رسپی

روش‌های برش، پوست کندن و خوردن انبه

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

انبه را چطور باید خورد؟ انبه یکی از خوشمزه‌ترین میوه‌های گرمسیری است که به خاطر هسته بزرگی که دارد، خرد کردن آن برای برخی افراد کمی سخت است. اما نحوه پوست کندن و خوردن انبه چگونه است؟ آیا چیزی در مورد نحوه سرو انبه برای مهمانی می‌دانید؟ در این مقاله از رضیم بلاگ می‌توانید با نحوه پوست کندن انبه و خوردن آن آشنا شوید.

با روش‌های برش، پوست کندن و خوردن انبه آشنا شوید!

در ادامه این بخش به روش‌های برش، پوست کندن و خوردن انبه اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.

۱- انبه را به صورت مکعبی برش دهید

نحوه مصرف انبه خیلی ساده است، فقط کافیست آن را به طور درست برش بزنید. اول باید یک برش طولی در کنار انبه ایجاد کنید. سپس همین کار را در طرف دیگر انبه هم انجام دهید. در نهایت، دو طرف دیگر انبه را هم برش بزنید تا فقط هسته انبه با کمی گوشت انبه باقی بماند.

بیشتر بخوانید: بهترین زمان مصرف انبه برای جذب ویتامین ها

حالا برای خوردن انبه، ابتدا برش‌های طولی و بعد برش‌های عرضی روی تکه‌های انبه ایجاد کنید تا مربع‌هایی حدود ۱/۵ سانتی‌متری درست شود. یادتان باشد که پوست انبه نباید بریده شود.

حالا با نوک انگشت از سمت پوست انبه کمی فشار بیاورید تا مکعب‌ها به راحتی از پوست جدا شوند. همچنین برای جدا کردن هسته از گوشت انبه، هسته را روی تخته قرار دهید و با چاقوی تیز به آرامی جدا کنید. سپس می‌توانید انبه‌ها را ببرید و میل کنید.

۲- انبه‌ها را با پوست قاچ کنید

در این روش باید همانند روش قبل، ۴ طرف انبه را با یک چاقوی تیز جدا کنید. اما به جای اینکه روی انبه‌ها برش بزنید، انبه‌ها را با پوست، قاچ کنید. می‌توانید قاچ‌های نازک انبه را در دست بگیرید و بخورید. برای راحت‌تر خوردن انبه، می‌توانید پوست قاچ‌ها را جدا کنید و در یک ظرف بریزید و با چنگال سرو کنید.

بیشتر بخوانید: روش نگهداری انبه در فریزر به مدت طولانی

۳- از پوست گیر برای جدا کردن پوست انبه استفاده کنید

یکی دیگر از روش‌های پوست کندن و خوردن انبه، استفاده از پوست‌گیر است. اول انبه را بشویید و سپس پوست آن را با پوست‌گیر جدا کنید. حالا می‌توانید با چاقو گوشت انبه را تا نزدیک هسته برش بزنید و بعد آن را به شکل مکعبی یا قاچی خرد کنید.

بیشتر بخوانید: رسپی خورش مرغ و انبه: طعمی متفاوت و دلچسب!

۴- از گیره برای پوست کندن انبه استفاده کنید

برای پوست کندن انبه، گیره‌های مخصوصی وجود دارد که اگر بتوانید تهیه کنید، کارتان بسیار آسان می‌شود. در این روش ابتدا پوست انبه را جدا کنید و سر و ته انبه را با چاقو ببرید. حالا گیره مخصوص انبه را در قسمت بالایی انبه قرار دهید تا از لیز خوردن آن جلوگیری کند.

حالا دور انبه را از بالا به پایین برش دهید و با برش‌های عرضی نزدیک به هسته، گوشت انبه را جدا کنید. در این روش فقط هسته انبه باقی می‌ماند و گوشت به راحتی جدا می‌شود.

بیشتر بخوانید: چطوری تلخی هسته انبه رو بگیریم و مصرف کنیم؟

روش‌های برش، پوست کندن و خوردن انبه

روش نگهداری از انبه برای خرد کردن آن

۵- از لیوان برای پوست کندن انبه کمک بگیرید

برای پوست کندن انبه با لیوان، ابتدا باید انبه را بشویید و سپس آن را به ۴ قسمت تقسیم کنید. حالا می‌توانید با استفاده از یک لیوان که لبه‌های نازکی دارد، پوست انبه را به راحتی جدا کنید.

“““html

برای این کار باید پوست انبه را روی لبه لیوان قرار دهید و لیوان را به سمت پوست فشار دهید تا انبه‌ها از پوست جدا شوند و در لیوان قرار بگیرند. در این روش مراقب باشید که انبه فشرده و له نشود.

بیشتر بخوانید: رسپی سس انبه به روش آبادانی

نحوه سرو کردن انبه برای مهمانی

برای سرو انبه در مهمانی، بهتر است انبه‌ها را به تکه‌های مربعی برش دهید. همچنین می‌توانید بعد از برش، انبه‌ها را با پوست در کنار ظرف میوه بگذارید. به این ترتیب مهمان‌ها می‌توانند دانه‌های مربعی انبه را از پوست جدا کرده و میل کنند. اگر انبه‌ها را به شکل مربعی خرد کردید، آن‌ها را در یک ظرف مناسب بریزید و در نهایت با چنگال سرو کنید.

انبه سبز را چگونه بخوریم؟

انبه سبز واقعاً نوع خام و نرسیده انبه است و بر خلاف انبه رسیده، می‌توانید آن را با پوست بخورید. همچنین می‌توانید انبه سبز را با پوست خرد کنید و در سالاد استفاده نمایید یا از آن برای تهیه ترشی، مربا و سس کمک بگیرید. بعضی از افراد نیز از انبه سبز در کنار غذاهای دریایی بهره می‌برند.

بیشتر بخوانید: رسپی اسموتی انبه و کیوی

نحوه برش زدن و خوردن انبه با پوست

در این مطلب از مجله آشپزی رضیم، روش‌های پوست کندن و خوردن انبه را برایتان توضیح دادیم. همانطور که دیدید، خوردن انبه خیلی آسان است و مطمئن باشید که با یک یا دو بار تمرین، به بهترین شکل این کار را انجام خواهید داد.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا