رسپی کوکی توتفرنگی با طعمی بی نظیر

“`html
کوکی توتفرنگی یکی از کوکیهای بسیار لذیذ و محبوب تابستانی است که طرفداران زیادی دارد. امروز در این بخش از مجله اینترنتی رضیم بلاگ، قصد داریم یکی از بهترین و خوشمزهترین روشهای تهیه کوکی توتفرنگی را به صورت گام به گام همراه با تمام نکات ضروری برای تهیه این کوکی خوشمزه به شما ارائه دهیم. پس با ما همراه باشید.
طرز تهیه کوکی توتفرنگی
- زمان مورد نیاز برای آمادهسازی مواد اولیه و تهیه این کوکی، ۲۵ تا ۳۵ دقیقه است.
- مقادیر ذکر شده در این رسپی، برای تهیه ۱۰ تا ۱۲ عدد کوکی متوسط کافی است.
- درجه سختی تهیه این کوکی متوسط است.
مواد لازم برای تهیه کوکی توتفرنگی
توتفرنگی | ۱۴۰ گرم |
آرد سفید | ۲۲۷ گرم |
تخممرغ | ۱ عدد |
بیکینگپودر | ۱/۵ قاشق چایخوری |
آب لیموترش | ۲ قاشق غذاخوری |
روغن | ۱۰۰ گرم |
شکر دانهریز | ۱۲۰ گرم |
پودر قند | ۱/۵ قاشق چایخوری |
زست لیمو | ۱ قاشق چایخوری |
مرحله اول: آمادهسازی توتفرنگی
توتفرنگیها را بشویید و در آبکش قرار دهید تا آب اضافی آنها خارج شود.
کلاهک سبز روی توتفرنگیها را با چاقو جدا کنید.
توتفرنگیها را به صورت نگینی ریز خرد کرده و در یک ظرف مناسب بریزید.
مرحله دوم: ترکیب تخممرغ، زست لیمو و آب لیمو
تخممرغ را که به دمای عادی رسیده، در یک ظرف مناسب بشکنید.
با همزن دستی، کمی آن را هم بزنید تا پر از حباب و یکدست شود.
زست لیمو و آب لیموترش را به تخممرغ اضافه کنید و چند دقیقه هم بزنید تا مواد به خوبی مخلوط شوند.
مرحله سوم: افزودن شکر و روغن
شکر و روغن را به مخلوط تخممرغ اضافه کنید و با همزن دستی چند دقیقه هم بزنید تا شکر در مایه حل شود.
بیشتر بخوانید: رسپی ووپی پای توتفرنگی
مرحله چهارم: آمادهسازی و افزودن مواد خشک
آرد و بیکینگپودر را با هم مخلوط کنید.
مخلوط آرد را ۲ تا ۳ بار از صافی رد کنید.
رد کردن مواد از صافی باعث هوادهی آرد شده و در نهایت بر بافت کوکی تأثیر مثبت میگذارد.
مواد خشک را به مخلوط تخممرغ اضافه کنید و…
“““html
ترکیب داخل کاسه را اضافه کنید و با لیسک مواد را به حد مخلوط شدن هم بزنید.
مرحله پنجم: آمادهسازی فر
گرم کردن فر قبل از پخت کوکی یکی از نکات مهمی است که باید به آن توجه کنید.
کف سینی فر را با کاغذ روغنی یا کاغذ نسوز بپوشانید و فر برقی یا گازی را روشن کنید.
اجازه دهید که فر خوب گرم شود.
در این مدت، به تهیه خمیر کوکی بپردازید.
مرحله ششم: افزودن توتفرنگی
توتفرنگیهای خرد شده را به خمیر کوکی اضافه کنید و با لیسک مواد را به حد مخلوط شدن هم بزنید.
روی خمیر را بپوشانید و کاسه را به مدت ۵-۱۰ دقیقه در یخچال استراحت دهید.
مرحله هفتم: پخت کوکی توتفرنگی
کاسه خمیر را از یخچال خارج کنید و از مواد کوکی به اندازه یک گردو کوچک بردارید.
کمی در دست شکل دهید و خمیرها را روی سینی فر بچینید.
به یاد داشته باشید که کوکی پس از پخت تغییر سایز میدهد، بنابراین آنها را با فاصله از هم بچینید.
در این مرحله، بنا به سلیقه، مقداری پودر قند روی کوکیها الک کنید. (این کار اختیاری و قابل حذف است)
حالا سینی حاوی کوکیهای توتفرنگی را در طبقه وسط فر قرار دهید.
دمای پخت ۱۷۵-۱۸۰ درجه و مدت زمان پخت ۸-۱۰ دقیقه است.
بیشتر بخوانید: رسپی ویفر توتفرنگی یخی
پس از پخت، سینی کوکی را از فر خارج کرده و بگذارید در دمای محیط خنک شود.
چند دقیقه صبر کنید تا کوکیها خنک شوند و سپس در ظرفی با درب بگذارید.
به همین سادگی و با انجام چند مرحله، کوکیهای خوشمزه و جذاب شما آمادهی میل کردن هستند.
در تهیه کوکی توتفرنگی به ۷ نکته مهم زیر توجه داشته باشید
- از آنجا که در این کوکی از میوه تازه استفاده شده، آن را در ظرف دربدار در یخچال نگهداری کنید.
- برای رژیمیتر شدن کوکی میتوانید شکر قهوهای را با شکر سفید جایگزین کنید (در این صورت، رنگ کوکی شما کمی تیرهتر میشود).
- پس از پخت، برای خنک کردن کوکیها را در معرض باد کولر یا پنکه قرار ندهید، زیرا خشک میشوند. کوکی باید در دمای محیط خنک شود.
- زمان پخت کوکی را زیاد نکنید؛ کوکی پس از خارج شدن از فر نرم است و ممکن است فکر کنید نپخته، اما بعد از چند دقیقه در دمای محیط سفت میشود.
- دمای فر در پخت کوکی بسیار مهم است؛ برای داشتن یک کوکی خوب به آن توجه کنید.
- شما میتوانید توتفرنگی را پوره کنید و سپس به مواد اضافه کنید. در این حالت، کوکی شما رنگ صورتی میشود.
- توتفرنگی را میتوانید با سیب، موز و بلوبری جایگزین کنید.
امیدواریم که این رسپی مورد توجه شما علاقهمندان به دنیای شیرینیپزی قرار گیرد و شما نیز این کوکیهای میوهای جذاب را به آسانی تهیه کرده و در کنار عزیزانتان نوش جان کنید.