رسپی کیک یخچالی با پتی بور؛ خوشمزه و فوری

“`html
کیک یخچالی یا کیک سرد یکی از کیکهای خوشمزه و محبوب است که در مدت زمان کوتاهی با قرار دادن در یخچال آماده میشود و شما میتوانید آن را به عنوان میان وعده یا عصرانه در جمعهای دوستانه سرو کنید. در ادامه با رضیم بلاگ همراه باشید تا طرز تهیه این کیک ساده را برای شما توضیح دهیم.
مواد لازم برای تهیه کیک یخچالی
برای تهیه کیک یخچالی به مواد زیر نیاز دارید:
شیر | ۱ لیتر (۴ پیمانه) |
شکر | ۱۲ قاشق سوپخوری |
پودر کاکائو | ۴ قاشق سوپخوری |
آرد سفید قنادی | ۳ قاشق سوپخوری |
نشاسته ذرت | ۵ قاشق سوپخوری |
کره | ۵۰ گرم |
وانیل | یک چهارم قاشق چایخوری |
بیسکوئیت پتی بور وانیلی | ۱ و نیم بسته |
بیسکوئیت پتی بور شکلاتی | ۱ و نیم بسته |
مراحل تهیه کیک یخچالی
مراحل تهیه کیک یخچالی به شرح زیر است:
مرحله اول: ترکیب مواد خشک
برای تهیه کیک یخچالی ابتدا باید پودینگ را آماده کنید. برای این کار نشاسته، شکر، آرد الکشده و پودر کاکائو الکشده را داخل یک قابلمه بریزید و با همزن دستی مخلوط کنید.
مرحله دوم: افزودن شیر
حالا شیر سرد را به آرامی به ترکیب اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط کاملاً یکدست شود. سپس قابلمه را روی حرارت کم قرار دهید و مدام هم بزنید تا مواد غلیظ شوند و به قوام بیشتری نسبت به فرنی برسند.
این مرحله در تهیه کیک یخچالی خیلی مهم است و باید مواد را به طور مداوم روی حرارت کم هم بزنید تا خامی نشاسته و آرد گرفته شود. اگر طعم خامی در دسر حس شود، طعم نامناسبی به کیک خواهد داد. همچنین مرتب هم زدن باعث میشود که مواد یکدست غلیظ شوند و ته نگیرد یا گلوله نشود.
مرحله سوم: اضافه کردن کره و وانیل
وقتی مواد به غلظت مطلوب رسید، کره را اضافه کنید و هم بزنید تا کاملاً مخلوط شود. سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید و وانیل را اضافه کرده و هم بزنید.
بیشتر بخوانید: رسپی چیز کیک شکلاتی یخچالی
مرحله چهارم: انتقال مواد به قالب
در این مرحله داخل قالب خود کمی چرب کنید. یک نایلون فریزر را برش زده و داخل قالب قرار دهید. سپس با ملاقه از مواد پودینگ کف قالب بریزید به طوری که تمام کف آن را بپوشاند.
“““html
مرحله پنجم: آغشته کردن بیسکوئیتها با پودینگ
حالا یک طرف بیسکوئیتها را به پودینگ بزنید؛ طوری که یک قاشق پودینگ را روی بیسکوئیت بمالید و آن را به صورت عمودی داخل قالب بگذارید.
باید بیسکوئیتها را به ترتیبی بچینید که اول یک ردیف بیسکوئیت وانیلی و بعد یک ردیف بیسکوئیت شکلاتی باشد. این کار را ادامه دهید تا قالب پر شود.
مرحله ششم: انتقال قالب به یخچال
بعد از این که تمام بیسکوئیتها را چیدید، بقیه پودینگ را روی بیسکوئیتها بریزید تا قالب کاملاً پر شود. بعد از آن قالب را به مدت یک شب در یخچال بگذارید تا پودینگ به خوبی سفت شود و بیسکوئیتها هم نرم بشوند.
بیشتر بخوانید: رسپی “کیک یخچالی کارامل” سه لایه
مرحله هفتم: تزئین و سرو کیک
برای برگرداندن کیک یخچالی، ظرفی که میخواهید سرو کنید را روی قالب بگذارید و کیک را برگردانید و قالب را بردارید. سپس به آرامی نایلون فریزر را جدا کنید.
برای تزئین، میتوانید روی کیک پودر کاکائو یا پودر نارگیل بپاشید و سپس روی آن را با میوهها یا پسته خرد شده تزیین کنید. یک نکته مهم این است که برای اینکه طراحی کیک واضح باشد، باید کیک را به صورت اریب برش بزنید تا رنگهای مختلف کیک مشخص شود.
نکات و فوت و فنهای تهیه کیک یخچالی
در ادامه چند نکته مهم برای تهیه کیک یخچالی را با هم بررسی میکنیم. همراه ما باشید.
- اگر میخواهید، میتوانید به جای آرد و نشاسته از همان مقدار پودر کاسترد استفاده کنید.
- اگر نشاسته ذرت پیدا نکردید، میتوانید از نشاسته گندم به همان مقدار استفاده کنید.
- برای نتیجه بهتر، حتماً مواد را با قاشقهای استاندارد اندازهگیری کنید تا مقدار دقیق باشد.
- میتوانید به جای استفاده از بیسکوئیتهای رنگارنگ، فقط از یک نوع بیسکوئیت استفاده کنید و آنها را بهصورت افقی روی سطح پودینگ بچینید.
- پودینگ را باید بلافاصله بعد از برداشتن از روی حرارت در قالب بریزید و اجازه ندهید که سرد شود، چون حرارت پودینگ به نرم شدن بیسکوئیتها کمک میکند و اگر کمی زمان ببرد، باید آن را دوباره گرم کنید.
- هر بار که کیک را برش زدید، چاقو را با دستمال مرطوب تمیز کنید تا برشها تمیز شوند.
- اگر وانیل مدت زیادی در دما قرار بگیرد، ممکن است طعم تلخی به پودینگ بدهد؛ به همین خاطر وانیل را بعد از اینکه پودینگ را از روی حرارت برداشتید، اضافه کنید.
در این مطلب از مجله آشپزی رضیم، روش تهیه کیک یخچالی با بیسکوئیت پتی بور را برای شما توضیح دادیم. پیشنهاد میکنیم حتماً این دسر خوشمزه را درست کنید و از طعم فوقالعاده آن لذت ببرید.