رسپی

رسپی ۳ مدل کافه گلاسه با قهوه دم کرده؛ کلاسیک، موکا و کارملی!

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

کافه گلاسه یکی از نوشیدنی‌های معروف و محبوب در سراسر جهان است. این نوشیدنی شامل شیر، قهوه و طعم‌دهنده‌های مختلف می‌شود. اگر بخواهید، می‌توانید به راحتی انواع مختلف کافه گلاسه را در خانه درست کنید. در این مقاله از مجله اینترنتی رضیم، سه دستور ساده و خوشمزه برای تهیه کافه گلاسه به همراه نکات مهمی که باید در هنگام تهیه این نوشیدنی بدانید، ارائه می‌دهیم.

دستور تهیه کافه گلاسه کلاسیک، کافه گلاسه موکا و کافه گلاسه کاراملی

  • زمان لازم برای آماده‌سازی و تهیه نهایی هر سه نوع کافه گلاسه ۳-۵ دقیقه است.
  • مقدار مواد ذکر شده در این دستور برای ۲-۳ نفر مناسب است و می‌توانید به راحتی با ضرب و تقسیم مقدار آن‌ها را تغییر دهید و نوشیدنی را برای تعداد بیشتری درست کنید.
  • طرز تهیه این کافه گلاسه در سطح آسان قرار دارد.

۱- مواد لازم برای تهیه کافه گلاسه کلاسیک

بستنی وانیلی  ۲ اسکوپ
قهوه دم کرده  ۱ پیمانه
شیر پرچرب  ۲ پیمانه
پودر کاکائو و خامه فرم گرفته برای تزیین  (اختیاری)

 

مرحله اول: ترکیب شیر و قهوه

شیر و قهوه دم کرده را با هم مخلوط کنید و در یک ظرف مناسب بریزید.

ظرف را روی حرارت متوسط قرار دهید و صبر کنید تا مایع داخل آن به دمای جوش برسد. بعضی افراد برای شیرین کردن این نوشیدنی از کمی شکر یا عسل استفاده می‌کنند.

  • شما می‌توانید از انواع قهوه مثل قهوه ساز، فرنچ پرس یا قهوه ترک برای تهیه استفاده کنید.

بیشتر بخوانید: رسپی دمنوش زالزالک (میوه یا برگ و گل زالزالک)

رسپی کافه گلاسه کلاسیک

مرحله دوم: آماده‌سازی لیوان برای سرو

لیوان‌های مناسبی را برای سرو این نوشیدنی انتخاب کنید.

سپس مایع آماده شده در مرحله قبل را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا کمی خنک شود.

این مایع نیمه خنک را تا نیمه درون لیوان‌های سرو بریزید.

بیشتر بخوانید: روز جهانی قهوه،طرز دم کردن قهوه ترک به روش سنتی

مرحله سوم: افزودن مواد کافه گلاسه

روی هر لیوان، ۱ اسکوپ بستنی وانیلی قرار دهید.

  • شما می‌توانید کافه گلاسه را با انواع بستنی، مانند بستنی شکلاتی یا فندقی نیز درست کنید.

مرحله چهارم: تزیین و سرو کافه گلاسه

اگر دوست داشتید، روی نوشیدنی را با مقداری پودر کاکائو الک شده یا خامه فرم گرفته تزیین کنید.

بیشتر بخوانید: بدون فر و همزن یک دسر برای دورهمی‌ها درست کنید

۲- مواد لازم برای تهیه کافه گلاسه موکا

“““html

رسپی ۳ مدل کافه گلاسه با قهوه دم کرده؛ کلاسیک، موکا و کارملی!
مواد لازم برای کافه گلاسه کلاسیک به مقدار ذکر شده
شکلات تخته‌ای ۵۰ گرم
پودر کاکائو ۲ قاشق غذاخوری

مرحله اول: ترکیب شیر، قهوه و پودر کاکائو

برای درست کردن کافه گلاسه، ابتدا شیر، قهوه دم کرده و پودر کاکائو را با هم ترکیب کنید.

این ترکیب را روی حرارت ملایم گرم کنید تا پودر کاکائو خوب حل شود.

بیشتر بخوانید: نکات مهمی که باید قبل از خرید دستگاه اسپرسوساز خانگی بدانید

مرحله دوم: افزودن شکلات تخته‌ای

شکلات تخته‌ای را به روش بن ماری آب کنید و به مخلوط قبلی اضافه کنید.

کمی هم بزنید تا همه مواد با هم ترکیب شوند و سپس حرارت را خاموش کنید.

بیشتر بخوانید: معرفی پاییزی‌ترین کافه‌های تهران

مرحله سوم: تزیین و سرو کافه گلاسه

در هر لیوان یک اسکوپ بستنی قرار دهید و از ترکیب قبلی روی بستنی‌ها بریزید.

برای زیباتر شدن، می‌توانید کمی مغزها یا شکلات رنده شده روی نوشیدنی بپاشید.

۳- مواد لازم جهت تهیه کافه گلاسه کاراملی

مواد لازم برای کافه گلاسه کاراملی به مقدار ذکر شده
سس کارامل  به مقدار دلخواه

مرحله اول: آماده سازی کافه گلاسه کلاسیک

کافه گلاسه کلاسیک را همانطور که در مراحل قبل توضیح داده شد تهیه کنید.

مرحله دوم: افزودن سس کارامل

کمی سس کارامل در ته لیوان‌های سرو بریزید.

یک اسکوب بستنی روی سس قرار دهید و از ترکیب کافه گلاسه نیمه خنک روی آن بریزید.

بیشتر بخوانید: راهکاری ساده برای خوشمزه‌تر شدن قهوه

مرحله سوم: تزیین و سرو کافه‌گلاسه

برای زیبایی بیشتر می‌توانید با کمی سس کارامل اضافی، روی نوشیدنی را تزیین کنید.

رسپی کافه گلاسه کاراملی

امیدواریم که این آموزش مورد توجه علاقه‌مندان به دنیای زیبای آشپزی قرار بگیرد و شما هم به راحتی این نوشیدنی خوشمزه را تهیه کنید و در کنار عزیزانتان میل کنید. اگر شما از مواد دیگری برای تهیه این نوشیدنی استفاده می‌کنید که طعم آن را متفاوت و بهتر می‌کند، خوشحال می‌شویم که آن نکات را در بخش نظرات با ما و دیگر دوستان به اشتراک بگذارید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا