رسپی

رسپی کیک خیس شکلاتی کافی‌شاپی+ نکات و فوت‌وفن ها

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

کیک شکلاتی خیس با بافت نرم و لطیفش یکی از کیک‌های محبوب در کافه‌هاست. اگر بخواهید طعم شکلات را بچشید، حتماً باید این کیک را امتحان کنید. در این مقاله از مجله رضیم طرز تهیه کیک خیس شکلاتی کافه‌ای را به شما آموزش می‌دهیم.

نگاهی سریع به طرز تهیه

ابتدا فر را گرم کنید و قالب را با روغن و آرد چرب کنید. تخم‌مرغ‌ها را با شکر و وانیل با همزن برقی به مدت چند دقیقه هم بزنید تا حجیم شوند. سپس روغن و شیر را به آرامی اضافه کنید و مخلوط کنید. آرد، بکینگ پودر و پودر کاکائو را الک کنید و به تدریج به مایه کیک اضافه کنید، بدون اینکه بیش از حد هم بزنید.

مخلوط کیک را در قالب ریخته و در فر بپزید. در پایان، سس شکلاتی را آماده کرده و روی کیک خنک شده بریزید. ادامه‌ی طرز تهیه کامل کیک خیس را در بخش‌های بعدی بخوانید.

مواد لازم برای کیک خیس شکلاتی

آرد سفید ۲/۵ پیمانه
تخم‌مرغ ۳ عدد
شکر ۱ پیمانه
روغن مایع ۱/۲ پیمانه
شیر ۱ پیمانه
بکینگ پودر ۱ قاشق چای‌خوری
وانیل ۱/۲ قاشق چای‌خوری
پودر کاکائو ۳ قاشق غذاخوری

مواد لازم برای سس کیک

خامه صبحانه ۲۰۰ گرم
شکلات ۱۵۰ گرم
شیر ۱ پیمانه

طرز تهیه کیک خیس شکلاتی کافی‌شاپی

  • مدت زمان پخت: ۴۰-۴۵ دقیقه
  • مدت زمان استراحت: ۱-۲ ساعت
  • مناسب برای: ۴-۵ نفر
  • درجه سختی: متوسط

مرحله اول: آماده‌سازی قالب و فر

فر را به دماى ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید. این کار باعث می‌شود کیک شما با بافت بهتری درست شود.

کف و دیواره‌های قالب کیک را با روغن مایع چرب کنید و کمی آرد روی آن بپاشید تا پس از پخت، کیک به راحتی از قالب جدا شود.

مرحله دوم: ترکیب تخم‌مرغ، شکر و وانیل

تخم‌مرغ‌ها را در یک کاسه بزرگ بشکنید.

سپس شکر و وانیل را به آن اضافه کرده و با همزن برقی حدود ۷-۸ دقیقه به صورت تند هم بزنید تا خوب مخلوط و حجیم شوند.

“““html

زنید تا حجم تخم‌مرغ‌ها دو برابر شده و پف کنند.

مرحله سوم: افزودن روغن و شیر

روغن مایع و شیر را به آرامی به مایه کیک اضافه کنید و با دور کند همزن برقی فقط در حد چند ثانیه مواد را به هم زنید.

بیشتر بخوانید: رسپی کیک خیس پرتقالی

مرحله چهارم: ترکیب و افزودن مواد خشک

آرد سفید، بکینگ پودر و پودر کاکائو را با هم ترکیب کنید.

ترکیب مواد خشک را ۲-۳ مرتبه الک کنید تا ناخالصی‌های آن‌ها گرفته شود.

سپس مواد خشک را به تدریج به مخلوط تخم‌مرغ اضافه کنید و با لیسک به شکل دورانی مخلوط کنید تا مواد خشک با مواد تخم مرغی ترکیب شوند.

رسپی کیک خیس شکلاتی کافی‌شاپی+ نکات و فوت‌وفن ها

از هم زدن بیش از حد مواد کیک خودداری کنید و فقط در حد مخلوط شدن مواد آن را به هم زنید.

مرحله پنجم: ریختن مایه کیک در قالب

مایه کیک را داخل قالب آماده شده بریزید. قالب را ۲-۳ مرتبه به سطح میز کار بکوبید تا سطح مواد صاف و یکدست شود.

مرحله ششم: پخت کیک

قالب را در طبقه وسط فر گذارید و با دمای ۱۷۵-۱۸۰ درجه فر برقی به مدت ۴۰-۴۵ دقیقه کیک را بپزید.

پس از گذشت زمان اعلام شده با استفاده از یک خلال دندان در مرکز کیک تست کنید؛ اگر خلال دندان تمیز بیرون آمد، کیک آماده است.

بیشتر بخوانید: رسپی کیک کریسمسی

مرحله هفتم: آماده‌سازی سس کیک

در این بازه زمانی به سراغ آماده سازی سس کیک روید.

خامه صبحانه را در تابه یا شیر داغ کن بریزید. شیر را به آن اضافه و به خوبی با هم ترکیب کنید.

تابه را روی حرارت متوسط قرار دهید. مدام مواد را هم زنید تا مواد درون تابه گرم شود. توجه داشته باشید که در این مرحله مواد به هیچ عنوان نباید بجوشد.

سپس شکلات خرد شده را به مخلوط اضافه کنید و به خوبی هم بزنید تا شکلات به طور کامل ذوب شود و سس شکلاتی صاف و یکدست حاصل شود.

پس از این که مواد کاملا یکدست شد، سس را از روی حرارت بردارید و کنار گذارید تا کمی خنک شود.

مرحله هشتم: خنک شدن و اضافه کردن سس

پس از پخت، کیک را از فر خارج کرده و اجازه دهید در قالب به مدت ۱۰ دقیقه خنک شود.

سپس کیک را از قالب جدا کنید و روی توری خنک کننده قرار دهید تا کیک کاملا خنک شود.

سس شکلاتی را به صورت ولرم به آرامی و به صورت یکنواخت روی کیک بریزید و ۱-۲ ساعتی زمان دهید تا سس در بافت کیک نفوذ کند و طعم‌ها به خوبی با هم ترکیب شوند.

نکات و فوت‌وفن‌ های رسپی کیک خیس شکلاتی

در ادامه به چند نکته طلایی برای بهتر شدن کیک خیس شکلاتی کافی شاپی اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.

  • طعم شکلاتی که استفاده می‌کنید تأثیر مستقیمی روی طعم کیک شکلاتی شما دارد. شکلات تلخی با درصد کاکائو بالا طعم بهتری به کیک می‌دهد.
  • می‌توانید از شکر قهوه‌ای برای طعم غنی‌تر و مرطوب‌تر شدن کیک استفاده کنید.
  • همه مواد را قبل از پخت در دمای اتاق قرار دهید تا مواد راحت‌تر با هم ترکیب شوند.
  • الک کردن آرد و پودر کاکائو به جلوگیری از تشکیل گلوله‌ها کمک می‌کند و موجب لطیف‌تر شدن بافت کیک شما می‌شود.
  • قالب فلزی به پخت یکنواخت کیک کمک می‌کند.
  • برای ذوب کردن شکلات و خامه از حرارت مستقیم استفاده نکنید تا شکلات نسوزد.
  • فر را دقیقاً تا دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید تا کیک به خوبی بپزد.
  • باز کردن درب فر در زمان پخت باعث افت ارتفاع کیک شود.

امیدواریم که این رسپی از بخش آشپزی رضیم مورد توجه شما علاقه‌مندان قرار گرفته باشد و شما نیز طبق روش ساده و کامل بالا این کیک خیس شکلاتی خوشمزه را آماده و در کنار عزیزانتان میل کنید.

اگر شما در رسپی این کیک خیس از ترفندهای دیگری استفاده می‌کنید که موجب خوشمزه‌تر شدن و بهتر شدن طعم آن می‌شود، خوشحال می‌شویم که آن نکات را در بخش نظرات با ما و سایر دوستان علاقمند به اشتراک گذارید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا