رسپی

رسپی کیک یخچالی کارامل سه لایه؛ خوشمزه و مجلسی

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

کیک یخچالی کارامل یک دسر خوشمزه و جذاب است که از سه لایه بیسکوئیتی، کاراملی و نسکافه‌ای ساخته می‌شود. شما می‌توانید بسته به سلیقه خود به جای لایه بیسکوئیتی از کیک شکلاتی استفاده کنید. در ادامه با رضیم بلاگ همراه باشید تا طرز تهیه این دسر خوشمزه را برایتان توضیح دهیم.

مواد لازم برای تهیه کراست

مواد لازم برای تهیه کراست کیک یخچالی کارامل به شرح زیر است:

پودر بیسکوئیت شکلاتی (دلخواه) ۲۵۰ گرم
کره ۱۰۰ گرم

مواد لازم برای تهیه لایه کاراملی

مواد لازم برای تهیه لایه کاراملی به شرح زیر است:

پودر کرم کارامل ۳ بسته
شیر ۳ پیمانه
خامه صبحانه ۱۷۰ گرم
پنیر ماسکارپونه یا لبنه یا کیبی ۸۰ گرم
بیسکوئیت وانیلی ۲۰ عدد
شیر خشک قنادی ۲ قاشق غذاخوری

مواد لازم برای تهیه لایه نسکافه‌ای

مواد لازم برای تهیه لایه نسکافه‌ای به شرح زیر است:

پودر کرم کارامل ۲ قاشق غذاخوری
قهوه فوری نصف قاشق چای‌خوری
آب سه چهارم پیمانه
بیسکوئیت دلخواه به مقدار لازم

طرز تهیه کراست کیک کاراملی یخچالی

برای تهیه کراست کیک کاراملی یخچالی باید مراحل زیر را طی کنید:

“““html

طی کنید:

مرحله اول: پودر کردن بیسکوئیت

در مرحله اول برای تهیه کراست، باید بیسکوئیت دلخواهتان را پودر کنید. می‌توانید از بیسکوئیت کرم‌دار یا دو بسته بیسکوئیت پتی‌بور شکلاتی استفاده کنید. اگر از بیسکوئیت کرم‌دار استفاده می‌کنید، ابتدا کرم میانی آن را جدا کنید.

بیسکوئیت‌ها را در دستگاه آسیاب بریزید و کاملاً پودر کنید. سپس بیسکوئیت‌های پودر شده را یک بار از الک رد کنید تا تکه‌های درشت و خرد نشده داخل آن باقی نماند.

بیشتر بخوانید: رسپی کیک بستنی

مرحله دوم: اضافه کردن کره

حالا کره را به روش بن ماری یا داخل ماکروفر ذوب کنید و به بیسکوئیت‌های پودر شده اضافه کنید. سپس با قاشق یا دست مواد را خوب هم بزنید تا کاملاً مخلوط شوند.

مرحله سوم: انتقال مواد به قالب

برای این دسر می‌توانید از قالب کمربندی ۲۰ تا ۲۴ سانت استفاده کنید. (هرچه قالب کوچک‌تر باشد، ارتفاع دسر بیشتر خواهد شد)

مخلوط بیسکوئیت و کره را داخل قالب بریزید و با کمک پشت قاشق، لیوان یا گوشتکوب، مواد را صاف و فشرده کنید.

سعی کنید ارتفاع مواد در هر قسمت یکسان باشد؛ وقتی مواد کاملاً فشرده و صاف شد، قالب را به مدت نیم ساعت در یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد.

رسپی کیک یخچالی کارامل سه لایه؛ خوشمزه و مجلسی

بیشتر بخوانید: رسپی تریلیچه (کیک خیس خامه‌ای کاراملی)

آماده کردن لایه کاراملی

تا وقتی که قالب در یخچال خود را بگیرد، می‌توانید لایه کاراملی را آماده کنید. برای این کار مراحل زیر را دنبال کنید.

مرحله اول: ترکیب شیر، بیسکوئیت و پودر کرم کارامل

شیر را در یک قابلمه بریزید و پودر کرم کارامل را به آن اضافه کنید. (دو قاشق غذاخوری از پودر کرم کارامل را جدا کنید و برای لایه بعدی کنار بگذارید و بقیه را به شیر اضافه کنید)

مواد را با هم مخلوط کنید، سپس روی حرارت کم قرار دهید و هم بزنید تا وقتی که مواد از کناره‌های ظرف شروع به جوشیدن کند.

بعد حرارت را خاموش کنید و مواد هنوز داغ را در مخلوط‌کن ریخته و بیسکوئیت وانیلی را به آن اضافه کنید.

بیشتر بخوانید: رسپی کرم کارامل

آماده کردن لایه کاراملی

مرحله دوم: افزودن پنیر، خامه و شیر خشک

پنیر ماسکارپونه، خامه صبحانه و شیر خشک را هم به مخلوط‌کن اضافه کنید و چند ثانیه هم بزنید تا مواد کاملاً ترکیب و صاف شوند.

حالا مواد میکس شده را بلافاصله در قالب روی لایه بیسکوئیتی بریزید و به مدت ۱.۵ تا ۲ ساعت در یخچال بگذارید تا کاملاً سفت شود.

مرحله سوم: چیدن بیسکوئیت روی دسر

برای لایه آخر، چند بیسکوئیت کرم‌دار را از هم جدا کنید، کرم میانی را جدا کنید و سپس آن‌ها را روی دسر بچینید.

سپس آب، پودر کرم کارامل و قهوه فوری را در ظرفی خوب مخلوط کنید، روی حرارت قرار دهید و هم بزنید تا مواد کاملاً حل و یکدست شود و حدود یک دقیقه بجوشد.

بعد از حرارت بردارید و بگذارید کمی از داغی بیفتد ولی خنک نشود. سپس با قاشق یا ملاقه کوچک از مواد روی دسر و بیسکوئیت‌ها بریزید و دوباره در یخچال بگذارید تا سفت شود. (چند ساعت زمان دهید تا دسر کاملاً خودش را بگیرد)

بیشتر بخوانید: رسپی “کیک نسکافه” کافی شاپی

مرحله چهارم: انتقال دسر از قالب به ظرف سرو

حالا قالب را از یخچال خارج کرده و کناره‌های دسر را با چاقو از قالب جدا کنید. دسر را از هر طرف با انگشت کمی از قالب جدا کنید و بعد کمربند قالب را باز کنید. با یک پالت زیر دسر را بگیرید و آرام آن را از کف قالب جدا کنید.

“`نکات و فوت و فن‌های تهیه کیک یخچالی کارامل

مرحله پنجم: سرو دسر

برای بریدن دسر، از یک چاقوی بزرگ استفاده کنید. چاقو را چند ثانیه در آب جوش بگذارید تا داغ شود، سپس آن را با یک دستمال تمیز کنید و دسر را ببرید. این کار را تکرار کنید تا برش‌ها تمیز و مرتب شوند.

دسر خوشمزه و شکیل شما آماده سرو است. می‌توانید آن را از روز قبل برای مهمانی‌ها آماده کنید.

در این مطلب از مجله آشپزی رضیم، طرز تهیه کیک یخچالی کارامل را برایتان توضیح دادیم. پیشنهاد می‌کنیم حتماً این دسر خوشمزه و پرطرفدار را طبق دستور تهیه کنید و از طعم عالی آن لذت ببرید.

سایت رسپی آشپزی رضیم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا