روز جهانی غذا چه روزی است ؟

تاریخ روز جهانی غذا
روز جهانی غذا به غذاهای سالم و مغذی اهمیت میدهد و هر ساله در تاریخ 16 اکتبر برگزار میشود.
این موضوع شامل کم کردن مصرف نوشیدنیهای شیرین، غذاهای بستهبندی شده که نمک زیادی دارند، و گوشتهای چرب از دامهای صنعتی است و به جای آن توصیه میشود بیشتر از سبزیجات، میوهها، غلات کامل و پروتئینهای پایدار استفاده شود.
این روز همچنین شامل افرادی است که در زمینه غذا فعالیت میکنند. نظرات آنها درباره غذایی است که هم سالم و هم مقرون به صرفه تولید میشود.
هدف این است که غذایی با رعایت محیط زیست، حقوق حیوانات و احترام به افرادی که آن را میکارند، برداشت میکنند و سرو میکنند، تولید شود.
تاریخ شمسی روز جهانی غذا در تقویم
تاریخ میلادی روز جهانی غذا در تقویم
تاریخچه روز جهانی غذا
این جشنواره ملی به ترویج غذای سالم، مقرون به صرفه و پایدار میپردازد و یک کمپین برای بهبود سیاستهای غذایی به شمار میرود. این برنامه در طول سال ادامه دارد و هر سال در تاریخ ۲۴ اکتبر به اوج خود میرسد.
چگونه روز جهانی غذا را جشن بگیریم؟
شما میتوانید در یک رویداد محلی شرکت کنید و درباره تغذیه سالم و کشاورزی پایدار اطلاعات بیشتری کسب کنید. برخی از راههای دیگر جشن گرفتن شامل موارد زیر است:
- برچسبهای غذایی را بخوانید. یاد بگیرید که غذای روزمرهتان از کجا میآید و چه موادی در آن وجود دارد.
- خود را به چالش بکشید تا غذایی را که هرگز نخوردهاید، تجربه کنید.
- گیاهان دارویی بکارید تا در آشپزخانه خود از آنها استفاده کنید.
- یک توده کمپوست برای باغ خود درست کنید.
- راههای سالمتری برای پختن غذاهای مورد علاقهتان پیدا کنید.
- از برخی از غذاهای سالم مورد علاقهتان لذت ببرید و با هشتگ #NationalFoodDay در شبکههای اجتماعی به اشتراک بگذارید.