته یا بادام در مواد کوفته استفاده کنید.
امیدواریم که این رسپی از مجله آشپزی رضیم مورد توجه شما علاقهمندان به دنیای جذاب و رنگارنگ آشپزی قرار گرفته باشد. شما نیز با رعایت این مراحل و نکات، میتوانید یک کوفته سیب زمینی و هویج فوقالعاده خوشمزه و حرفهای درست کنید و از طعم و مزه بینظیر آن لذت ببرید.
اگر شما در تهیه این کوفته از ترفندهای دیگری استفاده میکنید که موجب طعم بهتر آن میشود، خوشحال میشویم که آن نکات را در بخش نظرات با ما و سایر دوستان علاقمند به اشتراک گذارید.