رسپی کیک صبحانه؛ کیک انگلیسی ساده با پف زیاد

“`html
آیا از خوردن صبحانههای تکراری خسته شدهاید و به دنبال یک طعم جدید برای شروع روز خود هستید؟ کیک صبحانه پیشنهاد عالی برای شماست. در ادامه با مجله رضیم همراه باشید تا دستور تهیه این کیک خوشمزه انگلیسی با پف زیاد را برایتان توضیح دهیم.
مواد لازم برای تهیه کیک صبحانه
مواد لازم برای تهیه کیک صبحانه به صورت زیر است:
کره | ۱۰۰ گرم |
پنیر خامهای | ۱۰۰ گرم |
تخممرغ | ۳ عدد |
شکر | ۴/۳ پیمانه |
شیر | ۱۵۰ میلیلیتر |
آرد | ۲۰۰ گرم |
بکینگ پودر | ۱ قاشق چایخوری |
وانیل | ۱/۲ قاشق چایخوری |
کنجد یا بادام | به مقدار لازم |
مراحل تهیه کیک صبحانه
برای تهیه کیک صبحانه کافیست مراحل زیر را دنبال کنید.
مرحله اول: گرم کردن فر
قبل از شروع، فر را روی دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا خوب گرم شود.
مرحله دوم: ترکیب مواد اولیه
کره را در یک کاسه مناسب بریزید. پنیر خامهای را به آن اضافه کرده و با همزن خوب هم بزنید.
زمانی که این دو ماده خوب نرم و یکدست شد، شکر را اضافه کنید و دوباره حدود یک دقیقه هم بزنید تا شکر به خوبی مخلوط شود.
سپس یکی از تخممرغها را اضافه کرده و با همزن برقی برای دو دقیقه هم بزنید تا مواد خوب ترکیب شوند.
حالا دو تخممرغ دیگر و وانیل را اضافه کنید و یک دقیقه دیگر هم بزنید.
بعد از اضافه کردن تخممرغها، مواد کمی روانتر خواهد شد.
مرحله سوم: اضافه کردن شیر
در این مرحله شیر را اضافه کنید. سپس آرد را در یک کاسه جدا ریخته و بکینگ پودر را به آن اضافه کنید.
آرد و بکینگ پودر را با هم خوب مخلوط کنید. سپس کم کم و در سه مرحله، این مخلوط را روی مواد کیک الک کنید.
زمانی که آرد را اضافه کنید، مواد به غلظت مناسبی خواهند رسید.
بیشتر بخوانید: چیزکیک سوخته یا سنسباستین؛ طعمی منحصر به فرد
مرحله چهارم: انتقال مواد به قالب
یک قالب مستطیلی یا لوف برای کیک صبحانه انتخاب کنید و کف و دیوارههای آن را با کاغذ روغنی بپوشانید.
اگر از قالبهای تفلون استفاده میکنید و مطمئنید که کیک به آن نمیچسبد، فقط کافیست قالب را چرب کنید.
در نهایت مواد کیک را داخل قالب بریزید و…
“““html
پایان مواد کیک را داخل قالب بریزید. بعد از اینکه مواد را داخل قالب ریختید، روی آنها را کاملاً صاف کنید.
میتوانید در انتها روی کیک، کنجد یا پرک بادام بریزید.
مرحله پنجم: پخت کیک
حالا قالب کیک را داخل فر که قبلاً گرم شده و دمای آن ١٨٠ درجه است، بگذارید.
مدت زمان پخت این کیک بین ۵۰ تا ۶٠ دقیقه است؛ البته باید توجه کنید که دماهای فرها با هم متفاوت است.
وقتی کیک کاملاً پف کرد و روی آن کمی طلایی شد، بعد از حدود ۴۵ دقیقه، حتماً کیک را بررسی کنید.
یک خلال دندان یا سیخ چوبی را داخل کیک فرو کنید و سپس خارج کنید. اگر چیزی به آن نچسبید، یعنی کیک کاملاً پخته شده و میتوانید فر را خاموش کنید.
بیشتر بخوانید: رسپی کیک کاپوچینو
مرحله ششم: سرو کردن
بعد از پخت، کیک را از فر خارج کنید، اما بلافاصله این کار را انجام ندهید. بعد از پنج دقیقه کیک را از فر خاموش شده خارج کنید.
حالا متوجه میشوید که کیک خوب پف کرده و روی آن به رنگ طلایی درآمده است. ترکهای ایجاد شده روی کیک صبحانه نیز کاملاً طبیعی است.
کیک را از کاغذ روغنی جدا کنید و روی توری قرار دهید تا سرد شود.
کیک صبحانه خوشمزه و خوشعطر شما آماده است. نوش جان!
بیشتر بخوانید: ۸ صبحانه آسان برای روزهای سرد زمستانی
نکات طلایی در تهیه کیک صبحانه
در ادامه به چند نکته مهم برای تهیه کیک صبحانه اشاره میکنیم. با ما همراه باشید.
- در تهیه کیک صبحانه میتوانید از کشمش، گردو و بادام هم استفاده کنید. فقط یادتان باشد که در انتها کشمش و گردو را اضافه کرده و قبل از افزودن به مواد کیک، با یک قاشق آرد مخلوط کنید تا به آرد آغشته شوند. به این ترتیب مواد به ته کیک نخواهد چسبید.
- قبل از قرار دادن قالب در فر، روی کیک میتوانید کنجد، خلال بادام یا پرک بادام بریزید تا بعد از پخت زیباتر به نظر برسد.
- این کیک نیازی به خامه و کرم ندارد و به تنهایی هم بسیار خوشمزه است.
- شیرینی و شکر این کیک ملایم است. اگر دوست دارید که کیک شیرینتر باشد، میتوانید از یک پیمانه شکر استفاده کنید.
در این مطلب از مجله آشپزی رضیم رسپی کیک صبحانه را برای شما توضیح دادیم. توصیه میکنیم حتماً این کیک خوشمزه را در خانه تهیه کرده و از طعم فوقالعاده آن در وعده صبحانه لذت ببرید.