رسپی

رسپی کیش اسفناج (غذایی متفاوت و فوری)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

کیش اسفناج، غذایی خوشمزه و محبوب است که می‌توانید به عنوان پیش‌غذا یا وعده‌ای سبک سرو کنید. در این مقاله از رضیم بلاگ به شما طرز تهیه کیش اسفناج سریع را آموزش می‌دهیم تا بتوانید به راحتی و در کمترین زمان، این غذای خوشمزه را در خانه تهیه کنید.

مواد لازم برای تهیه خمیر کیش اسفناج

برای تهیه خمیر کیش اسفناج به مواد زیر نیاز دارید:

آرد سفید ۱ و نیم پیمانه
کره سرد ۱۰۰ گرم
نمک نوک قاشق چای‌خوری
آب سرد ۴ تا ۵ قاشق غذاخوری

مواد لازم برای تهیه مواد میانی کیش اسفناج فوری

برای تهیه مواد میانی کیش اسفناج فوری به این مواد نیاز دارید:

پیاز متوسط ۱ عدد
سیر ۲ حبه
اسفناج ۳۰۰ گرم
پنیر ریکوتا ۲۵۰ گرم
پنیر پارمزان ۵۰ گرم
تخم مرغ ۳ عدد
شیر ۱/۲ پیمانه
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
جوز هندی رنده شده (اختیاری) نوک قاشق چای‌خوری

مراحل تهیه کیش اسفناج فوری

  • زمان لازم برای آماده‌سازی مواد و پخت این غذا ۴۵-۵۵ دقیقه است.
  • مقدار مواد ذکر شده برای ۳-۴ نفر کافی است.
  • سرو تهیه این غذا در سطح متوسط است.

مرحله اول: آماده‌سازی خمیر

آرد، نمک و کره سرد (برش‌زده) را در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید. با نوک انگشتانتان مواد را مخلوط کنید تا شبیه خرده نان شود.

آب سرد را به آرامی اضافه کنید و با قاشق یا چنگال هم بزنید تا خمیر شروع به شکل‌گیری کند.

خمیر را به مدت ۱۰ دقیقه ورز دهید تا نرم و یکنواخت شود. سپس آن را به شکل توپ در آورده و با پلاستیک بپوشانید.

خمیر را به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید تا استراحت کند.

مرحله دوم: آماده‌سازی مواد میانی

پیاز را به صورت نگینی خرد کرده و در یک تابه با کمی روغن تفت دهید تا نرم و شفاف شود.

سیر را رنده کرده و…

“““html

پیاز را اضافه کنید و به سرخ کردن ادامه دهید تا عطر و طعم آن آزاد شود.

اسفناج را بشویید و خوب آب آن را بگیرید. سپس، اسفناج را به پیاز و سیر اضافه کنید و کمی تفت دهید تا کمی نرم شود. بعد از آن، از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود.

مرحله سوم: آماده‌سازی مایه کیش

در یک کاسه، پنیر ریکوتا، پنیر پارمزان، تخم‌مرغ، شیر، نمک، فلفل سیاه و در صورت تمایل کمی جوز هندی را با هم مخلوط کنید تا یکنواخت شود.

رسپی کیش اسفناج (غذایی متفاوت و فوری)

بیشتر بخوانید: رسپی انچیلادا اسفناج پنیری

مرحله چهارم: پخت کیش

فر را با دما ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) گرم کنید.

خمیر را از یخچال بیرون بیاورید و روی سطحی که کمی آرد پاشیده‌اید، به قطر ۳۰ سانتی‌متر باز کنید.

خمیر را داخل قالب پای یا قالب تارت قرار دهید و لبه‌های آن را مرتب کنید. مخلوط اسفناج و پیاز را روی خمیر بریزید.

مایه کیش را به طور یکنواخت روی این مواد بریزید.

کیش را به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه در فر بپزید تا روی آن طلایی و پخته شود.

برای اطمینان از پخت کامل، یک خلال دندان را در وسط کیش فرو کنید. اگر خلال دندان تمیز بیرون آمد، یعنی کیش پخته است.

نکات و فوت و فن‌های تهیه کیش اسفناج

مرحله پنجم: سرو کیش

کیش را از فر خارج کنید و بگذارید به مدت ۱۰ دقیقه در دمای اتاق خنک شود.

این مدت استراحت به مواد میانی کمک می‌کند تا سفت شوند و برش زدن و سرو آن راحت‌تر شود.

کیش را از قالب خارج کرده و روی تخته برش قرار دهید. با یک چاقوی تیز آن را به دلخواه برش بزنید و با سالاد یا سس دلخواه سرو کنید.

بیشتر بخوانید: رسپی بورک اسفناج و پنیر

نکات و فوت و فن‌های تهیه کیش اسفناج

برای تهیه کیش اسفناج فوری به ۵ نکته طلایی زیر توجه کنید:

  1. برای صرفه‌جویی در زمان، می‌توانید از خمیر پای یا تارت آماده که در فروشگاه‌ها موجود است، استفاده کنید. فقط کافیست طبق دستورالعمل روی بسته، خمیر را کمی باز کنید و در قالب قرار دهید.
  2. برای افزایش طعم و مواد مغذی بیشتری، می‌توانید مقداری قارچ، فلفل دلمه‌ای خرد شده یا گوجه‌فرنگی نگینی را به همراه اسفناج تفت دهید.
  3. اگر پنیر ریکوتا ندارید، می‌توانید از پنیر خامه‌ای به عنوان جایگزین استفاده کنید. طعم و بافت کیش کمی متفاوت خواهد شد، اما همچنان خوشمزه خواهد بود.
  4. قبل از اینکه کیش را برای بار دوم به فر ببرید، می‌توانید روی مایه کیش کمی زرده تخم‌مرغ زده شده و کنجد بپاشید تا سطح آن طلایی‌تر و زیباتر شود.
  5. کیش پخته شده را می‌توانید تا ۳ روز در یخچال نگه‌داری کنید. قبل از سرو مجدد، آن را به مدت ۱ الی ۲ دقیقه در مایکروویو یا تا زمانی که گرم شود، حرارت دهید.

با دنبال کردن مراحل و نکات ذکر شده در این مطلب از مجله آشپزی رضیم، می‌توانید به راحتی و سریعاً یک کیش اسفناج خوشمزه تهیه کنید. این غذا به دلیل داشتن مواد مغذی مانند اسفناج، تخم‌مرغ و پنیر، علاوه بر طعم عالی، ارزش غذایی بالایی هم دارد.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا