رسپی کوکی خرمالو و گردو؛ شیرینی پاییزی

“`html
پاییز بهترین زمان برای پختن کوکی و کیکهای خوشمزه است که کنار نوشیدنیهای گرم در سرمای این فصل لذت ببرید. یکی از کوکیهای جذاب این فصل، کوکی خرمالو و گردو است که در این مقاله از مجله رضیم دستور پخت آن را با شما به اشتراک میگذاریم. با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه کوکی خرمالو و گردو
برای تهیه این کوکی خوشمزه، به مواد زیر نیاز دارید:
آرد | ۲ پیمانه |
پوره خرمالو | ۱ پیمانه |
تخم مرغ | ۱ عدد |
کره | ½ پیمانه |
زست پرتقال | ۱ قاشق چایخوری |
شکر سفید | ⅓ پیمانه |
شکر قهوهای | ½ پیمانه |
گردو خرد شده | ۱ پیمانه |
بیکینگ پودر | ۲ قاشق چایخوری |
نمک | ¼ قاشق چایخوری |
پودر دارچین | ½ قاشق چایخوری |
جوزهندی | ⅛ قاشق چایخوری |
کرن بری یا کشمش | ۱ پیمانه |
دستور پخت کوکی خرمالو و گردو
برای تهیه این کوکی خوشمزه باید مراحل زیر را دنبال کنید:
مرحله اول: آمادهسازی خرمالو
اول از همه، خرمالوها را بشویید و با قاشق گوشت آنها را جدا کنید. فیلههای خرمالو را در مخلوطکن بریزید و خوب پوره کنید.
بیشتر بخوانید: دستور پخت کیک کدو حلوایی در قابلمه
مرحله دوم: ترکیب مواد خشک
در یک کاسه مناسب، آرد را به همراه بیکینگ پودر مخلوط کنید و سپس نمک، پودر وانیل، دارچین و جوز هندی را اضافه کرده و هم بزنید تا کاملاً ترکیب شوند.
مرحله سوم: ترکیب کره و شکر
کرهای که به دمای اتاق رسیده را با شکر قهوهای و شکر سفید مخلوط کنید تا نرم و کرمی شود. سپس تخممرغ را اضافه کرده و هم بزنید. زست پرتقال را نیز اضافه کنید و…
“““html
به مواد اضافه کنید و هم بزنید. اضافه کردن زست پرتقال باعث میشود تا طعم خرمالو مشخصتر شود.
بیشتر بخوانید: رسپی پاناکوتای خرمالوی دو رنگ
مرحله چهارم: پوره خرمالو را اضافه کنید
در این مرحله پوره خرمالو را اضافه کنید و هم بزنید تا کاملاً ترکیب شود. سپس مواد خشک را در دو مرحله به آرامی به این ترکیب اضافه کنید و هم بزنید. در آخر کرن بری یا کشمش را به همراه گردو به مواد اضافه کنید و فقط یک بار دیگر هم بزنید.
بیشتر بخوانید: رسپی شیره خرمالو
مرحله پنجم: مایه را استراحت بدهید
روی کاسه یک سلفون بکشید و برای یک ساعت در یخچال قرار دهید. این کار باعث میشود تا مایه بهتر پخش شود و کوکیها هنگام پخت شکل خود را حفظ کنند.
مرحله ششم: کوکی را اسکوپ کنید
یک کاغذ روغنی روی سینی فر بگذارید و فر را روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید تا گرم شود. با کمک یک اسکوپ یا قاشق کوکیها را روی سینی قرار دهید. از مایه به اندازه یک گردو جدا کنید و روی سینی با فاصله بچینید.
بیشتر بخوانید: رسپی کیک نارنگی بدون فر
مرحله هفتم: کوکی را بپزید
سینی را در فر قرار دهید و اجازه دهید کوکیها به مدت ۱۱ تا ۱۴ دقیقه بپزند. بعد از پخته شدن، کوکیها را از فر خارج کنید و بعد از اینکه به دمای محیط رسیدند، آنها را از سینی بردارید و در ظرف مورد نظر قرار دهید.
در این مقاله از مجله رضیم، رسپی کوکی خرمالو با گردو را برای شما توضیح دادیم. میتوانید به جای گردو از مغزیجات دیگری هم استفاده کنید. پیشنهاد میکنیم حتماً این کوکی خوشمزه را درست کنید و با دمنوشهای گرم نوش جان کنید.