رسپی

رسپی کیک کدو حلوایی با شیره انگور؛ طعمی فراموش‌نشدنی

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

کیک کدو حلوایی با شیره انگور یکی از خوشمزه‌ترین کیک‌های پاییزی است که برای تهیه آن نیازی به استفاده از شکر و آرد سفید نیست و از همین رو نسبت به کیک‌های معمولی بسیار سالم‌تر است. در این مقاله از مجله رضیم می‌توانید با رسپی کیک کدو حلوایی با شیره انگور آشنا شوید.

نگاهی سریع به روش پخت

برای تهیه این کیک ابتدا باید کدو حلوایی را با کمی آب در قابلمه بپزید. پس از پخت، آن را میکس کنید و با آرد، تخم مرغ و شیره انگور و سایر چاشنی‌ها ترکیب کنید. مایه کیک را در قالب بریزید و به مدت ۵۰ دقیقه در فر قرار دهید تا کیک پخته شود. برای مشاهده جزئیات بیشتر می‌توانید ادامه مقاله را مطالعه کنید.

مواد لازم برای تهیه کیک کدو حلوایی با شیره انگور

مواد لازم برای تهیه کیک کدو حلوایی با شیره انگور به شرح زیر است:

آرد جو دوسر ۱ لیوان فرانسوی دسته‌دار
آرد بادام ۱/۲ لیوان فرانسوی دسته‌دار
دارچین ۱ تا ۲ قاشق چای‌خوری
نمک نوک قاشق چای‌خوری
بیکینگ پودر ۱ قاشق چای‌خوری
جوز هندی ۱/۲ قاشق چای‌خوری
شیره انگور ۱/۳ لیوان فرانسوی دسته‌دار
پوست لیموی رنده شده ۱ قاشق غذاخوری
پوره کدو حلوایی ۱ لیوان فرانسوی دسته‌دار
تخم مرغ ۴ عدد کوچک

مراحل تهیه کیک کدو حلوایی با شیره انگور

  • مدت زمان آماده سازی: ۱ ساعت
  • مدت زمان پخت: ۵۰ دقیقه
  • درجه سختی: متوسط
  • تعداد نفرات: ۴ نفر

مرحله اول: کدو حلوایی را بپزید

برای شروع باید کدو حلوایی را بشویید و آن را به تکه‌های نسبتاً بزرگ خرد کنید. سپس تکه‌های کدو را با یک لیوان آب در قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا کاملاً پخته و نرم شوند.

مرحله دوم: کدوها را پوره کنید

بعد از این که کدوها پخته شدند و نرم شدند، می‌توانید پوست آن‌ها را جدا کرده و با کمک گوشت‌کوب دستی یا مخلوط‌کن آن‌ها را پوره کنید.

بیشتر بخوانید: رسپی کیک باقلوا پرتقالی

مرحله سوم: تخم‌مرغ‌ها را هم بزنید

در این مرحله باید تخم‌مرغ‌ها را در یک ظرف بشکنید و آن‌ها را هم بزنید. سپس پوست لیموی رنده شده را به آن‌ها اضافه کنید و مواد را خوب مخلوط کنید.

“““html

حال تخم‌مرغ‌ها را به مدت ۳ دقیقه با همزن بزنید تا رنگ آن‌ها کرم‌ مانند و کشدار شود.

به یاد داشته باشید که وقتی پوست لیمو را ریزه‌ریز می‌کنید، فقط باید از قسمت زرد رنگ آن استفاده کنید. اضافه کردن قسمت سفید پوست لیمو می‌تواند طعم کیک را تلخ کند.

بیشتر بخوانید: رسپی کیک نارنگی بدون فر

مرحله چهارم: افزودن شیره انگور و پوره کدو به تخم‌مرغ‌ها

در این مرحله شیره انگور را به تخم‌مرغ‌ها اضافه کنید و مواد را به مدت ۲ دقیقه هم بزنید. سپس پوره کدو حلوایی را اضافه کنید و دوباره مخلوط کنید.

مرحله پنجم: آماده‌سازی مایه کیک

در این مرحله آرد جو، پودر بادام، دارچین، نمک، جوز هندی و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کنید. حالا این مواد خشک را به آرامی و به تدریج به مخلوط دیگر اضافه کنید و با همزن یا لیسک به خوبی ترکیب کنید.

