طرز تهیه انواع غذا ،شیرینی، کیک، دسر

طرز تهیه رنگينک (بندری، جنوبی) خوشمزه و ساده به سبک اصیل

بهترین آپلیکیشن آشپزی

عصر پنج شنبه پاييزي و يه رنگينك هوسونيه هول هولي ☺️
بچه ها تو اين فصل خيلي مراقب خودتون باشيد يه وقت سرما نخورين كه از كارو زندگي ميافتين 😩دستور رنگينك به صورت ويديو تو پيج هست ولي باز دستورشو اينجا هم ميزارم؛
دوستون دارم🥰

مواد لازم رنگينک

خرما يا رطب حدودا ٤٠ عدد
گردو مقدار لازم
آرد گندم١/٥ ليوان
روغن مايع نصف ليوان
كره ٢٥ گرم
دارچين١ قاشق چايخوري
پودر قند ١ قاشق مرباخوري

طرز تهیه رنگينک

ابتدا خرما رو(رطب باشه بهتره)من خودم تو رطب داشتم وسطش و گردو ميزاريم و هر مقدار ميخواييم ميچينيم توي ظرفمون،بعد توي يه تابه اول آرد را تفت داده تا بوي خامي آرد گرفته شود خيلي تغيير رنگ نده و بعد بهش روغن مايع و كره را اضافه كرده و تفت ميدهيم،مواد آماده شده نه خيلي شل و نه خيلي سفت باشه،بعد پودر قند و دارچين رو اضافه ميكنيم و داغ داغ روي خرما را با موادمون ميپوشانيم و ميزاريم توي يخچال تا خودشو بگيره. و بعد تزيين ميكنيم ،اگه تا حالا نخوردين پيشنهاد ميكنم حتما درستش كنين،راحتم هست.

‫0/5 ‫(0 نظر)

8 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا