رسپی

رسپی ۹ مدل سس برای بلال؛ آسان، خوشمزه و سریع

بهترین آپلیکیشن آشپزی

فهرست مطلب

“`html

اگر شما هم طعم بلال تنوری یا پخته با سس‌های مختلف را چشیده‌اید، حتماً می‌دانید که سس می‌تواند طعم بلال را تغییر دهد. در این مقاله از بخش آشپزی مجله رضیم، با چند روش ساده برای تهیه سس خوشمزه برای بلال آشنا خواهید شد.

۱- سس قارچ و پنیر برای بلال

تهیه این سس حدود ۱۵ دقیقه زمان می‌برد.

مواد لازم برای تهیه سس قارچ و پنیر برای بلال

قارچ  ۵ عدد
کره  ۲۰ گرم
شیر  ۱/۲ لیوان فرانسوی دسته‌دار
پنیر پیتزا  ۱ لیوان فرانسوی دسته‌دار
نمک، فلفل سیاه و آویشن  به مقدار لازم

رسپی سس قارچ و پنیر برای بلال

برای ساخت این سس، اولین قدم شستن قارچ‌هاست. سپس آن‌ها را به صورت ریز خرد یا رنده کنید. مقداری کره را در یک تابه روی حرارت گرم کنید و قارچ‌های خرد شده را به آن اضافه کنید. قارچ‌ها را هم بزنید تا آبی که دارند تبخیر شود. بعد، شیر را اضافه کنید و هم بزنید تا شیر شروع به جوشیدن کند.

زمانی که شیر جوشید، پنیر پیتزا را اضافه کنید و سپس حرارت را خاموش کنید. مواد را خوب هم بزنید و بعد نمک، فلفل سیاه و آویشن را به آن اضافه کنید. حالا می‌توانید این سس خوشمزه را داغ روی بلال‌ها بریزید.

بیشتر بخوانید: رسپی بلال پنیری به روش مخصوص

۲- سس انار برای بلال

تهیه این سس حدود ۵ دقیقه زمان می‌برد.

مواد لازم برای تهیه سس انار مخصوص بلال

رب انار ملس  ۱ قاشق غذاخوری
آب انار تازه  ۱/۲ لیوان فرانسوی دسته‌دار
نمک به مقدار لازم

رسپی سس انار مخصوص بلال

برای تهیه این سس، رب انار را در یک کاسه بریزید و سپس آب انار را اضافه کنید. همه چیز را خوب هم بزنید و مقداری نمک اضافه کنید. مزه سس را بچشید تا ترشی و شوری آن مناسب باشد. سپس از این سس برای مزه‌دار کردن بلال آب‌پز یا کبابی می‌توانید استفاده کنید.

بیشتر بخوانید: رسپی بلال کبابی به ۳ روش؛ در فر، روی گاز و با پوست

۳- سس سیر و جعفری برای بلال

تهیه این سس حدود ۵ دقیقه زمان می‌برد و می‌توانید به جای سیر رنده شده از پودر سیر استفاده کنید.

مواد لازم برای تهیه سس سیر و جعفری برای بلال

“““html
کره  ۲۵ گرم
سیر رنده شده ۱ قاشق غذاخوری
جعفری ساطوری ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

رسپی سس سیر و جعفری

رسپی سس سیر و جعفری برای بلال
برای درست کردن این سس، اول کره را از فریزر بیرون بگذارید تا نرم شود. سپس آن را در یک کاسه بریزید. سیر را تمیز کنید و به صورت ریز رنده کنید.

بعد از آن، جعفری ساطوری را به سس اضافه کنید. کمی نمک و فلفل سیاه به مواد بزنید و خوب هم بزنید. حالا می‌توانید این سس خوشمزه را با برس روی بلال داغ بمالید و از طعم عالی آن لذت ببرید.

بیشتر بخوانید: رسپی شور بچه بلال؛ یک طعم جدید برای سفره‌های شما

۴- سس کرانچی برای بلال

آماده کردن این سس حدود ۵ دقیقه طول می‌کشد.

رسپی ۹ مدل سس برای بلال؛ آسان، خوشمزه و سریع

مواد لازم برای تهیه سس کرانچی برای بلال

سس مایونز ۱ قاشق غذاخوری
پفک کرانچی پودر شده ۱ لیوان فرانسوی دسته‌دار
آبلیمو ۱ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه و آویشن به مقدار لازم

رسپی سس کرانچی برای بلال

برای تهیه این سس، یک بسته پفک کرانچی را تهیه کرده و آن را با گوشت کوب یا آسیاب کاملاً پودر کنید. سپس پودر کرانچی را در یک ظرف بریزید. حالا سس مایونز، نمک، فلفل سیاه و آویشن را به آن اضافه کنید.

مواد را خوب هم بزنید و این سس خوشمزه و خوش طعم را با برس یا قاشق روی بلال بمالید. در نهایت می‌توانید مقداری پودر کرانچی روی سس بریزید و میل کنید. مطمئن باشید از طعم این سس شگفت‌زده خواهید شد.

۵- سس مایونز و ماست برای مزه‌دار کردن بلال

آماده کردن این سس حدود ۵ دقیقه طول می‌کشد.

مواد لازم برای تهیه سس مایونز و ماست

“““html

جعفری خرد شده ۴ قاشق غذاخوری
سس مایونز ۶ قاشق غذاخوری
نعنا تازه خرد شده ۲ قاشق غذاخوری
سس خردل ۲ قاشق چای‌خوری
ماست چکیده ۴ قاشق غذاخوری
لیمو ترش ۴ عدد
نمک و فلفل قرمز به مقدار لازم

طرز تهیه سس مایونز و ماست برای بلال

طرز تهیه سس مایونز و ماست برای بلال

برای درست کردن این سس خوشمزه، ابتدا جعفری و نعنا تازه را خوب خرد کنید. سپس سس مایونز، سس خردل و ماست را در یک کاسه بریزید. سبزیجات خرد شده را به آن اضافه کنید. کمی آب لیمو ترش هم بریزید و بعد نمک و فلفل قرمز را اضافه کنید. همه مواد سس را خوب هم بزنید و سپس روی بلال کبابی یا آب‌پز بریزید و از طعمش لذت ببرید.

  • برای کاهش کالری این سس، می‌توانید از مقدار کمتری سس مایونز و ماست چکیده کم‌چرب بیشتر استفاده کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه بلال مایونزی در مایکروفر

۶- سس پاپریکا برای بلال

آماده کردن این سس خوشمزه حدود ۵ دقیقه طول می‌کشد.

مواد لازم برای تهیه سس پاپریکا برای بلال

کره ۲۵ گرم
پوست لیموی رنده شده به مقدار لازم
جعفری ساطوری خرد شده ۱ قاشق غذاخوری
پودر پاپریکای دودی ۱ قاشق مرباخوری
پودر چیلی و نمک به مقدار لازم

طرز تهیه سس پاپریکا برای مزه‌دار کردن بلال

برای تهیه سس مخصوص بلال با طعم پاپریکا، کره را آب کنید و داخل یک کاسه بریزید. بعد پوست رنده شده لیمو، جعفری خرد شده، پودر پاپریکا و پودر چیلی را به آن اضافه کنید. مواد را خوب هم بزنید و سپس با یک برس، این سس را روی بلال تنوری یا آب‌پز بمالید و از طعمش لذت ببرید.

۷- سس عسل برای مزه‌دار کردن بلال

آماده کردن این سس کمتر از ۵ دقیقه طول می‌کشد.

مواد لازم برای تهیه سس عسل برای ذرت

“““html

عسل ۱ قاشق غذاخوری
جعفری خرد شده به مقدار لازم
آب لیمو ترش تازه ۱ قاشق مرباخوری
آویشن به مقدار لازم

رسپی سس عسل برای ذرت

رسپی سس عسل برای ذرت
برای تهیه این سس، ابتدا عسل را در یک ظرف بریزید. سپس آبلیمو تازه به آن اضافه کنید. حالا جعفری خرد شده و آویشن را هم به مواد اضافه کنید و همه چیز را خوب هم بزنید.

سس شما آماده است و می‌توانید با برس آن را روی ذرت بمالید. اگر می‌خواهید طعم شیرین این سس متعادل‌تر شود، می‌توانید کمی نمک یا فلفل قرمز هم اضافه کنید.

۸- سس ماست برای بلال

آماده‌سازی این سس حدود ۵ دقیقه زمان می‌برد.

مواد لازم برای تهیه سس ماست

ماست  ۲ قاشق غذاخوری
آب لیمو ترش تازه  ۲ قاشق غذاخوری
پودر سیر  به مقدار لازم
پاپریکا، فلفل سیاه و نمک  به مقدار لازم
کره آب شده  ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری

رسپی سس ماست برای مزه دار کردن بلال

برای تهیه این سس، ابتدا ماست را در یک کاسه بریزید و ۲ قاشق آب لیمو تازه به آن اضافه کنید. مواد را هم بزنید و سپس پودر سیر، پاپریکا، فلفل سیاه و نمک را اضافه کنید. مواد را دوباره هم بزنید. در آخر، کره آب شده را به سس اضافه کنید.

بعد از اضافه کردن کره، چند دقیقه دیگر مواد را هم بزنید تا سس کاملاً یکدست شود. حالا می‌توانید سس را با برس روی بلال بمالید و از طعم آن لذت ببرید.

رسپی سس ماست برای مزه دار کردن بلال
۹- سس رب ترش با انار و رب آلوچه برای بلال

آماده‌سازی این سس حدود ۵ دقیقه زمان می‌برد.

مواد لازم برای تهیه سس رب انار و رب آلوچه

رب انار ترش  ۱ قاشق مرباخوری
رب آلوچه  ۱ قاشق مرباخوری
آب انار تازه  ۳ قاشق غذاخوری
آب لیمو ترش  ۱ قاشق غذاخوری
نمک به مقدار لازم

رسپی سس ترش رب انار و رب آلوچه برای بلال

برای تهیه این سس با طعم ترش و خوشمزه، رب انار و رب آلوچه را در یک کاسه با هم ترکیب کنید. سپس مقداری آب لیمو تازه و آب انار شیرین به آن اضافه کنید. مواد را خوب هم بزنید.

حالا به اندازه‌ای به سس نمک اضافه کنید که طعم آن خوب شود. دوباره سس را هم بزنید و بعد با برس آن را روی ذرت مالیده و لذت ببرید. اگر عاشق طعم‌های ترش هستید، مطمئن باشید از این سس خیلی خوش‌تان خواهد آمد.

 

در این مقاله به ۹ روش مختلف برای تهیه سس‌های خوشمزه برای بلال اشاره شد. با درست‌کردن این سس‌های متنوع می‌توانید هر بار بلال را با طعم جدیدی تهیه کنید و از خوردن آن لذت ببرید. شما از چه سس‌هایی برای مزه‌دار کرد‌ن بلال استفاده می‌کنید؟

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا