رسپی کوکی انار برای شب یلدا + نکات و فوتوفن ها

“`html
کوکی انار یکی از خوشمزهترین و جذابترین کوکیهای پاییزی است که میتوانید به راحتی در خانه درست کنید. در این مقاله، از مجله اینترنتی رضیم رسپی کوکی انار را مرحله به مرحله و با تمامی نکات مهم به شما آموزش میدهیم.
نگاهی سریع به روش پخت
کره که به دمای اتاق رسیده است را با شکر قهوهای و شکر سفید ۳-۵ دقیقه هم بزنید تا سبک و کرمی شود. سپس تخممرغ و وانیل را اضافه کنید و چند دقیقه دیگر هم بزنید. آرد سفید، بیکینگ پودر و نمک را به مخلوط اضافه کرده و به آرامی مخلوط کنید. در مرحله بعد، شکلات چیپسی و دانههای انار را به خمیر کوکی اضافه کنید. مواد را ۳۰ دقیقه در یخچال استراحت دهید، سپس با قاشق روی سینی فر بچینید و در فر گرمشده ۸-۱۰ دقیقه بپزید. با ما همراه باشید تا جزییات بیشتری بگوییم.
مواد لازم کوکی انار
کره | ۱۰۰ گرم |
تخممرغ | ۱ عدد |
آرد سفید قنادی | ۱/۵ پیمانه |
شکر سفید | ½ پیمانه |
شکر قهوهای | ۲ قاشق غذاخوری |
وانیل | ½ قاشق چایخوری |
بیکینگپودر | ½ قاشق چایخوری |
نمک | ۱ پنس |
پوست پرتقال رندهشده | ۱ قاشق چایخوری (اختیاری) |
شکلات چیپسی سفید | ۲ قاشق غذاخوری |
دانههای انار تازه | به مقدار دلخواه |
مراحل آمادهسازی کوکی انار
· زمان آمادهسازی مواد اولیه حدود ۳۵-۴۵ دقیقه و زمان انتظار تا پخت پایانی ۱۵-۲۰ دقیقه است.
· مقدار مواد ذکر شده در این رسپی ۱۲-۱۵ عدد کوکی به شما میدهد.
· درجه سختی تهیه این کوکی متوسط است.
مرحله اول: ترکیب کره و شکرها
کره نرمشده را در یک کاسه بزرگ بریزید و شکر سفید و شکر قهوهای را به آن اضافه کنید.
نکته مهم این است که کره باید کاملاً نرم و آماده همزدن باشد. با همزن برقی یا دستی به مدت ۳-۵ دقیقه هم بزنید تا کاملاً
“““html
کره را خوب هم بزنید تا کرمی و روشن شود و دانههای شکر در کره حل شوند.
بیشتر بخوانید: رسپی پنکیک هویج + نکات و فوتوفنها
مرحله دوم: افزودن تخممرغ، وانیل و پوست پرتقال رندهشده (اختیاری)
تخممرغ را به مخلوط درون کاسه اضافه کرده و خوب هم بزنید. در این مرحله وانیل و در صورتی که دوست دارید، پوست پرتقال رندهشده را اضافه کنید و دوباره هم بزنید.
نکته: بهتر است تخممرغ به دمای محیط برسد تا بهتر با دیگر مواد ترکیب شود.
مرحله سوم: آمادهسازی و افزودن مواد خشک
در یک کاسه جدا، آرد، بیکینگپودر و نمک را با هم مخلوط کنید. این مواد را ۲-۳ بار از الک رد کنید. سپس به آرامی و در دو مرحله، این مواد خشک را به مخلوط اصلی اضافه کرده و خوب هم بزنید. در این مرحله همزن را خاموش کنید و با لیسک یا قاشق چوبی مواد را هم بزنید تا خمیر یکنواختی به دست آید.
مرحله چهارم: اضافه کردن دانههای انار و استراحت خمیر
انارها را بشویید و پوست بگیرید. دانهها را به آرامی جدا کنید تا آسیبی به آنها نرسد و آب از آنها خارج نشود. مطمئن شوید که هیچ پوست سفیدی در میان دانهها باقی نمانده است. دانهها را در یک دستمال کاغذی بگذارید تا آب اضافی آنها گرفته شود. سپس دانههای انار را به خمیر اضافه کرده و به آرامی با یک لیسک یا دست مخلوط کنید تا دانهها له نشوند.
