رسپی کیک هویج خانگی + نکات و فوت و فن

“`html
کیک هویج یکی از خوشمزهترین و پرطرفدارترین کیکهای پاییزی است که میتوانید به راحتی با مواد ساده در منزل تهیه کنید. در این مقاله از مجله رضیم، دستور تهیه کیک هویج را به صورت مرحله به مرحله همراه با نکات مهمی که در زمان تهیه آن باید بدانید، ارائه خواهیم داد.
نگاهی سریع به روش پخت
تخممرغها، شکر و وانیل را به مدت ۷-۸ دقیقه با همزن برقی هم بزنید تا حجیم و کرممانند شوند. سپس روغن را به آرامی اضافه کنید. هویج رندهشده و گردوی خرد شده را با لیسک به مواد اضافه کنید. مواد خشک مانند آرد، بیکینگ پودر، نمک، پودر دارچین و رنده جوز هندی را پس از الک کردن به تدریج به مایه کیک اضافه کنید و مخلوط کنید. مایه را در قالبی که آماده کردهاید بریزید و در فر داغ با دمای ۱۷۵ درجه به مدت ۴۰-۵۰ دقیقه بپزید. پس از خنک شدن، کیک را با خامه یا پودر قند تزئین کنید و سرو کنید. در ادامه با ما همراه باشید.
مواد لازم کیک هویج
تخم مرغ | ۴ عدد |
آرد سفید قنادی | ۲ پیمانه |
روغن مایع | ۱ پیمانه |
شکر | ۱ و ۱/۴ پیمانه |
هویج رنده شده | ۲ پیمانه |
پودر دارچین | ۱ قاشق چایخوری |
بیکینگ پودر | ۲ قاشق چایخوری |
وانیل | ۱ قاشق چایخوری |
نمک | ۱/۴ قاشق چایخوری |
گردو خرد شده | ۱/۲ پیمانه (اختیاری) |
پودر جوز هندی | ۱/۴ قاشق چایخوری (برای عطر بهتر) |
خامه، پنیر خامهای یا پودر قند | برای تزئین (اختیاری) |
مراحل پخت کیک هویج
- مدت زمان آمادهسازی: ۵۰-۶۰ دقیقه
- مناسب برای: ۵-۶ نفر
- درجه سختی: متوسط
مرحله اول: آمادهسازی تخممرغ، شکر و وانیل
در یک کاسه بزرگ، تخممرغها، شکر و وانیل را بریزید.
مواد را با دور تند همزن برقی به مدت ۷-۸ دقیقه هم بزنید تا تخممرغها کاملا حجیم و کرممانند شوند.
در این مدت، بهتر است چند بار ظرف را دور بزنید تا مواد به خوبی مخلوط شوند.
“““html
را دورگیری کنید و سپس به هم زدن ادامه دهید تا تمام قسمتهای تخم مرغ به خوبی هم زده شود.
بیشتر بخوانید: رسپی کیک پرتقالی
مرحله دوم: افزودن روغن
روغن مایع را کم کم به ترکیب تخم مرغی درون کاسه اضافه کنید و با دور کند همزن آن را به هم زنید تا روغن در مایه به طور یکنواخت حل شود.
مرحله سوم: آمادهسازی و افزودن هویج و گردو
هویجها را بشویید و پوست بگیرید. آنها را با کمک رنده به صورت ریز رنده کنید تا در بافت کیک به خوبی ترکیب شوند.
مغز گردو را با کمک چاقو کمی خرد کنید.
هویج رندهشده و گردو خرد شده را به آرامی به مایه کیک اضافه کنید.
همزن را خاموش کنید و با لیسک فقط تا جایی که مواد ترکیب شوند هم بزنید.
بیشتر بخوانید: رسپی کیک خرمالو خانگی
مرحله چهارم: آمادهسازی و ترکیب مواد خشک
آرد، بیکینگ پودر، دارچین، نمک و پودر جوز هندی را در یک کاسه با هم ترکیب کنید.
ترکیب فوق را ۲-۳ مرتبه از الک رد کنید.
الک کردن آرد باعث میشود کیک بافتی نرم و بدون گلوله داشته باشد.
مواد خشک را به آرامی و در چند مرحله به مواد تر اضافه کنید و با لیسک به صورت دورانی مخلوط کنید.
هم زدن بیش از حد باعث سفت شدن بافت کیک میشود.
مرحله پنجم: آمادهسازی قالب و فر
فر را با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. گرم کردن فر پیش از پخت کیک تاثیر مثبتی روی بافت کیک میگذارد.
قالب کیک را با کاغذ روغنی بپوشانید یا با روغن و کره چرب و آردپاشی کنید.
بیشتر بخوانید: سالمترین و راحتترین دسر پاییزی با کدو حلوایی
مرحله ششم: پخت کیک
مایه کیک را در قالب آمادهشده بریزید و قالب را ۲-۳ مرتبه به میز کار بکوبید تا هوای اضافی بین مایه خارج شود.
قالب را در فر گرمشده قرار دهید و حدود ۴۰-۵۰ دقیقه بپزید.
برای اطمینان از پخت، خلال دندان را در مرکز کیک فرو کنید؛ اگر تمیز بیرون آمد، کیک آماده است.
مرحله هفتم: تزیین و سرو کیک
کیک را از فر خارج کنید و بگذارید ۱۰ دقیقه در قالب خنک شود. سپس آن را روی توری خنککننده برگردانید تا کاملاً سرد شود.
پس از خنکشدن کامل کیک، میتوانید آن را با خامه، پنیر خامهای یا پودر قند تزئین و کیک را برش بزنید.
بیشتر بخوانید: رسپی کیک سیب کاراملی
بیشتر بخوانید: رسپی کیک لبو
نکات مهم برای خوشمزهتر شدن کیک هویج
در ادامه به چند نکته طلایی برای خوشمزهتر شدن کیک هویج اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.
- استفاده از شکر قهوهای به جای شکر سفید، عمق طعم و رطوبت بیشتری به کیک میبخشد.
- تخممرغها باید به دمای محیط برسند تا به خوبی با مواد ترکیب شوند.
- قالبهای گرد یا مستطیلشکل با اندازه مناسب باعث میشوند کیک به طور یکنواخت بپزد. قالب را به خوبی چرب کنید تا کیک به راحتی از آن جدا شود.
- الک کردن آرد و مواد خشک باعث هوادهی و سبک شدن بافت کیک میشود. مواد خشک را به آرامی و در چند مرحله به مواد تر اضافه کنید تا پف کیک حفظ شود.
- فر را پیش از شروع کار گرم کنید و از دمای ثابت برای پخت استفاده کنید.
- همیشه پخت کیک را با خلال دندان تست کنید تا مطمئن شوید کیک کامل پخته است.
- اضافه کردن گردو یا کشمش به کیک، بافت و طعمی متنوعتر ایجاد میکند.
- پودر جوز هندی، زنجبیل یا هل میتوانند طعم خاصتری به کیک بدهند.
- برای خامهکشی، از پنیر خامهای همراه با کمی شکر و وانیل استفاده کنید.
- هم زدن بیش از حد مایه کیک باعث میشود بافت آن سفت و سنگین شود.
امیدواریم که این رسپی از مجله آشپزی رضیم مورد توجه شما علاقهمندان به دنیای جذاب و رنگارنگ شیرینیپزی قرار گرفته باشد. شما با رعایت این دستور و نکات طلایی، میتوانید یک کیک هویج خوشمزه و بینظیر تهیه کنید که مناسب دورهمیها و پذیراییهای خانگی باشد.