رسپی

رسپی کوکو قارچ و بادمجان؛ به صورت مرحله به مرحله

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

کوکو قارچ و بادمجان یکی از غذاهای ساده و بدون گوشت است که بسیار خوشمزه می‌باشد. این غذا انتخاب عالی برای افرادی است که گیاه‌خوار هستند. کوکو قارچ و بادمجان طعم خوبی دارد و با چند ماده ساده تهیه می‌شود. اگر به دنبال مزه‌های جدید هستید، حتماً این کوکو را امتحان کنید.

ما امروز در این بخش از مجله اینترنتی رضیم بلاگ یکی از بهترین و کامل‌ترین روش‌های تهیه کوکو قارچ و بادمجان را به شما آموزش می‌دهیم، به همراه تمامی نکات مهمی که باید درباره این کوکو بدانید. پس با ما همراه باشید.

مواد لازم جهت تهیه کوکو قارچ و بادمجان

بادمجان ۱ عدد
قارچ ۵-۶ عدد
پیاز ۲ عدد
سیر ۱-۲ حبه
آرد نخودچی ۱ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و پاپریکا به مقدار دلخواه
روغن به مقدار لازم

رسپی کوکو قارچ و بادمجان

مدت زمان آماده‌سازی مواد و تهیه این کوکو حدود ۳۰ تا ۴۰ دقیقه است.

مقدار مواد گفته شده در این رسپی برای ۲ تا ۳ نفر مناسب است و شما می‌توانید با تغییر مقدار، برای تعداد بیشتری کوکو تهیه کنید.

درجه سختی تهیه این کوکو متوسط است.

مرحله اول: آماده‌سازی بادمجان

بادمجان را خوب بشویید و پوستش را بکنید.

سپس آن را به صورت نگینی ریز خرد کنید و کنار بگذارید.

(اگر بادمجان تلخ است، می‌توانید آن‌ها را در آبی که کمی نمک دارد به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه خیس کنید.)

بیشتر بخوانید: رسپی کتلت بادمجان خوشمزه؛ با و بدون گوشت

مرحله دوم: آماده‌سازی قارچ

قارچ‌ها را بشویید و در آبکش قرار دهید تا آب اضافی آن‌ها برود.

بعد، قارچ‌ها را به شکل نگینی ریز خرد کنید.

بیشتر بخوانید: رسپی کوکو هفت لشکر به روش تبریزی!

مرحله سوم: آماده‌سازی پیاز

پیاز را بشویید و پوستش را بکنید.

آن را به صورت نگینی خرد کرده و در یک تابه بریزید.

رسپی کوکو قارچ و بادمجان؛ به صورت مرحله به مرحله

تابه را روی حرارت ملایم بگذارید.

در این مرحله نیازی به اضافه کردن روغن نیست.

هدف این مرحله سبک کردن پیاز است.

۳ تا ۴ دقیقه پیاز را تفت دهید تا نرم و شفاف شود.

بیشتر بخوانید: رسپی کوکو سیب‌زمینی با هویج

مرحله چهارم:

“““html

افزودن قارچ و بادمجان

قارچ‌های ریز خرد شده و بادمجان‌ها را به مخلوط موجود در تابه بیفزایید.

حرارت را زیاد کرده و به طور مداوم تفت دهید تا آب اضافی قارچ‌ها بخار شود.

قارچ و بادمجان باید کمی تغییر رنگ دهند.

پس از ۳-۴ دقیقه، حرارت را خاموش کرده و تابه را کنار بگذارید تا مخلوط خنک شود.

بعد از خنک شدن، مواد را به یک کاسه مناسب منتقل کنید.

بیشتر بخوانید: رسپی کوکوی برنج به روش خانگی

مرحله پنجم: افزودن سیر و پوره کردن مواد کوکو

سیر را بشویید و پوست آن را بگیرید.

سیر را با کمک سیر له کن یا رنده، پوره کنید.

پوره سیر را به مخلوط داخل کاسه اضافه کنید.

با چنگال یا گوش‌کوب، همه مواد را خوب له و مخلوط کنید.

به گونه‌ای که مواد یکدست و یکنواخت شوند.

بیشتر بخوانید: رسپی بادمجان کاری به سبک هندی

مرحله ششم: افزودن ادویه‌ها و آرد نخودچی

نمک، فلفل، زردچوبه، پاپریکا و آرد نخودچی را به مخلوط قبلی اضافه کنید و همه مواد را به خوبی ورز دهید تا ترکیب یکدستی حاصل شود.

مواد خوشمزه شما آماده سرخ کردن هستند.

رسپی کوکو قارچ و بادمجان

مرحله هفتم: سرخ کردن کوکو

در یک تابه تفلون مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت متوسط قرار دهید.

صبر کنید تا روغن گرم شود، سپس با دست یا قالب، مقداری از مواد کوکو را بر دارید و شکل دهید.

مواد را در روغن داغ قرار دهید و چند دقیقه هر طرف کوکوها را سرخ کنید.

پس از سرخ شدن، کوکوها را روی دستمال جاذب روغن بگذارید تا روغن اضافه‌شان گرفته شود.

حالا کوکوهای خوشمزه شما آماده سرو و نوش جان کردن هستند.

این کوکوها را با نان و در کنار گوجه‌فرنگی، خیارشور و کاهو میل کنید.

بیشتر بخوانید: رسپی سالاد مرغ و بادمجان قالبی

چه مواد خوراکی دیگری می‌توان در کوکو بادمجان و قارچ استفاده کرد؟

شما می‌توانید با توجه به سلیقه‌تان از سبزیجات دیگری مثل کدو، فلفل‌دلمه‌ای، ذرت، نخودفرنگی، سیب‌زمینی، هویج و کلم بروکلی در تهیه این کوکو استفاده کنید.

برخی افراد برای غنی‌تر کردن کوکو، ۱-۲ تخم‌مرغ به مواد اضاف می‌کنند.

نکته: اگر از نچسب بودن تابه خود مطمئن هستید، می‌توانید کوکو را کامل در تابه سرخ کنید.

امیدواریم این رسپی مورد توجه شما علاقه‌مندان به آشپزی قرار گیرد و شما هم بتوانید این کوکوی متفاوت را طبق روش‌های ساده و کامل بالا تهیه کرده و در کنار عزیزانتان لذت ببرید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا