رسپی

رسپی کیک استروسل ریواس با کرم وانیلی!

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

کیک استروسل ریواس یکی از خوشمزه‌ترین و مورد علاقه‌ترین کیک‌های استرودل است. استروسل به معنی چیزهایی است که پخش شده یا ریخته شده، شبیه به خرده نان که در لایه بیرونی یا وسط کیک استفاده می‌شود. کیک‌های استروسل انواع مختلفی دارند و با طعم‌های گوناگون تهیه می‌شوند. ریواس خواص زیادی برای سلامتی دارد و می‌تواند به کاهش وزن هم کمک کند و از این رو طعم متفاوت و خاصی به کیک می‌دهد.

ما امروز در این بخش از مجله اینترنتی رضیم بلاگ ساده‌ترین و خوشمزه‌ترین دستور تهیه کیک استروسل ریواس به همراه یک کرم وانیلی را به صورت مرحله به مرحله و با ذکر تمام نکات مهمی که باید بدانید ارائه خواهیم داد. پس با ما همراه باشید.

مواد لازم برای کیک استروسل ریواس با کرم وانیلی
تخم مرغ  ۱ عدد
کره ۲ قاشق غذاخوری
آرد ۲ فنجان
شکر  ۱ فنجان
بیکینگ‌پودر  ۱ قاشق چای خوری
جوش‌شیرین  ½ قاشق چای خوری
نمک ½ قاشق چای‌خوری
شیر ۱ فنجان
ریواس خرد شده  ۳ فنجان

 

مواد لازم برای تهیه استروسل روی کیک
آرد  ¼ فنجان
شکر  ¼ فنجان
کره ذوب شده  ۲ قاشق غذاخوری

 

“““html
مواد لازم برای تهیه سس وانیلی
کره  ½ فنجان
شکر ¾ فنجان
شیر تغلیظ شده ½ فنجان
وانیل ½ قاشق چای خوری

رسپی کیک استروسل ریواس با کرم وانیلی:

مدت زمان آماده‌سازی و تهیه این کیک حدود 50 تا 60 دقیقه است.

مقدار مواد ذکر شده در این رسپی مناسب برای یک قالب 20 سانتی‌متری و برای 5 تا 6 نفر می‌باشد.

سختی تهیه این کیک در حد متوسط است.

مرحله اول: مخلوط کردن کره و شکر

کره و شکر را داخل یک کاسه بریزید و خوب با هم مخلوط کنید تا یک دست و یکنواخت شود.

بیشتر بخوانید: رسپی کیک ریواس به روش خانگی

مرحله دوم: آماده‌سازی و افزودن مواد خشک

آرد قنادی، بیکینگ‌پودر، جوش‌شیرین و نمک را با هم ترکیب کنید.

این مخلوط را 2 تا 3 بار الک کنید.

الک کردن مواد خشک به هوادهی آرد کمک می‌کند.

سپس مواد خشک را به مخلوط کره و شکر اضافه کنید و خوب هم بزنید.

رسپی کیک استروسل ریواس با کرم وانیلی!

مرحله سوم: افزودن شیر

در این مرحله، شیر را کم‌کم به مخلوط کیک اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا مواد خوب ترکیب شوند و کیک یکدستی به دست آید.

مرحله چهارم: افزودن ریواس

ریواس‌های خرد شده را به خمیر کیک اضافه کنید و هم بزنید تا ریواس‌ها به همه جای خمیر برسد.

بیشتر بخوانید: رسپی کیک بهار نارنج به روش بازاری

مرحله پنجم: آماده‌سازی فر

فر را قبل از پخت روشن کنید تا خوب داغ شود.

مرحله ششم: آماده‌سازی مواد رویه کیک

آرد، شکر و کره ذوب شده را در یک ظرف کوچک مخلوط کنید.

مواد را خوب هم بزنید تا شکر در کره حل شود.

این مخلوط را روی خمیر کیک بریزید و سطح آن را صاف کنید.

بیشتر بخوانید: رسپی کیک شکلاتی فوری بدون تخم‌مرغ

مرحله هفتم: پخت کیک

پایه قالب را با کاغذ روغنی یا کاغذ نسوز بپوشانید و مخلوط کیک را روی آن بریزید.

با کمک لیسک، سطح مواد را صاف کنید.

سینی کیک را در فر قرار دهید.

با دمای 175 تا 180 درجه، کیک را به مدت 40 تا 45 دقیقه بپزید.

قبل از خارج کردن کیک از فر، با خلال دندان میزان پختگی آن را چک کنید.

کمی صبر کنید تا کیک خنک شود.

مرحله هشتم: آماده‌سازی سس وانیلی

برای تهیه سس وانیلی، کره را در یک تابه کوچک بریزید.

تابه را روی حرارت بگذارید و منتظر شوید تا کره ذوب شود. سپس شکر و شیر را اضافه کرده و مدام هم بزنید.

2 تا 3 دقیقه اجازه دهید مواد روی حرارت بمانند و به آرامی بجوشند.

بعد از این زمان، تابه را از روی حرارت بردارید و وانیل را اضافه کنید.

اکنون سس وانیلی کیک شما آماده است.

این سس را روی کیک بریزید و سپس به برش زدن و سرو کیک بپردازید.

اگر به دنبال طعم‌های خوشمزه و متفاوت هستید، حتماً این کیک را امتحان کنید.

امیدواریم این رسپی مورد توجه شما آشپزان خانگی قرار گیرد و شما هم مانند ما این کیک خوشمزه را تهیه کرده و کنار عزیزانتان نوش جان کنید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا