رسپی کیک پای سیب با ماهیتابه؛ طعمی آشنا با روشی جدید

“`html
کیک پای سیب یکی از دسرهای محبوب پاییز و زمستان است که به خاطر طعم شیرین سیب و بوی دلانگیز دارچین مورد علاقه خیلیهاست. شما میتوانید این دسر خوشمزه را به راحتی با استفاده از ماهیتابه و بدون نیاز به فر درست کنید. در این مقاله از مجله رضیم، دستور پخت کیک پای سیب با ماهیتابه را به شما آموزش میدهیم.
مواد لازم جهت تهیه کیک پای سیب با ماهیتابه
مواد لازم برای تهیه کیک پای سیب با ماهیتابه به این صورت است:
سیب | ۴ عدد متوسط |
شکر | ۱ پیمانه |
تخم مرغ | ۲ عدد |
کره | ۱۰۰ گرم |
آرد سفید | ۱.۵ پیمانه |
شیر | ۱/۴ پیمانه |
دارچین | ۱ قاشق چایخوری |
بیکینگ پودر | ۱ قاشق چایخوری |
نمک | ۱ پنس |
عسل یا شربت | برای تزیین (اختیاری) |
مراحل تهیه کیک پای سیب با ماهیتابه
- مدت زمان آمادهسازی و تهیه این کیک بین ۴۰ تا ۵۰ دقیقه است.
- مقدار گفتهشده در این دستور برای ۳ تا ۴ نفر کافیست و شما میتوانید با ضرب و جمع ساده این مقادیر را برای بیشتر افراد هم افزایش دهید.
- برای تهیه این کیک، سطح مهارت شما باید متوسط باشد.
مرحله اول: آمادهسازی سیب
سیبها را در یک ظرف بشویید و با آب سرد خوب تمیز کنید.
سیبهای شسته را در آبکش قرار دهید تا آب اضافی آنها بریزد. سپس با چاقو یا پوستگیر، پوست آنها را بکنید.
هسته و شاخههای سیبها را جدا کنید و آنها را به ورقههای نازک برش دهید.
توجه داشته باشید که ورقهها یک اندازه باشند تا هنگام پخت به طور یکنواخت بپزند.
سیبهای برشزده را در ظرفی ریخته و مقداری شکر و دارچین به آنها اضافه کنید. آنها را به آرامی مخلوط کنید.
مدتی حدود ۵ تا ۱۰ دقیقه بگذارید تا سیبها آرام بگیرند و عطر دارچین را به خود جذب کنند.
برای طعم بهتر، میتوانید کمی عسل یا شربت هم به سیبها اضافه کنید.
بیشتر بخوانید: رسپی خاگینه سه رنگ قالبی
بیشتر بخوانید: بدون فر و همزن یک دسر برای دورهمیها درست کنید
مرحله دوم: ترکیب کره و شکر
کره نرم و شکر را در یک کاسه مناسب بریزید و با لیسک به هم بزنید.
سپس با همزن برقی به مدت ۵ تا ۷ دقیقه با دور تند هم بزنید تا مخلوط کاملاً یکدست و پفکی شود.
فراموش نکنید که کره باید در دمای اتاق باشد؛ این کار باعث میشود مواد به خوبی ترکیب شوند.
“““html
بیشتر بخوانید: رسپی فرنی حلوا کدویی
مرحله سوم: افزودن تخم مرغ ها
تخممرغها را یکی یکی به مخلوط در کاسه اضافه کنید و هم بزنید تا خوب ترکیب شود و همه مواد با هم یکدست شوند.
بیشتر بخوانید: رسپی کرامبل کیک سیب و گردو
مرحله چهارم: آماده سازی و افزودن مواد خشک
آرد، بیکینگ پودر و کمی نمک را دو تا سه بار الک کنید.
الک کردن مواد خشک باعث میشود بافت کیک بهتر شود.
کمکم این مواد الک شده را به مایه کیک اضافه کنید.
بیشتر بخوانید: رسپی کیک کشمشی با پف زیاد
بیشتر بخوانید: رسپی کاکا کدو حلوایی گیلانی
مرحله پنجم: افزودن شیر
شیر را به مخلوط اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا خمیری نرم و یکنواخت به دست آید.
زیاد هم زدن خمیر را فراموش نکنید، چون این کار باعث سفت شدن بافت کیک میشود.
بیشتر بخوانید: رسپی نان کماج تبریزی
مرحله ششم: آماده سازی تابه
یک تابه مناسب (بهتر است نچسب باشد) انتخاب کنید.
کمی کره یا روغن در آن بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا ذوب شود.
دیوارهای تابه را نیز با یک برس و کمی کره ذوب شده چرب کنید.
بیشتر بخوانید: رسپی کیک سیب فرانسوی
مرحله هفتم: ریختن مایه کیک در تابه
خمیر را به آرامی در تابه بریزید و با قاشق به طور یکنواخت پخش کنید. سیبهای آماده شده را به آرامی روی خمیر بچینید.
بهتر است سیبها را به صورت حلقهای یا در شکلی که دوست دارید بچینید تا زیبایی بیشتری داشته باشد.
بیشتر بخوانید: رسپی قرابیه سیب و دارچین
مرحله هشتم: پخت کیک
در تابه را بگذارید و حرارت را خیلی کم کنید. حدود ۴۰-۴۵ دقیقه زمان بدید تا کیک شما بپزد.
برای جلوگیری از سوختن کیک، بهتر است از شعله پخشکن استفاده کنید و دقت کنید که حرارت مناسب باشد.
بیشتر بخوانید: رسپی نون خامهای (خامه نارنجکی)
بیشتر بخوانید: رسپی کیک کرهای فندق و نوتلا
مرحله نهم: تزیین و سرو کردن کیک پای سیب
پس از اینکه کیک کاملاً پخت، درب تابه را بردارید و اجازه دهید کیک کمی در همان تابه خنک شود.
سپس میتوانید کیک را به آرامی از تابه خارج کنید و روی آن کمی عسل یا شربت بمالید تا طعم و ظاهرش بهتر شود.
برای زیبایی بیشتر، میتوانید اندکی پودر قند یا دارچین روی کیک بپاشید. اگر دوست داشتید، میتوانید از مغز گردو یا بادام خرد شده برای تزئین هم استفاده کنید.
این کیک را میتوانید با یک فنجان چای یا قهوه داغ سرو کنید.
بیشتر بخوانید: رسپی کیک با فیلینگ کارامل
امیدواریم که این رسپی از مجله آشپزی رضیم برای شما که به دنیای آشپزی علاقه دارید، جالب باشد. تهیه کیک پای سیب با ماهیتابه یک روش عالی برای درست کردن این دسر خوشمزه بدون نیاز به فر است. با پیروی از این مراحل میتوانید یک پای سیب خوشطعم و با بافت خوب درست کنید که همه از آن لذت ببرند.