بیشتر بخوانید: رسپی کیک کدو حلوایی در قابلمه

رسپی کیک کدو حلوایی با شیره انگور؛ طعمی فراموش‌نشدنی

مرحله ششم: پخت کیک

فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد روشن کنید و بگذارید به مدت ۱۰ دقیقه گرم شود. در این فاصله یک قالب را با روغن چرب کنید. مایه کیک را در قالب ریخته و سه بار قالب را به آرامی به زمین بکوبید. سپس قالب را به مدت ۵۰ دقیقه در طبقه وسط فر بگذارید تا کیک بپزد.

مرحله هفتم: سرو کیک

بعد از حدود ۴۵ دقیقه می‌توانید درب فر را باز کرده و یک سیخ چوبی در کیک فرو کنید. اگر کیک به سیخ نچسبید، یعنی کیک شما آماده است و می‌توانید آن را از فر خارج کنید.

۱۰ دقیقه صبر کنید تا کیک کمی خنک شود و سپس آن را از قالب خارج کنید. می‌توانید این کیک پاییزی را با پودر قند، چوب دارچین یا تکه‌های میوه تزئین کنید.

بیشتر بخوانید: رسپی کیک موز و خرمالو

نکات و فوت و فن‌های تهیه کیک کدو حلوایی با شیره انگور

بیشتر بخوانید: رسپی کیک سیب کاراملی

نکات و فوت و فن‌های تهیه کیک کدو حلوایی با شیره انگور

در این بخش به چند نکته طلایی برای تهیه کیک کدو حلوایی با شیره انگور اشاره شده است، با ما همراه باشید.

  • اگر به پودر بادام دسترسی ندارید، می‌توانید در خانه تهیه کنید. بادام‌ها را یک شب در آب ولرم خیس کنید و سپس پوست آن‌ها را جدا کنید. بعد از آن، آن‌ها را در سینی بگذارید تا خشک شوند و سپس در آسیاب پودر کنید.
  • برای پخت کیک در قابلمه، یک قابلمه را چرب کنید و مایه کیک را در آن بریزید. سپس روی گاز یک شعله پخش کن بگذارید و درب قابلمه را با دمکنی بپوشانید و بگذارید کیک به آرامی بپزد.
  • در ۳۰ دقیقه اول پخت، هرگز درب فر را باز نکنید. این کار ممکن است پف کیک را خراب کند.
  • می‌توانید کیک را با مغزهای خرد شده تزئین کنید.
  • اگر دوست دارید، مقداری پودر کاکائو به مایه کیک اضافه کنید.
  • اضافه کردن جوز هندی اختیاری است، اما هرگز دارچین را حذف نکنید.
  • برای تهیه این کیک از کدو تازه و شیره انگور باکیفیت استفاده کنید.
  • این کیک بدون آرد سفید و شکر است و برای ورزشکاران و افرادی که رژیم دارند مناسب است.
  • برای پف کردن مناسب کیک، حتماً از بیکینگ پودر باکیفیت استفاده کنید و بعد از اضافه کردن مواد خشک و بیکینگ پودر…
  • “““html

  • به مایه کیک، مواد را زیاد هم نزنید.
  • برای اینکه روی کیک شما رنگ طلایی و جذابی بگیرد، می‌توانید در ۲ دقیقه پایانی پخت، گریل را روشن کنید.
  • اگر دوست دارید کیک شما کمتر شیرین باشد، می‌توانید از مقدار کمتری شیره در این کیک استفاده کنید.
  • می‌توانید کمی گردوی خرد شده به مایه کیک اضافه کنید.
  • هر چه عمق قالبی که برای تهیه این کیک استفاده می‌کنید، کمتر باشد، کیک سریع‌تر آماده می‌شود.
  • می‌توانید برای درست کردن این کیک از مقداری هویج رنده شده هم استفاده کنید.

در این مقاله از مجله آشپزی رضیم به بهترین دستور پخت کیک کدو حلوایی با شیره انگور و همه نکات مهم برای درست کردن این کیک خانگی اشاره کردیم. اگر تجربه‌ای در تهیه این کیک دارید، خوشحال می‌شویم نظرات و تجربیات خود را با ما و دوستانی که به آشپزی علاقه دارند، به اشتراک بگذارید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا