رسپی

رسپی کوکو عدس و سیب زمینی (مقوی و لذیذ برای شام)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

کوکو عدس و سیب زمینی یک غذایی خوشمزه و مقوی است که درست کردنش خیلی ساده است. این کوکو سرشار از پروتئین، فیبر و آهن است و می‌تواند به عنوان یک وعده غذایی اصلی یا پیش غذا میل شود. در این مقاله از رضیم بلاگ، طرز تهیه کوکو عدس و سیب زمینی را توضیح می‌دهیم.

مواد لازم جهت تهیه کوکو عدس و سیب زمینی

برای تهیه کوکو عدس و سیب زمینی به مواد زیر نیاز دارید:

عدس ۱ پیمانه
سیب زمینی متوسط ۲ عدد
تخم مرغ ۲ عدد
پیاز ۱ عدد
سیر ۲ حبه
آرد نخودچی ۲ قاشق غذاخوری
پودر زیره ۱ قاشق چای‌خوری
زردچوبه ۱ قاشق چای‌خوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
روغن به مقدار لازم

مراحل تهیه کوکو عدس و سیب زمینی

  • تهیه این کوکو حدود ۳۵ تا ۴۵ دقیقه زمان می‌برد.
  • مقدار مواد گفته شده برای ۲ تا ۳ نفر مناسب است و می‌توانید با ضرب و تقسیم، مقدار آن را افزایش دهید.
  • تهیه این کوکو کمی آسان است و در سطح متوسط قرار دارد.

مرحله اول: آماده‌سازی عدس

عدس را بشویید و در یک قابلمه با آب بپزید تا نرم شود. زمان پخت معمولاً ۲۰ تا ۳۰ دقیقه است.

بیشتر بخوانید: رسپی دلمه کباب (دلمه هلندی)

بیشتر بخوانید: رسپی سالاد گیلاس، مرغ و گردو

مرحله دوم: آماده‌سازی سیب زمینی

سیب‌زمینی‌ها را پوست بگیرید و رنده کنید. می‌توانید از رنده درشت یا ریز استفاده کنید، بسته به سلیقه خود.

بیشتر بخوانید: رسپی کوکوی هویج گیاهی (یک غذای خوشمزه و مقوی برای شام)

مرحله سوم: آماده‌سازی سایر مواد

پیاز و سیر را رنده کنید یا به صورت نگینی خرد کنید.

بیشتر بخوانید: رسپی کوکوی ۲ رنگ مجلسی

مرحله چهارم: ترکیب مواد

در یک کاسه بزرگ، عدس پخته، سیب‌زمینی رنده شده، تخم‌مرغ، پیاز، سیر، آرد نخودچی، پودر زیره، زردچوبه، نمک و فلفل سیاه را با هم مخلوط کنید.

بیشتر بخوانید: آیا ادویه‌های تاریخ گذشته هنوز قابل مصرف‌اند؟

مرحله پنجم: سرخ کردن کوکو

یک تابه را روی حرارت متوسط گرم کنید و روغن کافی اضافه کنید.

از مخلوط کوکو به اندازه دلخواه بردارید و در روغن داغ قرار دهید.

هر طرف کوکو را برای چند دقیقه سرخ کنید تا طلايي و خوشمزه شود.

رسپی کوکو عدس و سیب زمینی (مقوی و لذیذ برای شام)

“““html

سرخ کنید تا رنگش طلایی و برشته شود.

بیشتر بخوانید: رسپی خوراک ماهی سالمون با عدس

نکات طلایی در تهیه کوکو عدس و سیب زمینی

مرحله ششم: سرو کوکو

کوکو عدس و سیب زمینی را گرم و تازه سرو کنید.

می‌توانید کنار آن نان، ماست یا سبزیجات تازه بگذارید تا خوشمزه‌تر شود.

بیشتر بخوانید: رسپی کوکو بادمجان سرخ شده

نکات طلایی در تهیه کوکو عدس و سیب زمینی

در اینجا چند نکته مفید برای تهیه این غذای خوشمزه داریم. با ما همراه باشید.

  1. برای اینکه کوکو وا نرود، حتماً عدس را خوب له کنید و از آرد نخودچی استفاده کنید.
  2. اگر مایه کوکو خیلی شل است، کمی آرد نخودچی بیشتر اضافه کنید.
  3. می‌توانید از سبزیجات دیگری مثل هویج رنده شده یا کدو رنده شده هم استفاده کنید.
  4. برای طعمی متفاوت، می‌توانید کمی پودر کاری یا پودر چیلی به مایه کوکو اضافه کنید.

کوکو عدس و سیب زمینی یک غذای خوشمزه، مغذی و گیاهی است که به آسانی در خانه تهیه می‌شود. با رعایت نکات بالا از مجله آشپزی رضیم، می‌توانید این کوکو را به بهترین شکل درست کنید و از طعم و عطر آن لذت ببرید.

اگر شما هم در تهیه این کوکو نکات و ترفندهایی دارید که باعث خوشمزه‌تر شدنش می‌شود، خوشحال می‌شویم آن‌ها را در بخش نظرات با ما و دوستان دیگر به اشتراک بگذارید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا