رسپی

رسپی کیک برنجی شکلاتی؛ یک دسر سبک و سالم

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

کیک برنجی شکلاتی که از ترکیب آرد برنج و پودر کاکائو درست می‌شود، یک دسر سبک و سالم است. اگر می‌خواهید یک گزینه سالم‌تر برای کیک‌های شکلاتی معمولی پیدا کنید، کیک برنجی شکلاتی انتخاب خوبی خواهد بود. این کیک دارای بافتی سبک و متفاوت است.

در این مقاله از مجله اینترنتی رضیم، رسپی کیک برنجی شکلاتی را به طور مرحله به مرحله همراه با تمام نکاتی که در هنگام پخت این کیک باید بدانید، توضیح خواهیم داد.

مواد لازم جهت تهیه کیک برنجی شکلاتی

تخم مرغ  ۲ عدد 
آرد برنج  ۱ و ۱/۲ پیمانه
شکر  ۱ پیمانه
شیر  ۱ پیمانه
پودر کاکائو  ۱/۳ پیمانه
روغن مایع  ۱/۲ پیمانه
بیکینگ پودر  ۱ قاشق چای‌خوری
وانیل  ۱/۴ قاشق چای‌خوری
چیپس شکلاتی  به دلخواه

 

رسپی کیک برنجی شکلاتی

  • مدت زمان آماده‌سازی مواد و پخت این کیک ۴۰-۴۵ دقیقه است.
  • مقدار مواد ذکر شده برای ۲-۳ نفر مناسب است و می‌توانید به سادگی با جمع و ضرب مقدار مواد را افزایش دهید تا در حجم بیشتر این کیک خوشمزه را تهیه کنید.
  • تهیه این کیک را می‌توان در سطح متوسط در نظر گرفت.

مرحله اول: آماده‌سازی فر و قالب

قبل از شروع تهیه مایه کیک، لازم است فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید.

گرم کردن فر قبل از پخت تاثیر مثبت زیادی در بافت و کیفیت نهایی کیک شما دارد.

همچنین باید قالب کیک را با کمی روغن مایع چرب کرده و کف آن را با کاغذ روغنی بپوشانید.

برای این کیک می‌توانید از قالب‌های گرد، مربع یا مستطیل استفاده کنید.

بیشتر بخوانید: لیمو نباتی؛ شکلی نو از لذت‌های شیرین

رسپی کیک برنجی شکلاتی

مرحله دوم: ترکیب تخم‌مرغ، شکر و وانیل

تخم‌مرغ‌های هم دما شده با محیط را در یک کاسه مناسب بشکنید، شکر را اضافه کنید و با دور کند همزن برقی ۱-۲ دقیقه هم بزنید تا تخم‌مرغ‌ها خوب مخلوط شوند. سپس وانیل را اضافه کرده و ۴-۵ دقیقه با سرعت زیاد همزن به هم بزنید تا مواد حجیم و کرم رنگ شوند.

بیشتر بخوانید: رسپی بیسکویت مادر خانگی

مرحله سوم: افزودن شیر و روغن مایع

شیر هم دما با محیط و روغن مایع را

“““html

رسپی کیک برنجی شکلاتی؛ یک دسر سبک و سالم

به مخلوط داخل کاسه اضافه کنید و با دور کند همزن برقی کمی به هم بزنید تا مواد کاملاً مخلوط شوند.

بیشتر بخوانید: رسپی ۳ مدل کافه گلاسه خوشمزه و خانگی؛ کلاسیک، موکا و کارملی!

مرحله چهارم: آماده‌سازی و افزودن مواد خشک

آرد برنج، پودر کاکائو و بیکینگ پودر را با هم ترکیب کنید و این مخلوط را از الک ۲-۳ بار رد کنید.

مخلوط خشک را به آرامی و در ۲-۳ مرحله به مواد تر اضافه کنید و با لیسک به آرامی و به صورت دورانی هم بزنید تا همه چیز یکدست شود.

بیشتر بخوانید: رسپی کرم کارامل با نان تست؛ دسری سریع و آسان

مرحله پنجم: افزودن شکلات چیپسی

اگر شکلات چیپسی دارید، در این مرحله آن را به مایه کیک اضافه کنید و فقط تا زمانی که کمی مخلوط شود، هم بزنید.

مرحله ششم: پخت کیک

مایه کیک را در قالب آماده بریزید و قالب را ۱-۲ بار بر روی میز بزنید تا هوا خارج شود. سپس قالب را به مدت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه در فر قرار دهید.

زمان پخت ممکن است بسته به اندازه قالب و دمای فر متفاوت باشد.

پس از تمام شدن زمان، برای اطمینان از پخت، یک خلال دندان را وسط کیک فرو کنید. اگر خلال دندان تمیز بیرون آمد، کیک آماده است و باید از فر خارج کنید.

کمی صبر کنید تا کیک کاملاً خنک شود سپس آن را برش بزنید و با چای یا قهوه سرو کنید.

برای تزئین کیک، می‌توانید از گاناش شکلاتی، پودر قند یا میوه‌های تازه استفاده نمایید.

رسپی کیک برنجی شکلاتی؛ یک دسر سبک و سالم
آرد برنج فیبر بالایی دارد و به هضم بهتر غذا کمک می‌کند. این آرد به دلیل داشتن شاخص گلیسمی پایین، سبب افزایش ناگهانی قند خون نمی‌شود. اگر به دنبال کیک و شیرینی‌های سالم هستید، پیشنهاد می‌کنیم حتماً این کیک جذاب را امتحان کنید. امیدواریم این رسپی مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا