رسپی

روز جهانی قهوه؛ روش دم کردن قهوه ترک به روش سنتی

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

قهوه ترک یکی از معروف‌ترین انواع قهوه‌هاست که بخاطر کافئین زیاد و تهیه آسانش محبوب شده است. برای درست کردن قهوه ترک نیاز به وسایل زیادی نیست و می‌توانید به راحتی آن را در خانه آماده کنید. در این مقاله از مجله رضیم، طرز تهیه این قهوه خوش‌طعم را به شما آموزش می‌دهیم.

مواد لازم برای تهیه قهوه ترک

برای درست کردن قهوه ترک به پودر قهوه، آب و در صورت تمایل شکر احتیاج دارید. برای هر نفر یک قاشق مرباخوری پودر قهوه و کمی بیشتر از یک فنجان آب خنک لازم است. آب خنک به معنای آب لوله‌کشی است و نه آب یخچال.

پودر قهوه ترک  ۲ قاشق مرباخوری
شکر ۲ قاشق چای‌خوری
آب  ۲فنجان

طرز تهیه قهوه ترک

برای تهیه قهوه ترک مراحل زیر را دنبال کنید:

بیشتر بخوانید: طرز تهیه فراپه موکا

مرحله اول: قهوه و آب را مخلوط کنید

در ابتدا، یک قهوه‌جوش (جذوه) مناسب بردارید و پودر قهوه و آب را داخل آن بریزید. اگر دوست دارید قهوه شما شیرین باشد، می‌توانید در این مرحله یک تا دو قاشق چای‌خوری شکر اضافه کنید. مواد را خوب هم بزنید تا قهوه کاملاً در آب حل شود و گلوله‌ای باقی نماند.

نکته: اگر قهوه و آب را خوب مخلوط کنید، فوم بیشتری روی قهوه خواهید داشت.

بیشتر بخوانید: اسموتی سیب و کرفس؛ راز سلامتی و شادابی در یک لیوان

مرحله دوم: قهوه‌جوش را روی گاز بگذارید

بعد از اینکه قهوه و آب را مخلوط کردید، قهوه‌جوش را روی شعله ملایم گاز قرار دهید. توجه داشته باشید که از زمانی که قهوه‌جوش را روی شعله گذاشتید، نباید آن را تکان دهید یا هم بزنید.

بعد از حدود ۳ تا ۴ دقیقه، قهوه به سمت بالا می‌آید. بگذارید قهوه تا دهانه قهوه‌جوش بالا بیاید و سپس آن را از روی شعله بردارید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه آفوگاتو با اسپرسو

طرز تهیه قهوه ترک

بیشتر بخوانید: طرز تهیه دمنوش با فرنچ پرس؛ در کمترین زمان

نکات تکمیلی برای تهیه قهوه ترک:

  • بعد از اینکه قهوه‌جوش را از روی گاز برداشتید، بلافاصله قهوه را در فنجان نریزید. بگذارید کمی قهوه‌جوش آرام بماند تا پودر قهوه ته‌نشین شود. این کار سبب می‌شود تا در زمان نوشیدن قهوه، لرد کمتری به دهان شما بیاید.
  • یکی از نشانه‌های قهوه ترک خوب داشتن فوم روی آن است. یکی از دلایل به وجود آمدن فوم، استفاده از آب سرد است و دلیل دیگر عدم بهم زدن قهوه در حین جوشیدن آن است.
  • برای داشتن طعم ثابت قهوه ترک، می‌توانید از یک برند مشخص آب معدنی استفاده کنید.
  • اگر به فوم قهوه علاقه ندارید، می‌توانید…

“““html

روز جهانی قهوه؛ روش دم کردن قهوه ترک به روش سنتی
  • قهوه را زمان بیشتری روی گاز بگذارید تا قهوه‌ای یکدست و بدون فوم داشته باشید.
  • برای سرو قهوه ترک، اول فوم را با قاشق به فنجان بریزید و بعد به آرامی قهوه را اضافه کنید.
  • قسمت ته فنجان که باقی می‌ماند را لرد یا تفاله می‌نامیم که بهتر است خورده نشود.
  • برای اینکه قهوه ترک شما خوش عطر و طعم باشد، باید از قهوه‌های تازه برشته و تازه آسیاب شده استفاده کنید.
  • بهترین وسیله برای دم کردن قهوه ترک، جذوه‌های مسی هستند.
  • قهوه ترک به دلیل اینکه دانه‌ها ریز آسیاب شده و به‌خوبی با آب درگیر می‌شود، دارای کافئین بیشتری است.
  • بیشتر بخوانید: رسپی لته پسته خانگی؛ به خوشمزگی کافه‌ها

    در این مقاله از مجله رضیم، رسپی دم کردن قهوه ترک را بررسی کردیم. امیدواریم از این دستور تهیه استفاده کنید و در این روزهای خنک پاییزی، از نوشیدن یک فنجان قهوه ترک در خانه لذت ببرید.

    سایت رسپی آشپزی رضیم
    “`

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    دکمه بازگشت به بالا