رسپی کوکو باقلا سبز خوشمزه؛ با بافتی ترد و پفکی

“`html
کوکو یکی از غذاهای خوشمزه و ساده است که میتوانید زمانی که وقت کافی برای پخت یک وعده غذایی خوب ندارید، درست کنید. کوکوها طعمها و مواد مختلفی دارند، اما معمولاً با ترکیبی از سبزیجات، تخممرغ و ادویه تهیه میشوند.
کوکوی باقلا یکی از خوشمزهترین انواع کوکو است که با باقلا تازه در زمان کوتاهی درست میشود. این کوکو بافتی پفکی و ترد دارد و طعم فوقالعادهای را به شما میدهد.
ما امروز در این بخش از رضیم بلاگ یکی از بهترین روشهای تهیه کوکو باقلا سبز را به صورت قدم به قدم برای شما توضیح میدهیم. پس با ما همراه باشید.
رسپی کوکو باقلا سبز
مدت زمان آمادهسازی مواد و تهیه این کوکو ۳۰ تا ۴۰ دقیقه است.
مقادیر مواد گفته شده برای ۲ تا ۳ نفر مناسب است، اما میتوانید با کمی محاسبه مقادیر را افزایش دهید و کوکوی بیشتری درست کنید.
سختی تهیه این کوکو متوسط است.
باقالی | ۱۵۰ گرم |
سیر | ۱-۲ حبه |
تخم مرغ | ۲-۳ عدد |
تره | ۱ دسته |
جعفری | ۱ دسته |
شوید | ۱ دسته |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار دلخواه |
روغن | به مقدار لازم |
پیاز کوچک | ۱ عدد |
مرحله اول: آمادهسازی باقالی
باقالیها را پوست کنده و بشویید. برای راحتتر پوست کندن آنها، باقالیها را در یک کاسه بریزید.
کمی نمک به آنها اضافه کنید و هم بزنید تا خوب نمک بزنید.
برای ۱۰-۱۵ دقیقه وقت بگذارید، سپس با چاقو انتهای باقالیها را شکاف دهید و کمی فشار دهید.
اینطوری پوست آنها به راحتی جدا میشود. بقیه باقالیها را هم همینطور پوست بکنید.
بیشتر بخوانید: رسپی کوکو سیبزمینی با هویج
بیشتر بخوانید: رسپی کوکوی برنج به روش خانگی
مرحله دوم: پخت باقالی
باقالیها را در یک قابلمه بریزید، کمی آب به آن اضافه کنید و قابلمه را روی حرارت بگذارید.
۲۵-۳۵ دقیقه صبر کنید تا باقالیها بپزند و آب آنها بخار شود.
پس از پخت، اجازه دهید خنک شوند، سپس با گوشتکوب آنها را له کنید.
باقالیهای له شده را در یک ظرف مناسب بریزید.
مرحله سوم: آمادهسازی پیاز و سیر
پیاز را بشویید و پوست بکنید. آن را با رنده ریز رنده کرده و در یک صافی بریزید تا آب اضافهاش خارج شود.
سیر را هم بشویید و پوست بکنید، سپس با سیر لهکن آن را پوره کرده و به ظرف باقالی اضافه کنید.
بیشتر بخوانید: رسپی کوکوی کنگر با سیبزمینی
مرحله چهارم: آمادهسازی و افزودن سبزیها
تره، شوید و جعفری را تمیز کنید و ساقههای سفت آنها را جدا کنید.
سبزیها را با آب بشویید و در آبکش قرار دهید تا آب اضافیشان گرفته شود.
سابزها را با چاقو خرد کنید. اگر میخواهید سریعتر کار کنید، میتوانید از میکسر یا خردکن برای خرد کردن سبزیها استفاده کنید.
“““html
سبزیها را ریز کنید.
سبزیهای ریز شده را به مخلوط کوکو اضافه کرده و همه مواد را با هم خوب هم بزنید.
مرحله پنجم: افزودن تخممرغ و ادویهها
تخممرغها را یکی یکی به مخلوط کوکو اضافه کنید و دوباره هم بزنید.
در این مرحله، کمی نمک و فلفل سیاه به مواد اضافه کنید و مخلوط کنید تا همه چیز کمی با هم ترکیب شود.
مواد کوکوی باقالی سبز شما آماده است.
بیشتر بخوانید: رسپی سالاد باقلا
مرحله ششم: سرخ کردن کوکوها
یک تابه مناسب بر روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن درون آن بریزید. منتظر بمانید تا روغن داغ شود.
با قاشق مقداری از مایه کوکو را برداشته و در تابه بریزید. هر طرف کوکوها را چند دقیقه سرخ کنید تا به رنگ طلایی و برشته درآید.
پس از سرخ کردن کوکوها، آنها را روی دستمال جاذب روغن بگذارید تا روغن اضافیشان گرفته شود. تمام مواد را به همین شکل سرخ کنید.
کوکوهای باقالی سبز خوشمزه و زیبا آماده سرو هستند. میتوانید این کوکو را با انواع نان و گوجه و خیارشور نوش جان کنید.
بیشتر بخوانید: رسپی کوکوی قارچ به روش رستورانی
امیدواریم این رسپی از مجله آشپزی رضیم مورد توجه شما علاقهمندان به آشپزی قرار گرفته باشد و شما هم مانند روش ساده و کاملی که ذکر شد، این کوکوی خوشمزه را تهیه کرده و در کنار عزیزانتان میل فرمایید.