خمیر را در یک کیسه پلاستیکی یا با سلفون بپوشانید و حداقل ۳۰ دقیقه در یخچال بگذارید. این کار باعث میشود خمیر منسجمتر شده و کوکیها بهتر شکل بگیرند.
بیشتر بخوانید: رسپی لوکوم پرتقال + نکات
مرحله پنجم: شکل دادن به کوکی
از خمیر به اندازه یک گردو بردارید و با دست گرد کنید. سپس آن را کمی پهن کنید و با فاصله روی سینی فر قرار دهید. اگر میخواهید کوکیها زیباتر شوند، میتوانید چند دانه انار یا شکلات چیپسی روی هر کوکی فشار دهید.
یادتان باشد برای جلوگیری از چسبیدن کوکیها، حتماً از کاغذ روغنی یا کاغذ نسوز در ته سینی استفاده کنید.
مرحله ششم: پخت کوکی
فر را روی دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید تا کاملاً گرم شود. سینی را در وسط فر قرار داده و به مدت ۸-۱۲ دقیقه بپزید. هنگامی که لبههای کوکیها کمی طلایی شد، آماده هستند. مراقب باشید که کوکیها بیش از حد نپزند تا خشک نشوند.
کوکیها را پس از خارج کردن از فر، ۵ دقیقه در سینی بگذارید تا کمی خنک شوند. سپس آنها را به آرامی روی توری سیمی منتقل کنید تا کاملاً خنک شوند.
کوکیهای خوشمزه شما آماده سرو هستند و میتوانید آنها را با چای، قهوه یا شیر دلخواه سرو کنید. این کوکیها بهترین طعم خود را در روز پخت دارند، اما میتوانید آنها را در ظرفی دربسته در یخچال تا ۳ روز نگهداری کنید.
بیشتر بخوانید: رسپی کوکی زرشک
۱۲ نکته طلایی برای خوشمزهتر شدن کوکی انار
۱- حتماً خمیر را حداقل ۳۰ دقیقه در یخچال استراحت دهید تا بافت کوکی بهتر شود و در هنگام پخت شکل خود را حفظ کند.
۲- فر را از قبل کاملاً گرم کنید و دما را بهدرستی تنظیم کنید، که حرارت فر در نتیجه نهایی کوکیهای شما بسیار مؤثر است.
۳- مراقب کوکیها باشید؛ اگر بیش از حد در فر بمانند، خشک و سفت میشوند.
۴- شکر قهوهای به کوکیها طعم و بافت کاراملی میدهد و طعم آن را جذابتر میکند.
۵- اضافه کردن شکلات چیپسی سفید یا حتی تلخ میتواند طعمی خاص و متعادل به کوکیهای انار بدهد.
۶- آرد را حتماً الک کنید تا خمیر یکنواخت و کوکیها سبکتر شوند.
۷- استفاده از کاغذ روغنی نهتنها مانع چسبیدن کوکیها میشود، بلکه به پخت یکنواخت هم کمک میکند.
۸- از انار تازه و دانههای سالم و بدون آب اضافی استفاده کنید. دانههای خیس باعث شل شدن خمیر میشوند. اگر دانههای انار خیلی آبدار هستند، قبل از اضافه کردن به خمیر، آنها را روی دستمال کاغذی بگذارید تا آب اضافی آنها گرفته شود.
۹- برای ظاهر زیباتر، خمیر را به اندازه مساوی تقسیم کنید؛ میتوانید از اسکوپ بستنی برای این کار استفاده کنید.
۱۰- میتوانید کمی پودر دارچین یا پودر هل به خمیر اضافه کنید تا طعم کوکیها خاصتر شود.
۱۱- کمی پوست پرتقال یا لیمو رندهشده به خمیر اضافه کنید تا عطر و طعم کوکی بینظیر شود.
۱۲- کیفیت کره تأثیر زیادی بر طعم و بافت کوکیها دارد. کره طبیعی و خوشبو بهترین گزینه است.
امیدواریم این رسپی توجه شما علاقهمندان به هنر آشپزی را جلب کند. با رعایت مراحل و نکات مهمی که در این مقاله ذکر شده، میتوانید کوکی انار خوشمزه و زیبایی برای یلدا تهیه کنید.