رسپی

رسپی کیک کدو حلوایی در قابلمه؛ با بافت ابریشمی

بهترین آپلیکیشن آشپزی

فصل پاییز بهترین زمان برای درست کردن دسرهای خوشمزه است. یکی از این دسرها کیک کدو حلوایی است. شما می‌توانید این کیک نرم و خوشمزه را هم با فر و هم بدون فر در خانه تهیه کنید. در این مقاله از مجله رضیم، روش تهیه این کیک پاییزی را در قابلمه آموزش می‌دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه کیک کدو حلوایی

برای تهیه این کیک پاییزی به مواد زیر نیاز دارید:

کدو حلوایی ۵۰۰ گرم
تخم مرغ ۳ عدد
وانیل نصف قاشق چای‌خوری
شکر یک لیوان
ماست ۳ قاشق غذاخوری
روغن مایع ⅓ لیوان
آرد سفید قنادی یک و یک سوم لیوان
بیکینگ پودر یک قاشق مرباخوری
دارچین یک قاشق غذاخوری
گردو خرد شده به میزان دلخواه

 رسپی کیک کدو حلوایی

برای تهیه این کیک باید به مراحل زیر توجه کنید:

مرحله اول: کدو حلوایی را بپزید

در ابتدا، کدو حلوایی را خوب بشویید و به قطعات کوچک برش بزنید. دانه‌های آن را جدا کنید و در یک قابلمه با کمی آب بگذارید تا بپزد.

بیشتر بخوانید:رسپی کسرول سیب زمینی شیرین و نارنگی

مرحله دوم: کدو حلوایی را پوره کنید

بعد از پخته شدن کدو حلوایی، پوست آن را جدا کنید و با استفاده از گوشتکوب برقی یا میکسر آن را به حالت پوره درآورید.

مرحله سوم: مخلوط کردن تخم مرغ و شکر

یک کاسه مناسب بردارید و تخم‌مرغ‌ها را به همراه وانیل و شکر در آن بریزید. با همزن برقی به مدت ۵ دقیقه هم بزنید تا پف کند و حجیم شود.

بیشتر بخوانید: رسپی شیرینی پای پرتقال

رسپی کیک کدوحلوایی

بیشتر بخوانید: رسپی کیک شیره انگور

مرحله چهارم: اضافه کردن کدو حلوایی

در این مرحله، کدو حلوایی پوره شده را به مخلوط تخم‌مرغ و شکر اضافه کنید و سپس مخلوط کنید تا یکدست شود.

“`html

ماست و روغن مایع را به مواد اضافه کنید و یک بار هم بزنید. سپس یک لیوان پر از پوره کدو حلوایی به آن بیفزایید و دوباره همه مواد را هم بزنید.

بیشتر بخوانید: رسپی کیک چای سبز

رسپی کیک کدو حلوایی در قابلمه؛ با بافت ابریشمی

مرحله پنجم: الک کردن آرد

در یک ظرف جدا، آرد را دوباره الک کنید. سپس آن را با بیکینگ پودر و پودر دارچین آرام آرام به مواد دیگر اضافه کنید و از یک سمت هم بزنید تا کاملاً مخلوط شوند.

مرحله ششم: افزودن گردو

گردو خرد شده را با یک قاشق غذاخوری آرد مخلوط کنید و به مواد اضافه نمایید و هم بزنید. این کار کمک می‌کند تا گردوها در مایه کیک ته‌نشین نشوند.

بیشتر بخوانید: رسپی حلوای خرمالو

مرحله هفتم: ریختن کیک در قالب

یک قالب به قطر ۲۲ سانتی‌متر و ارتفاع ۱۰ سانتی‌متر انتخاب کنید. یک قاشق غذاخوری روغن جامد را با یک قاشق غذاخوری آرد ترکیب کنید و کف قالب را با آن چرب کنید. این مخلوط کمک می‌کند که کیک به قالب نچسبد و به راحتی جدا شود. سپس نصف قالب را با مایه کیک پر کنید.

بیشتر بخوانید: رسپی باقلوای پاییزی با کدو حلوایی

مرحله هشتم: پخت کیک

قالب را در یک قابلمه مناسب قرار دهید و یک لیوان آب به آن بیفزایید. قابلمه را روی شعله پخش کن بگذارید و بگذارید کیک به مدت ۴۵ دقیقه بپزد. بعد از پخت، کیک را از قابلمه خارج کنید و اجازه دهید کاملاً سرد شود، سپس آن را از قالب خارج کنید.

در این مقاله از مجله رضیم، رسپی کیک کدو حلوایی بدون فر در قابلمه را آموزش دادیم. شما می‌توانید این کیک را با پودر قند تزئین کرده و در کنار یک نوشیدنی گرم نوش جان کنید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا