رسپی

رسپی کوکی ماست؛ کوکی رژیمی کم شکر با بافت ترد

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

کوکی ماست یک نوع شیرینی بسیار خوشمزه و نرم است که بافتی ترد دارد و مقدار شکر بسیار کمی در آن استفاده می‌شود. این کوکی برای افرادی که به شیرینی‌های خیلی شیرین علاقه ندارند یا در حال رعایت یک رژیم غذایی خاص هستند، گزینه مناسبی است. در ادامه با رضیم بلاگ همراه باشید تا طرز تهیه کوکی ماست را برایتان توضیح دهیم.

مواد لازم برای تهیه کوکی ماست

برای تهیه کوکی ماست به مواد زیر نیاز دارید:

آرد سفید قنادی (سه صفر) ۲۱۰ گرم
شکر ۱ الی ۲ قاشق سوپ‌خوری
نمک ۱ چهارم قاشق چای‌خوری
کره ۱۰۰ گرم
ماست ۱۰۰ گرم
وانیل یک چهارم قاشق چای‌خوری
شکر برای غلطاندن شیرینی به مقدار لازم

مراحل تهیه کوکی ماست رژیمی

برای تهیه کوکی ماست، مراحل زیر را دنبال کنید.

مرحله اول: ترکیب مواد خشک

ابتدا آرد سفید را الک کنید و شکر را به آن اضافه و خوب مخلوط کنید.

می‌توانید بر اساس سلیقه‌تان مقدار شکر را به ۱ قاشق کاهش دهید یا از ۲ قاشق شکر استفاده کنید.

سپس نمک و وانیل را هم اضافه کرده و ترکیب کنید.

مرحله دوم: اضافه کردن کره

حالا کره خرد شده را به مواد اضافه کنید و با استفاده از ۲ چنگال، کره را به خوبی با آرد مخلوط کنید. این کار را با آرامش انجام دهید تا مواد خوب ترکیب شوند.

اگر چنگال برای شما راحت نیست، می‌توانید از نوک انگشتان دست برای مخلوط کردن استفاده کنید؛ زیرا گرمای دست می‌تواند کمک کند.

ادامه دهید تا مواد به حالت خرده نان درآید.

بیشتر بخوانید: رسپی کوکی توت فرنگی

مرحله سوم: افزودن ماست

اکنون ماست را به مواد اضافه کنید.

مواد را با کمک لیسک یا انگشتان خود به آرامی مخلوط کنید تا کم‌کم خمیر آماده شود.

مرحله چهارم: استراحت دادن به خمیر

خمیر به دست آمده را داخل نایلون قرار دهید و به مدت ۱ الی ۲ ساعت در یخچال بگذارید تا استراحت کند.

پس از استراحت، خمیر را به دو قسمت تقسیم کنید.

رسپی کوکی ماست؛ کوکی رژیمی کم شکر با بافت ترد

یک قسمت را دوباره در یخچال بگذارید و قسمت دیگر را با وردنه تا ضخامت ۱ میلی‌متر به شکل مستطیلی باز کنید.

بعد از آن، از سمت عرض خمیر را رول کنید تا به انتها برسید.

بعد از رول کردن، از دو طرف خمیر را با دست بکشید تا هم نازک‌تر شود هم لایه‌ها به هم بچسبند.

بیشتر بخوانید: رسپی کوکی مغزدار خانگی

“`رسپی یک شیرینی خوشمزه با ماست

مرحله پنجم: برش زدن خمیر

در این مرحله با یک چاقوی تیز خمیر را به اندازه‌های دلخواه برش بزنید.

ضخامت ۳ سانتی‌متر برای این شیرینی مناسب است. (برای اینکه برش‌ها یک اندازه باشند، می‌توانید از خط کش استفاده کنید)

خمیرهای برش خورده را در شکر بغلطانید تا دور آن‌ها به شکر آغشته شود.

بیشتر بخوانید: رسپی انواع شیرینی‌های رژیمی

مرحله ششم: پخت کوکی

حالا خمیرها را روی سینی فر که با کاغذ روغنی پوشانده‌اید بچینید.

اگر می‌خواهید شیرینی طعم‌دار شود، می‌توانید مقداری پودر هل، دارچین یا پودر کاکائو به شکر اضافه کنید.

خمیر دوم را هم مانند خمیر اول شکل داده و برش بزنید.

وقتی همه کوکی‌ها آماده شد، سینی را به فر گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه سانتی‌گراد بفرستید و به مدت حدود ۳۰ دقیقه بپزید.

زمان پخت در فرهای مختلف متفاوت است. وقتی دور شیرینی کمی رنگ گرفت، یعنی آماده است. به این نکته توجه کنید که اگر شیرینی‌ها زیاد در فر بمانند، خشک می‌شوند.

سینی را از فر خارج کنید و بگذارید کوکی‌ها خنک شوند. سپس آن‌ها را در ظرف مورد نظرتان بچینید و از آن‌ها لذت ببرید.

نکات و فوت و فن‌های تهیه کوکی ماست

نکات و فوت و فن‌های تهیه کوکی ماست

در اینجا به چند نکته مهم برای تهیه کوکی ماست اشاره می‌کنیم. با ما همراه باشید.

  • این شیرینی را می‌توانید به تنهایی یا با چای سرو کنید، اما اگر می‌خواهید شیرین‌تر باشد، می‌توانید رویش شکلات آب شده یا شکلات صبحانه بریزید.
  • خمیر این شیرینی نباید بیش از حد ورز داده شود؛ چون چربی زیادی دارد و ممکن است به روغن بیفتد. اگر این اتفاق بیفتد، کوکی‌ها خشک و سفت می‌شوند.
  • اگر اطراف شیرینی رنگ گرفت ولی داخل آن خمیر بود، یعنی دمای فر شما خیلی بالا بوده است.
  • بهتر است کره برای تهیه این شیرینی سرد باشد. به همین دلیل، ۱۰ دقیقه قبل از استفاده کره را از یخچال خارج کنید.
  • این شیرینی ماندگاری بالایی دارد و می‌توانید تا یک هفته آن را در ظرف در بسته نگه‌دارید.
  • برای زیباتر و خاص‌تر شدن شیرینی می‌توانید از شکر رنگی برای دپوشاندن آن استفاده کنید.
  • در تهیه کوکی، بهتر است از ماست هم‌زده یا خامه‌ای و ماستی که آب ندارد، استفاده کنید.
  • خمیر این شیرینی را می‌توانید چند روز نگه‌دارید. بنابراین می‌توانید آن را آماده کرده و بعداً شکل داده و بپزید.
  • برای پخت کوکی حتماً از کاغذ روغنی یا ورق نسوز استفاده کنید و سینی فر را چرب نکنید؛ زیرا این کار باعث می‌شود کوکی‌ها پیشروی کنند.
  • بعد از خارج کردن شیرینی‌ها از فر به آن‌ها دست نزنید، چون هنوز نرم هستند و ممکن است خرد شوند. اما بعد از خنک شدن، ترد و خوشمزه می‌شوند.

در این مطلب از مجله آشپزی رضیم طرز تهیه کوکی ماست را بررسی کردیم. حتماً این شیرینی نرم و خوشمزه را در خانه درست کنید و از طعم لذت‌بخش آن در کنار یک فنجان چای خوش‌عطر بهره‌مند شوید.

سایت رسپی آشپزی رضیم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا