رسپی

رسپی کیک ردولوت (مخملی قرمز)؛ با رنگ خانگی

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

کیک ردولوت (red velvet)، که به نام کیک قرمز مخملی هم معروف است، یکی از کیک‌های زیبا و عاشقانه است که می‌توانید به سادگی در خانه برای تولد یا روز ولنتاین درست کنید. در ادامه با مجله رضیم همراه باشید تا طرز تهیه کیک ردولوت با کرم پنیری را برای شما توضیح دهیم.

مواد لازم برای تهیه کیک ردولوت

برای درست کردن کیک ردولوت نیاز به مواد زیر دارید:

 تخم مرغ  ۳ عدد
 آرد سفید  ۲/۵ پیمانه
 شکر  ۱/۵ پیمانه
روغن مایع ۱ دوم پیمانه
باترمیلک ۱ پیمانه
پودر کاکائو ۱ قاشق چای‌خوری
وانیل ۱ چهارم قاشق چای‌خوری
 سرکه سفید ۱ قاشق مرباخوری
بکینگ پودر ۱ قاشق مرباخوری سر پر
رنگ قرمز خوراکی به مقدار لازم

مراحل تهیه کیک ردولوت 

مراحل تهیه کیک ردولوت به صورت زیر است:

مرحله اول: تهیه باترمیلک

برای تهیه باترمیلک، یک لیوان شیر را روی حرارت گرم کنید، اما آن را نگذارید بجوشد. وقتی که کمی گرم شد، یک قاشق مرباخوری سرکه به آن اضافه کنید و بگذارید کنار. باترمیلک کمک می‌کند کیک مرطوب بماند و طعم بهتری داشته باشد.

مرحله دوم: تهیه مایه کیک

آرد و بکینگ پودر را مخلوط کنید و سه بار الک کنید و کنار بگذارید. سپس تخم‌مرغ‌ها و وانیل را با هم بزنید و بعد شکر را به آن اضافه کنید. به مدت پنج دقیقه با دور تند همزن بزنید تا رنگش روشن شود و حجیم شود. بعد باترمیلک ولرم را اضافه کنید و کمی دیگر هم بزنید، سپس روغن را اضافه کنید و باز هم بزنید. حالا پودر کاکائو الک شده و سرکه را اضافه کنید. سپس رنگ خوراکی را هم اضافه کنید و مخلوط کنید. در آخر، مخلوط آرد و بکینگ پودر را در سه مرحله اضافه کنید و با دور کند همزن بزنید تا همه چیز خوب مخلوط شود و هیچ تکه آردی نماند.

مرحله سوم: انتقال مایه کیک به قالب

اگر از قالب گرد ساده استفاده می‌کنید، کف آن را با کاغذ روغنی بپوشانید و دیواره‌های آن را چرب کنید. سپس مایه کیک را داخل قالب بریزید و…

“““html

تا دو سوم قالب پر شود.

قالب را داخل فر که از قبل گرم شده با درجه ۱۸۰ قرار دهید.

پخت کیک حدود ۴۰ الی ۵۰ دقیقه طول می‌کشد، اما در فرهای مختلف ممکن است زمان متفاوت باشد؛ بنابراین یک خلال دندان را داخل کیک فرو کنید، اگر تمیز بیرون آمد، یعنی کیک آماده است و می‌توانید از فر خارج کنید.

بیشتر بخوانید: رسپی کیک لبو

مرحله چهارم: برش کیک

اجازه دهید کیک کاملاً خنک شود و سپس آن را از قالب بیرون آورید.

کاغذ روغنی زیر کیک را جدا کنید. کیک را از وسط با چاقو ببرید و قسمت پف‌کرده بالای کیک را جدا کنید (این قسمت برای تزیین استفاده می‌شود).

رسپی یک کیک عاشقانه جذاب

رسپی کیک ردولوت (مخملی قرمز)؛ با رنگ خانگی

مرحله پنجم: خامه‌کشی کیک

خامه شیرین شده را فرم دهید و داخل قیف بریزید.

سپس روی لایه اول کیک را با خامه بپوشانید. می‌توانید خامه‌کشی ساده انجام دهید یا با قیف طرح‌های زیبا روی سطح کیک بزنید.

بعد، لایه بعدی را روی لایه اول بگذارید و دوباره خامه بزنید.

بیشتر بخوانید: رسپی کوکی ردولوت با کرم پنیری

مرحله ششم: تزیین کیک

اکنون قسمت بالایی کیک را که جدا کرده‌اید، پودر کنید.

پودر کیک را برای تزیین روی خامه بپاشید. تزیین کیک به سلیقه شما بستگی دارد.

می‌توانید خامه روی کیک را ساده بگذارید یا فقط کمی پودر کیک قرمز روی آن بپاشید یا کل خامه را با پودر کیک بپوشانید.

اگر خواستید، می‌توانید کنار کیک هم خامه بزنید و آن را ساده نگه‌دارید یا با پودر کیک ردولوت بپوشانید تا زیباتر شود.

در زیر می‌توانید فیلم طرز تهیه کیک ردولوت را ببینید.

نکته: به جای خامه، می‌توانید از کرم پنیری بین لایه‌های کیک استفاده کنید.


مواد لازم برای تهیه کرم پنیری

مواد لازم برای تهیه کرم پنیری به شرح زیر است:

پنیر خامه‌ای بدون نمک (ماسکارپونه) ۳۰۰ گرم
پودر قند الک‌شده ۴۰۰ گرم
کره ۱۷۵ گرم

رسپی کرم پنیری برای کیک ردولوت

مراحل تهیه کرم پنیری برای کیک ردولوت به شرح زیر است:

  1. کره را به چند تکه تقسیم کنید و با همزن به مدت ۲ دقیقه بزنید.
  2. سپس پودر قند را به سه مرحله به کره اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود و پودر قند به‌طور کامل با کره مخلوط شود.
  3. سپس نصف پنیر را اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا مواد کاملاً ترکیب شوند.
  4. “““html

  5. و کمی هم بزنید تا مخلوط شوند.
  6. سپس نصف دیگر پنیر را اضافه کنید و با همزن به مدت چند دقیقه هم بزنید تا کاملاً سفت و فرم بگیرد.
  7. حالا آن را به مدت نیم ساعت در یخچال قرار دهید تا خنک شود؛ این کرم پنیری را می‌توانید بین لایه‌های کیک استفاده کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه چیزکیک لیمویی

طرز تهیه کرم پنیری برای کیک ردولوت

نکات مهم در تهیه کیک ردولوت

در ادامه چند نکته مهم برای تهیه این کیک عاشقانه را با شما در میان می‌گذاریم. با ما همراه باشید.

  • برای اندازه‌گیری می‌توانید هم از پیمانه و هم از لیوان دسته‌دار فرانسوی استفاده کنید.
  • برای تهیه باترمیلک بهتر است از شیر پرچرب استفاده کنید.
  • مواد اولیه باید به دمای محیط رسیده باشند.
  • بهتر است از رنگ قرمز پررنگ برای کیک استفاده کنید تا مقدار کمتری به کار ببرید.
  • سرکه‌ای که در کیک ردولوت استفاده می‌شود، تأثیری در طعم نخواهد داشت و فقط برای خوش‌رنگ کردن و تنظیم بافت کیک به کار می‌رود.
  • اگر در تقسیم کردن لایه‌های کیک مشکل دارید، می‌توانید مواد را در دو یا سه قالب هم اندازه بریزید و در فر بگذارید تا بپزند.
  • بهتر است در تهیه این کیک از پودر کاکائوی تیره یا کاکائوی ترک استفاده نکنید، چون ممکن است رنگ کیک شما را خراب کند.

در این مطلب از مجله آشپزی رضیم طرز تهیه کیک خوشمزه و زیبا ردولوت را برای شما توضیح دادیم. پیشنهاد می‌کنیم حتماً این کیک جذاب را در مناسبت‌هایتان تهیه کنید و از طعم و ظاهر آن نهایت لذت را ببرید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا