رسپی

رسپی کوکو رشته‌ای با سیب زمینی؛ با طعمی بی‌نظیر

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

کوکو رشته‌ای، یکی از شکل‌های زیبا و آسان کوکو سیب‌زمینی است که با مواد اولیه ساده و در دسترس تهیه می‌شود و سیب‌زمینی هم جزء اصلی آن به حساب می‌آید.

این کوکو همچنین شباهت زیادی به کوکو ماکارونی دارد و گاهی به اشتباه کوکو ماکارونی نامیده می‌شود. اگر دوست دارید طعم جدیدی را امتحان کنید یا غذایی ساده با ظاهری متفاوت داشته باشید، حتماً این کوکو را امتحان کنید.

در اینجا در رضیم بلاگ با آسان‌ترین و خوشمزه‌ترین رسپی کوکو رشته‌ای به شما ارائه خواهیم داد. پس با ما در این مطلب همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه کوکو رشته‌ای

برای تهیه این کوکو به مواد زیر نیاز دارید:

سیب زمینی ۲ عدد
تخم مرغ ۲ عدد
تره فرنگی ۳-۴ ساقه
نمک و فلفل سیاه به مقدار دلخواه
روغن به مقدار لازم
آرد سفید ۲ قاشق غذاخوری

رسپی کوکو رشته‌ای

  • مدت زمان تهیه این کوکو بین ۲۰ تا ۳۰ دقیقه است.
  • مواد این رسپی برای ۲ تا ۳ نفر مناسب است و می‌توانید به راحتی مقدار آن را با جمع و ضرب تغییر دهید.
  • تهیه این کوکو به سادگی انجام می‌شود.

مرحله اول: آماده‌سازی سیب‌زمینی

سیب‌زمینی‌ها را بشویید و پوست بکنید. سپس آن‌ها را با رنده‌ای که رشته‌ای می‌کند، رنده کنید.

سیب‌زمینی‌های رنده شده را در یک صافی بریزید و خوب فشار دهید تا آب آن‌ها خارج شود.

حالا سیب‌زمینی‌ها را در یک ظرف مناسب بریزید.

گرفتن آب سیب‌زمینی به شما کمک می‌کند که کوکوی شما موقع سرخ شدن بهتر بشود.

بیشتر بخوانید: رسپی کوکو بادکوبه‌ای با سینه مرغ

مرحله دوم: آماده‌سازی تره‌فرنگی

تره‌فرنگی را بشویید و خشک کنید. با چاقو آن‌ها را به قطعات کوچک خرد کنید.

تره‌فرنگی‌های خرد شده را به سیب‌زمینی‌های آب گرفته شده اضافه کنید.

مرحله سوم: اضافه کردن تخم‌مرغ، نمک، فلفل سیاه و آرد سفید

تخم‌مرغ‌ها را در یک ظرف بشکنید.

سپس نمک، فلفل سیاه و آرد سفید را به آن اضافه کنید و با یک ویسک کوچک یا چنگال خوب هم بزنید تا کاملاً ترکیب شوند.

حالا این ترکیب را به سیب‌زمینی و تره‌فرنگی اضافه کنید.

رسپی کوکو رشته‌ای با سیب زمینی؛ با طعمی بی‌نظیر

تمام مواد را خوب هم بزنید تا یک بافت یکنواخت به دست آورید.

بیشتر بخوانید: رسپی کوکوی نخود فرنگی خوشمزه

مرحله چهارم: آماده‌سازی تابه

تابه‌ای را روی حرارت قرار دهید و اجازه دهید گرم شود. مقداری روغن در تابه بریزید.

از مواد کوکو با قاشق بردارید و در تابه بگذارید. با پشت قاشق کمی سطح آن را صاف کنید.

وقتی یک سمت کوکو سرخ شد، آن را برگردانید تا سمت دیگر هم خوب سرخ شود.

پس از سرخ شدن هر کوکو، آن را روی دستمال جاذب روغن بگذارید تا روغن اضافی آن گرفته شود.

این کار باعث می‌شود که کوکوی شما ترد بماند و نرم نگردد.

این روند را برای تمام مواد ادامه دهید.

“““html

سرخ کنید.

نکات و فوت و فن‌های تهیه کوکو رشته‌ای

کوکوهای رشته‌ای شما آماده تناول هستند. می‌توانید با این کوکوهای خوشمزه همراه با نان، گوجه‌فرنگی، خیارشور، کاهو و انواع سس‌ها یک ساندویچ بسیار خوشمزه و جذاب درست کنید.

امیدواریم که این دستور پخت از مجله آشپزی رضیم مورد پسند شما عزیزان قرار گرفته باشد و شما هم طبق این روش این کوکوهای خاص را تهیه کرده و در کنار عزیزانتان نوش جان کنید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا