رسپی کوکو بادکوبهای با سینه مرغ؛ غذای خوشمزه شمالی

“`html
اگر به دنبال یک طعم جدید و خوشمزه هستید، کوکو بادکوبهای گزینه خوبی است. این غذا یکی از غذاهای سنتی شمال ایران است و طرز تهیهاش خیلی ساده است. با ما در رضیم بلاگ همراه باشید تا با طرز تهیه کوکو بادکوبهای آشنا شوید.
مواد لازم برای تهیه کوکو بادکوبهای
برای تهیه کوکو بادکوبهای به مواد زیر نیاز دارید:
سیب زمینی متوسط | ۴ الی ۵ عدد |
تخم مرغ | ۵ عدد |
سینه مرغ | ۲۰۰ گرم |
گوجه فرنگی | ۱ عدد |
پیاز | ۱ عدد |
سیر | ۲ حبه |
پیازداغ | ۳ قاشق غذاخوری |
رب نارنج | ۱ قاشق غذاخوری |
رب گوجه فرنگی | ۱ قاشق غذاخوری |
بیکینگ پودر | ½ قاشق مرباخوری |
نمک، فلفل و زردچوبه | به مقدار لازم |
روغن | به مقدار لازم |
آب | به مقدار لازم |
مراحل تهیه کوکو بادکوبهای
برای درست کردن این کوکوی خوشمزه، مراحل زیر را دنبال کنید:
مرحله اول: پختن مرغ
اولین کار در تهیه کوکو بادکوبهای، پختن مرغ است. سینه مرغ را به همراه حبههای سیر و یک پیاز بزرگ خرد شده در قابلمه بریزید.
به اندازهای آب در قابلمه ریخته تا مرغها کاملاً در آب غوطهور شوند. سپس ادویهها (نمک و زردچوبه) را به آن اضافه کنید. قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا مرغ به خوبی پخته شود.
مرحله دوم: سرخ کردن سیب زمینیها
در همین حین، سیب زمینیها را بشویید و پوست بکنید. بعد آنها را به صورت مکعبی خرد کنید. در تابهای به اندازه کافی روغن بریزید و روی حرارت متوسط بگذارید.
زمانی که روغن داغ شد، سیب زمینیهای خرد شده را به آن اضافه کنید و سرخ کنید. در حین سرخ کردن میتوانید کمی زردچوبه و نمک نیز به آنها اضافه کنید.
مرحله سوم: آماده کردن پوره گوجهفرنگی
گوجهها را پوست کنده و رنده کنید. سپس پوره گوجه را بدون روغن به تابه اضافه کنید. تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید و منتظر بمانید تا آب گوجهفرنگی تبخیر شود. سپس یک پیاز رنده شده را به تابه افزوده و با گوجهها تفت دهید.
بیشتر بخوانید: رسپی کوکو قارچ و بادمجان
مرحله چهارم: اضافه کردن باقی مواد
مرغ پختهشده را به تکههای کوچک خرد کرده و به تابهای که مواد دیگر در آن است اضافه کنید. سپس رب گوجهفرنگی را نیز به آن بیفزایید و همه مواد را با هم تفت دهید تا عطر و طعم آنها ترکیب شود.
“““html
به یکدیگر آمیخته شود.
سپس، سیبزمینی و رب نارنج را به تابه اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا همه مواد به خوبی با هم مخلوط شوند. در آخر، پیاز داغ را به عنوان چاشنی پایانی اضافه کرده و هم بزنید.
مرحله پنجم: آماده کردن مواد کوکو
مواد آماده شده را کنار بگذارید تا کمی خنک شوند. سپس آنها را در یک کاسه بزرگ بریزید و تخممرغها را یکی یکی به آن اضافه کنید. در آخر، ادویهها و بیکینگپودر را به مایه کوکو بادکوبهای اضافه کرده و به آرامی هم بزنید تا همه مواد کاملاً ترکیب شوند.
بیشتر بخوانید: رسپی کتلت مرغ با نخود فرنگی
مرحله ششم: پختن کوکو بادکوبهای
در این مرحله، داخل تابهای را روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا داغ شود. مایه کوکو را به آرامی داخل تابه بریزید و با پشت قاشق، سطح آن را صاف کنید. برای پخت بهتر، درب تابه را ببندید و بگذارید یک طرف کوکو سرخ شود.
وقتی زیر کوکو طلایی شد، آن را به آرامی با کفگیر برگردانید. دوباره درب تابه را ببندید و بگذارید سمت دیگر کوکو نیز کاملاً سرخ شود.
بیشتر بخوانید: رسپی کوکو سیبزمینی با سبزیجات معطر
مرحله هفتم: سرو کوکو بادکوبهای
وقتی کوکو به خوبی پخته و هر دو طرف آن طلایی و برشته شد، تابه را از روی حرارت بردارید. کوکو را میتوانید به دلخواه خود برش بزنید و در ظرفی زیبا با گوجهفرنگی، خیارشور، سبزی تازه یا هر چیزی که دوست دارید، سرو کنید. نوش جانتان!
در این بخش از مجله آشپزی رضیم، طرز تهیه کوکو بادکوبهای را به شما معرفی کردیم. پیشنهاد میکنیم این غذای خوشمزه را درست کنید و در کنار عزیزانتان میل کنید.