رسپی

رسپی کوکوی شلغم؛ طعمی متفاوت و خوشمزه

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

کوکو شلغم یکی از انواع کوکوهای خوشمزه و خاص است که شما می‌توانید با چند مواد ساده در خانه درست کنید و یک وعده دلچسب و سبک برای پاییز داشته باشید. در این مقاله، ما دستور پخت این کوکو را به همراه نکات مهمی که باید در نظر داشته باشید، به صورت قدم به قدم ارائه می‌دهیم.

نگاهی سریع به رسپی

برای تهیه این کوکو، ابتدا شلغم و پیاز را پوست کنید و سپس رنده کنید. آب اضافی آن‌ها را با استفاده از صافی به‌خوبی بگیرید. در یک کاسه مناسب، شلغم و پیاز رنده شده را با آرد نخودچی، پوره سیر، گشنیز و جعفری خرد شده، زردچوبه، نمک، فلفل، زعفران و تخم‌مرغ خوب مخلوط کنید. سپس روی مواد را بپوشانید و به مدت ۱۰-۱۵ دقیقه در یخچال بگذارید تا استراحت کند. بعد از آن، کوکوها را در روغن داغ سرخ کنید. پس از سرخ کردن، آن‌ها را روی دستمال جاذب روغن قرار دهید و در ظرف سرو بچینید. در ادامه، دستور کامل آن را توضیح خواهیم داد.

مواد لازم جهت تهیه کوکوی شلغم

شلغم  ۳-۴ عدد
تخم‌مرغ  ۴ عدد
آرد نخودچی  ۲ قاشق غذاخوری
پیاز  ۱ عدد
سیر  ۲ حبه
گشنیز و جعفری خرد شده  ۲ قاشق غذاخوری
زردچوبه  ۱ قاشق چای‌خوری
نمک و فلفل  به میزان لازم
روغن  به مقدار لازم
زعفران دم‌کرده  ۱ قاشق غذاخوری (اختیاری)

رسپی کوکوی شلغم

  • مدت زمان آماده سازی: ۳۰-۴۰ دقیقه
  • مناسب برای: ۳-۴ نفر
  • درجه سختی: آسان

مرحله اول: آماده‌سازی شلغم و پیاز

شلغم‌ها را بشویید و پوست آن‌ها را با چاقو بگیرید.

شلغم‌های پوست گرفته شده را با رنده درشت رنده کنید و سپس آن‌ها را درون صافی بریزید و کمی فشار دهید تا آب اضافی‌شان خارج شود. (می‌توانید از آب شلغم در تهیه سوپ یا آش استفاده کنید)

پیاز را به همین شکل، پس از شستن و پوست گرفتن، با رنده درشت رنده کنید و آب آن را نیز به‌خوبی بگیرید.

حال پیاز و شلغم رنده شده را در یک کاسه بزرگ بریزید.

  • برای تهیه این کوکو بهتر است از شلغم‌های کوچک و تازه استفاده کنید؛ زیرا طعم بهتری دارند. شلغم‌های بزرگ ممکن است تلخی داشته باشند.

بیشتر بخوانید: روش‌های ساده برای تشخیص شلغم شیرین از تلخ

مرحله دوم: افزودن سایر مواد کوکو

سیر رنده‌شده، سبزیجات معطر، آرد نخودچی، زعفران دم‌کرده، زردچوبه، نمک، و فلفل را به مواد درون کاسه اضافه کنید و همه مواد را خوب مخلوط کنید. اضافه کردن گشنیز و جعفری به خوش‌عطر شدن و طعم بهتر کوکو کمک می‌کند.

“““html

تخم‌مرغ‌ها را یکی‌یکی به مخلوط اضافه کنید و خوب هم بزنید تا همه چیز خوب با هم مخلوط شود.

اگر مایه کوکو کمی شل شد، می‌توانید کمی آرد نخودچی یا آرد سفید به آن اضافه کنید.

اضافه کردن زعفران باعث می‌شود کوکو طعم و رنگ زیبایی بگیرد.

برای طعمی بهتر، می‌توانید کمی گردو خرد شده هم به مخلوط اضافه کنید.

مرحله سوم: استراحت دادن به مایه کوکو

روی ظرف مایه کوکو را بپوشانید و آن را ۱۰-۲۰ دقیقه در یخچال بگذارید تا طعم‌ها بهتر با هم ترکیب شوند.

رسپی کوکوی شلغم؛ طعمی متفاوت و خوشمزه

بیشتر بخوانید: رسپی کوکو عدس و مرغ

مرحله چهارم: سرخ کردن کوکو

در یک تابه نچسب، مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا روغن داغ شود.

مایه کوکو را می‌توانید به شکل یکدست در تابه پخش کنید یا با قاشق به صورت دایره‌های کوچک جداگانه بریزید.

هر طرف کوکو را به مدت ۴-۵ دقیقه با حرارت متوسط سرخ کنید تا طلایی شود. کوکوهای سرخ‌شده را روی دستمال کاغذی بگذارید تا روغن اضافی‌شان گرفته شود.

  • به یاد داشته باشید که حرارت باید ملایم باشد تا کوکو به خوبی پخته و نرم شود.
  • استفاده از تابه نچسب کمک می‌کند تا کوکو به راحتی برگردد و شکل زیبایی بگیرد.
  • برای تهیه کوکوی شلغم رژیمی و سالم‌تر می‌توانید آن را در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۲۰ دقیقه بپزید.

مرحله پنجم: سرو کوکو شلغم

کوکوهای خوشمزه و زیبا شما آماده سرو هستند. آن‌ها را در ظرف مناسبی بچینید.

هنگام سرو، چند قطره آب لیموی تازه روی کوکو بریزید تا طعم بهتری بگیرد.

این کوکوها را می‌توانید با انواع نان، ماست چکیده، سبزی خوردن، یا سالاد شیرازی سرو کنید.

رسپی کوکوی شلغم
امیدواریم که این رسپی مورد توجه شما قرار گرفته باشد. شما هم با پیروی از این مراحل و نکات، می‌توانید یک کوکو شلغم خوشمزه و مقوی تهیه کنید و با عزیزانتان میل کنید. اگر ترفندهای دیگری برای بهتر شدن طعم کوکو دارید، خوشحال می‌شویم که آن‌ها را در بخش نظرات با ما و دیگر دوستان به اشتراک بگذارید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا