رسپی

رسپی کیک رژیمی با جو دو سر؛ ترد، سالم و خوشمزه

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

کیک رژیمی با جو دو سر یکی از خوشمزه‌ترین کیک‌هاست که با مواد طبیعی و سالمی مثل موز، خرما، جو دوسر و تخم‌مرغ تهیه می‌شود. در این مقاله از مجله رضیم دستور پخت این کیک خوشمزه را به شما آموزش می‌دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه کیک رژیمی با جو دو سر

مواد لازم برای تهیه کیک رژیمی با جو دو سر به صورت زیر است:

موز رسیده ۲ عدد
خرما بدون هسته ۶ عدد
تخم‌مرغ ۲ عدد
آرد جو دو سر پرک ۱ پیمانه
بکینگ پودر ۱ قاشق چای‌خوری
دارچین ۱/۲ قاشق چای‌خوری
رنده پوست لیمو از ۱ عدد لیمو
روغن برای چرب کردن قالب

مراحل تهیه کیک رژیمی با جو دو سر

  • زمان آماده‌سازی مواد اولیه و پخت این کیک بین ۳۵ تا ۴۵ دقیقه است.
  • مقدار مواد ذکر شده در این دستور برای ۳ تا ۴ نفر مناسب است و شما می‌توانید به راحتی با کمی جمع و ضرب، مقدار مواد را بیشتر کنید و برای تعداد بیشتری کیک بپزید.
  • تهیه این کیک از نظر دشواری در سطح متوسط قرار دارد.

مرحله اول: آماده‌سازی فر و قالب کیک

فر را روی ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید. گرم کردن فر قبل از پخت، باعث می‌شود کیک شما بافت بهتری پیدا کند.

قالب را با کمی روغن چرب کنید.

مرحله دوم: آماده‌سازی موز، تخم‌مرغ و خرما

موزها را بشویید و پوست بگیرید. آن‌ها را به قطعات کوچک برش دهید و به مخلوط‌کن یا غذاساز اضافه کنید.

هسته خرماها را جدا کنید و به موزها اضافه کنید. حالا تخم‌مرغ را هم به مخلوط اضافه کنید و همه را با هم خوب مخلوط کنید تا کاملا نرم و پوره شوند.

بیشتر بخوانید: رسپی بیسکویت ساقه طلایی خانگی

خرما به عنوان شیرین‌کننده طبیعی عمل می‌کند، به همین دلیل نیازی به اضافه کردن شکر ندارید.

برای بافت نرم‌تر، بهتر است از موزهای کاملا رسیده استفاده کنید.

مرحله سوم: ترکیب مواد خشک

در یک کاسه بزرگ، آرد جو دوسر، بیکینگ پودر و دارچین را با هم مخلوط کنید.

بیشتر بخوانید: رسپی کیک صبحانه انگلیسی

مرحله چهارم: ترکیب همه مواد کیک

مواد خشک را به مخلوط موز، خرما و تخم‌مرغ اضافه کنید و کمی دیگر هم مخلوط کنید تا همه چیز خوب ترکیب شود.

اگر مایه کیک شما خیلی غلیظ شد، می‌توانید کمی شیر یا ماست به آن اضافه کنید تا رقیق‌تر شود.

برای مخلوط کردن مواد، می‌توانید از گوشتکوب برقی، میکسر، غذاساز یا همزن دستی هم استفاده کنید.

رسپی کیک رژیمی با جو دو سر؛ ترد، سالم و خوشمزه

مرحله پنجم: پخت کیک

مایه کیک را در قالب چرب‌شده بریزید و به مدت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه در فر قرار دهید.

پس از گذشت زمان اعلام شده
“““html

برای اطمینان از پخته شدن کامل کیک، یک خلال دندان را در وسط کیک فرو کنید. اگر خلال دندان را که بیرون می‌آورید تمیز بود، یعنی کیک آماده است.

بیشتر بخوانید: رسپی کیک کاپوچینو

مرحله ششم: تزیین و سرو کیک

پس از اینکه کیک را از فر خارج کردید، اجازه بدهید کاملاً خنک شود. سپس می‌توانید روی کیک را با کمی شکلات ذوب شده تزیین کنید.

برای تزیین بیشتر، می‌توانید از موز، توت فرنگی، گردو یا دانه‌های کنجد استفاده کنید.

کیک رژیمی خوشمزه شما آماده است. می‌توانید آن را با چای یا قهوه سرو کنید.

این کیک را می‌توانید در دمای اتاق و در ظرفی در بسته به مدت ۲ تا ۳ روز نگهداری کنید.

بیشتر بخوانید: رسپی کیک میوه خشک

جالب است بدانید که این کیک برای کسانی که به گلوتن حساسیت دارند مناسب است. جو دوسر و موز فیبر بالایی دارند که به هضم بهتر غذا و احساس سیری کمک می‌کنند.

بیشتر بخوانید: ایده‌های خلاقانه برای تزیین سفره صبحانه

علاوه بر این، کربوهیدرات‌های موجود در موز و خرما انرژی مورد نیاز بدن را تأمین می‌کنند. امیدواریم که شما هم با استفاده از این روش ساده و کامل، از مجله آشپزی رضیم این کیک مقوی را تهیه کرده و در کنار عزیزانتان لذت ببرید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا