رسپی

رقبای پرتقال در ویتامین C: این میوه‌ها را بشناسید

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

سلامتی ما در روزهای گرم سال به خاطر کم آبی و خروج مواد مغذی از بدن از طریق تعریق به خطر می‌افتد. به همین دلیل، بدن ما نیاز به تغذیه بیشتر و همچنین آب دارد تا کمبود مواد مغذی را جبران کند.

ویتامین C یک آنتی‌اکسیدان مهم است که می‌تواند به بهبود آسیب‌های ناشی از استرس اکسیداتیو کمک کند و ایمنی بدن را تقویت کند. در حالی که معمولاً فکر می‌شود پرتقال بیشترین ویتامین C را دارد، در این مطلب به برخی دیگر از مواد غذایی که ویتامین C بیشتری نسبت به پرتقال دارند پرداخته‌ایم. با ما همراه باشید.

ویتامین C چیست؟

ویتامین C یک آنتی‌اکسیدان ضروری است که از سلول‌ها در برابر آسیب‌های رادیکال‌های آزاد محافظت می‌کند و در نتیجه خطر بیماری‌های مزمن مثل سرطان و بیماری‌های قلبی را کاهش می‌دهد. این ویتامین نقش بسیار مهمی در تقویت سیستم ایمنی دارد و به تولید و عملکرد گلبول‌های سفید خون کمک می‌کند تا با عفونت‌ها و بیماری‌ها مقابله کنند.

بیشتر بخوانید: ۱۵ علامت کمبود کلسیم در زنان

علاوه بر این، ویتامین C برای تولید کلاژن که پروتئین اصلی در ساختار پوست، استخوان‌ها و رگ‌های خونی است ضروری است. به همین دلیل، مصرف کافی ویتامین C برای سلامتی و شادابی بدن، به ویژه در فصل تابستان مهم است.

کدام میوه‌ها از پرتقال ویتامین C بیشتری دارند؟

فلفل دلمه‌ای قرمز

پرتقال معمولاً حدود ۵۳ میلی‌گرم ویتامین C در هر ۱۰۰ گرم دارد، در حالی که فلفل دلمه‌ای قرمز می‌تواند حدود ۱۲۷ میلی‌گرم ویتامین C در هر ۱۰۰ گرم به شما بدهد. این فلفل همچنین منبع خوبی از ویتامین A است که برای بینایی و سلامت سیستم ایمنی ضروری است.

علاوه بر این، فلفل دلمه‌ای قرمز دارای ویتامین B۶، ویتامین K۱ و فولات، و همچنین مواد معدنی مانند پتاسیم و منگنز است. این فلفل حاوی آنتی‌اکسیدان‌هایی مانند کاروتنوئیدها و فلاونوئیدها است که به کاهش التهاب و حفاظت در برابر بیماری‌های مزمن کمک می‌کند.

بیشتر بخوانید: میوه‌هایی که به درمان کبد چرب کمک می‌کنند

کیوی

کیوی سرشار از ویتامین C، مواد معدنی و فیبر است که به سلامت کلی و متابولیسم کمک می‌کند. در هر ۱۰۰ گرم کیوی حدود ۹۳ میلی‌گرم ویتامین C وجود دارد.

بیشتر بخوانید: رسپی مافین کیوی؛ دسری خوشمزه و مجلسی

توت فرنگی

توت فرنگی به دلیل محتوای بالای آنتی‌اکسیدان و فیبر شناخته شده است و به سلامت متابولیک کلی و تقویت سیستم ایمنی کمک می‌کند. در هر ۱۰۰ گرم توت فرنگی تقریباً ۵۸ میلی‌گرم ویتامین C وجود دارد.

بیشتر بخوانید: رسپی اسموتی توت فرنگی و آناناس؛ خوشمزه و پر انرژی

آناناس

آناناس دارای حدود ۴۷ میلی‌گرم ویتامین C در هر ۱۰۰ گرم است. وجود ویتامین C و بروملین و دیگر مواد مغذی در آن، این میوه را به یک گزینه خوب برای یک رژیم غذایی سالم تبدیل می‌کند.

رقبای پرتقال در ویتامین C: این میوه‌ها را بشناسید

در این مقاله از رضیم بلاگ، میوه‌هایی که ویتامین C بیشتری نسبت به پرتقال دارند را به شما معرفی کردیم و امیدواریم از این مطلب لذت برده باشید.

منبع: همشهری

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا