رسپی

رسپی کوکوی هویج گیاهی (یک غذای خوشمزه و مقوی برای شام)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

کوکوی هویج یکی از غذاهای محبوب ایرانی است که با هویج پخته شده و تخم‌مرغ درست می‌شود. اما برای گیاه‌خواران، می‌توان این کوکو را بدون تخم‌مرغ تهیه کرد. در این مقاله از رضیم بلاگ، رسپی کوکوی هویج گیاهی را به صورت گام به گام و با تمام نکات مهم توضیح می‌دهیم.

رسپی کوکوی هویج گیاهی

  • زمان لازم برای آماده‌سازی مواد و تهیه نهایی این کوکو ۲۰-۳۰ دقیقه است.
  • مواد گفته شده در این رسپی برای ۲-۳ نفر مناسب است و می‌توانید با جمع و ضرب مقدار مواد را افزایش دهید و این کوکو خوشمزه را بیشتر تهیه کنید.
  • درجه سختی تهیه این کوکو در حد متوسط است.

مواد لازم برای تهیه کوکوی هویج گیاهی

هویج رنده شده ۳ عدد متوسط
پیاز رنده شده ۱ عدد متوسط
سیر رنده شده ۲ حبه
آرد نخودچی ½ پیمانه
آرد برنج ¼ پیمانه
پودر زنجبیل ۱ قاشق چای‌خوری
پودر زردچوبه ½ قاشق چای‌خوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
روغن برای سرخ کردن به مقدار لازم

 

مرحله اول: آماده‌سازی هویج و پیاز

هویج‌ها را پوست کنده و رنده کنید. پیاز و سیر را یا رنده کرده یا له کنید.

بیشتر بخوانید: رسپی کوکو بادمجان سرخ شده

مرحله دوم: مخلوط کردن مواد خشک

آرد نخودچی، آرد برنج، پودر زنجبیل، پودر زردچوبه، نمک و فلفل را در یک کاسه بزرگ با هم مخلوط کنید.

مخلوط کردن مواد خشک برای تهیه کوکوی هویج گیاهی

بیشتر بخوانید: رسپی کتلت مرغ روسی

مرحله سوم: ترکیب مواد

هویج رنده شده، پیاز رنده شده، سیر رنده شده و مخلوط مواد خشک را با هم به خوبی مخلوط کنید تا یک مایه یک دست بدست آید.

در صورت نیاز می‌توانید کمی آب اضافه کنید تا مایه نرم‌تر شود.

بیشتر بخوانید: رسپی کوکوی تنوری

مرحله چهارم: سرخ کردن کوکو

در یک تابه مناسب، روغن را گرم کنید. از مایه کوکو به اندازه دلخواه برداشته و در روغن سرخ کنید تا دو طرف آن طلایی شود.

مرحله پنجم: سرو

کوکوهای آماده شده را روی دستمال کاغذی بگذارید تا روغن اضافی آن گرفته شود. سپس می‌توانید آن‌ها را همراه با سالاد یا ماست سرو کنید.

“““html

این کوکو بسیار آسان و سریع تهیه می‌شود و برای وعده‌های غذایی شلوغ گزینه‌ای عالی است.

رسپی کوکوی هویج گیاهی (یک غذای خوشمزه و مقوی برای شام)

بیشتر بخوانید: رسپی همبرگر گیاهی با لوبیا و سویا (برگر وگان)

نکات طلایی در تهیه کوکو هویج گیاهی

به ۶ نکته مهم زیر در تهیه کوکو هویج توجه کنید:

  1. برای چسبندگی و بافت مناسب، از آرد نخودچی و آرد برنج استفاده کنید. به جای آرد برنج می‌توانید از آرد بادام یا آرد کنجد هم بهره ببرید.
  2. با اضافه کردن پودر زنجبیل و زردچوبه، می‌توانید به کوکو طعم و رنگ خوبی بدهید. همچنین، ادویه‌های دیگری مثل پودر کاری یا زیره نیز عالی هستند.
  3. برای سرخ کردن کوکو از روغن زیتون، روغن کانولا یا روغن آفتابگردان می‌توانید استفاده کنید.
  4. اگر دوست دارید کوکوی شما تردتر شود، کمی آرد سوخاری به مایه کوکو اضافه کنید.
  5. برای تنوع بیشتر، می‌توانید سبزیجات دیگری مثل نخود فرنگی، ذرت یا اسفناج به مایه کوکو اضافه کنید.
  6. برای اینکه کوکوها شکل بهتری بگیرند، می‌توانید از قالب‌های مخصوص کوکو استفاده کنید.

بیشتر بخوانید: رسپی سوفله تخم‌ مرغ پف پفی برای صبحانه

نکات طلایی در تهیه کوکو هویج گیاهی

بیشتر بخوانید: رسپی کوکو گردو

کوکوی هویج گیاهی سرشار از ویتامین A و فیبر است. آرد نخودچی نیز محتوای پروتئینی بالایی دارد.

این کوکو کاملاً گیاهی بوده و برای افرادی که رژیم گیاه‌خواری دارند بسیار مناسب است.

طعم خوشمزه هویج و ادویه‌ها این کوکو را به غذایی دلپذیر تبدیل کرده است.

با رعایت این نکات، می‌توانید یک کوکوی هویج گیاهی سالم درست کنید و از طعم آن لذت ببرید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا