رسپی

رسپی کوکی لیمویی برای ماه رمضان؛ نرم و معطر

بهترین آپلیکیشن آشپزی

کوکی یکی از شیرینی‌های خوشمزه و محبوب است که می‌توانید آن را در طعم‌های مختلف در خانه بپزید. کوکی لیمویی هم یکی از عطر و طعم‌های دلپذیر جهانی است که به سرعت آماده می‌شود.

امروز در رضیم بلاگ یکی از راحت‌ترین و خوشمزه‌ترین روش‌های تهیه کوکی لیمویی را به شما آموزش می‌دهیم. پس تا انتهای مطلب با ما باشید.

رسپی کوکی لیمویی برای ماه رمضان

تهیه این کوکی ۲۰ تا ۳۰ دقیقه زمان می‌برد.

این رسپی حدود ۸ تا ۱۰ عدد کوکی به شما می‌دهد.

سختی تهیه این کوکی در حد متوسط است.

مواد لازم برای کوکی لیمویی:
آرد سفید ۱/۵ پیمانه
تخم مرغ ۱ عدد
کره ۵۰ گرم
شکر ۸۰ گرم
آب لیمو ترش تازه ۲ قاشق غذاخوری
زست لیمو ۱ عدد
وانیل ۱ قاشق چای‌خوری
بیکینگ پودر ۱ قاشق چای‌خوری
پودر قند به مقدار دلخواه

مرحله اول: ترکیب کره و شکر

کره که به دمای محیط رسیده را در یک کاسه بریزید.

شکر را به آن اضافه کنید و با همزن برقی به مدت ۵ تا ۸ دقیقه هم بزنید تا شکر در کره حل شود و ترکیب روشن و کرمی شود.

در پخت کوکی‌ها، بهتر است از کره حیوانی پاستوریزه استفاده کنید.

مرحله دوم: افزودن تخم‌مرغ و وانیل

تخم‌مرغ و وانیل را به مخلوط اضافه کنید و دوباره چند دقیقه با همزن هم بزنید تا همه مواد خوب مخلوط شوند.

بیشتر بخوانید: رسپی کاپ کیک لیمویی با تزیین مرنگ

مرحله سوم: افزودن آب لیمو و زست لیمو

زست لیمو و آب لیمو را به مخلوط اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا ترکیب شوند.

مرحله چهارم: آماده‌سازی مواد خشک

آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کنید و ۲ تا ۳ بار از الک رد کنید.

الک کردن مواد خشک باعث می‌شود که خمیر نرم و لطیف‌تر شود.

سپس همزن را کنار بگذارید و آرام آرام مواد خشک را به مواد کوکی اضافه کنید و با لیسک هم بزنید.

این خمیر نیازی به ورز دادن ندارد، فقط کافیست که به شکل یک خمیر جمع شود.

رسپی کوکی لیمویی برای ماه رمضان؛ نرم و معطر

بیشتر بخوانید: رسپی کوکی خرما به روش خانگی

مرحله پنجم: استراحت دادن خمیر

خمیر کوکی را در یک کیسه فریزر قرار داده و درب آن را ببندید.

خمیر باید حدود ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در یخچال استراحت کند.

مرحله ششم: آماده‌سازی فر

فر برقی یا گازی را روشن کنید و منتظر بمانید تا خوب گرم شود.

گرم کردن فر قبل از پخت کوکی یکی از نکات مهم است.

بیشتر بخوانید: رسپی تارت لیمو با مرنگ

“`html
نکات و فوت و فن‌های تهیه کوکی لیمویی

بیشتر بخوانید: رسپی کوکی عسلی

مرحله هفتم: پخت کوکی

خمیر کوکی را از یخچال بیرون بیاورید. مقدار مناسبی از خمیر را بردارید و در دستان خود گرد کنید.

کف سینی فر را با کاغذ روغنی یا کاغذ مقاوم در برابر حرارت بپوشانید. کوکی‌ها را با فاصله مناسب روی کاغذ روغنی بچینید.

به یاد داشته باشید که کوکی‌ها هنگام پخت بزرگ‌تر می‌شوند، بنابراین آن‌ها را خیلی نزدیک به هم روی سینی قرار ندهید.

سینی کوکی‌ها را داخل فر از قبل گرم‌شده قرار دهید. سینی باید در وسط فر باشد.

حالت پخت را روی حالت چرخشی قرار دهید. زمان پخت در فر برقی بین ۸ تا ۱۰ دقیقه است.

پس از اینکه کوکی‌ها پخته شدند، آن‌ها را از فر خارج کرده و چند دقیقه در دمای محیط بگذارید تا کمی خنک شوند.

سپس کوکی‌ها را از سینی جدا کرده و در ظرفی با در محکم نگهداری کنید.

کوکی‌های لیمویی خوشمزه شما آماده سرو‌کردن هستند.

امیدواریم که این رسپی مورد توجه شما دوستداران شیرینی‌پزی خانگی قرار بگیرد و شما نیز بر اساس روشی که در این مطلب از مجله آشپزی رضیم توضیح دادیم، این کوکی‌ها را درست کنید و در کنار عزیزانتان نوش جان کنید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا