رسپی

رسپی گردو کبابی؛ آسان، خوشمزه و مقوی

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

گردو کبابی با طعمی جدید و عطر دودی، می‌تواند یکی از خوشمزه‌ترین و سالم‌ترین تنقلاتی باشد که می‌سازید. تهیه گردو کبابی بسیار ساده است و می‌توانید از این گردوهای خوشمزه در غذاهایی با طعم دودی نیز استفاده کنید.

ما امروز در این بخش از مجله اینترنتی رضیم، طرز تهیه گردو کبابی را به صورت مرحله به مرحله به همراه نکات مهمی که در طول تهیه آن باید رعایت کنید، معرفی خواهیم کرد.

مواد لازم برای تهیه گردو کبابی

گردوی تازه با پوست ۲۵۰ گرم
آب به مقدار لازم
زغال به مقدار لازم

طرز تهیه گردو کبابی

  • مدت زمان آماده‌سازی مواد اولیه ۶۰-۷۰ دقیقه و مدت زمان انتظار تا تهیه نهایی این گردوها ۱۵-۲۰ دقیقه است.
  • شما می‌توانید با هر مقدار گردویی که دارید این گردوهای کبابی را تهیه کنید.
  • طرز تهیه این گردوها در دسته‌بندی آسان قرار دارد.

بیشتر بخوانید: چگونه پسته تازه امسال را از پسته کهنه پارسال تشخیص دهیم؟

مرحله اول: شستن و خیساندن گردوها

اول از همه، گردوهای تازه را در یک ظرف بزرگ بریزید و آن‌ها را با آب سرد به‌خوبی بشویید تا هرگونه کثیفی از روی آن‌ها پاک شود. بعد از شستشو، گردوها را در آب تمیز بگذارید تا به مدت یک ساعت خیس بخورند.

این کار باعث می‌شود که پوست گردو نرم‌تر شده و هنگام کباب کردن راحت‌تر جدا شود. همچنین، خیساندن گردوها به آن‌ها رطوبت بیشتری می‌دهد که به کبابی شدن بهتر کمک می‌کند. این مرحله را فراموش نکنید.

  • برای تهیه گردو کبابی، بهتر است از گردوهای تازه و بزرگ استفاده کنید. گردوهای کوچک ممکن است خوب کباب نشوند و مغز آن‌ها بسوزد.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه نان فطیر خانگی

طرز تهیه گردو کبابی

بیشتر بخوانید: طرز تهیه خلال نارنگی

مرحله دوم: آماده‌سازی زغال

در حینی که گردوها در حال خیساندن هستند، زغال‌ها را آماده کنید.

زغال‌ها را در منقل بگذارید و آن‌ها را روشن کنید.

  • زغال‌ها باید کاملاً گرم و گداخته شوند تا گردوها به خوبی کباب شوند.
  • حرارت زغال‌ها نباید خیلی زیاد باشد. حرارت متوسط برای کباب کردن گردوها کافی است، زیرا اگر حرارت خیلی زیاد باشد، گردوها زود می‌سوزند و طعم تلخی می‌گیرند.

بیشتر بخوانید: روش‌های تشخیص گردو با کیفیت از روی پوست سبز

مرحله سوم: کباب کردن گردوها

پس از یک ساعت خیساندن گردوها، آن‌ها را از آب خارج کرده و در آبکش بگذارید تا آب اضافی آن‌ها برود. سپس گردوها را مستقیماً روی زغال‌های داغ قرار دهید.

  • مراقب باشید که گردوها به صورت یکنواخت روی زغال‌ها قرار بگیرند و هر چند دقیقه آن‌ها را بچرخانید تا همه‌ی قسمتها به‌خوبی کباب شود.
  • مدت زمان کباب شدن گردوها بستگی به حرارت زغال دارد، اما معمولاً بین ۱۰ تا ۱۵ دقیقه زمان می‌برد.

بیشتر بخوانید: ۳ روش ساده و سریع برای بو دادن گردو در خانه (فر، اجاق گاز و ماکروویو)

مرحله چهارم: جدا کردن پوست گردوها

زمانی که…

رسپی گردو کبابی؛ آسان، خوشمزه و مقوی

“““html

گردوها به خوبی کباب شدند، آن‌ها را از روی زغال بردارید و بگذارید کمی خنک شوند تا بتوانید به راحتی پوستشان را جدا کنید. پوست گردو به خاطر گرما و رطوبتی که از خیساندن جذب کرده، به راحتی از مغز گردو جدا می‌شود.

با استفاده از دست یا یک پارچه تمیز، پوست بیرونی گردوها را بگیرید و جدا کنید. مواظب باشید که مغز گردوها خرد نشود.

  • برای تنوع بیشتر در طعم، می‌توانید مغز گردوهای کبابی را با نمک، فلفل یا کمی آبلیمو خوشمزه کنید. این مواد به گردوها طعم خاص و متفاوتی می‌دهند. گردوهای کبابی آماده سرو هستند.
  • اگر گردوهای کبابی را در مقدار زیاد درست کردید، می‌توانید آن‌ها را در یک ظرف دربسته در یخچال نگهداری کنید. با این حال، بهتر است گردوها را تازه و گرم مصرف کنید، چون در این حالت طعم و عطر بهتری دارند.

بیشتر بخوانید: در فصل پاییز ‌چه میوه‌هایی را می‌توانیم خشک کنیم؟

نکات مهم در رسپی گردو کبابی
امیدواریم که رسپی فوق مورد توجه شما علاقه‌مندان قرار گرفته باشد و شما نیز طبق روش ساده و آسان فوق این گردوهای جذاب را تهیه و در کنار عزیزانتان میل کنید.

اگر شما در تهیه گردو کبابی ترفندهای دیگری دارید که طعم آن را بهتر می‌کند، خوشحال می‌شویم که آن‌ها را در بخش نظرات با ما و دیگر دوستان علاقه‌مند به اشتراک بگذارید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا