رسپی

روش‌های نگهداری برگ مو برای مدت طولانی با حفظ ظاهر

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آشنایی با روش‌های نگهداری برگ مو به شما کمک می‌کند تا در تمام فصول سال به برگ‌های تازه دسترسی داشته باشید و بتوانید دلمه برگ مو تهیه کنید. برای نگهداری برگ مو از روش‌های مختلفی استفاده می‌شود. در این مقاله از بخش آشپزی در رضیم بلاگ می‌توانید با بهترین روش‌های نگهداری برگ مو آشنا شوید.

۸ روش نگهداری برگ مو در خانه

بسیاری از افراد دلمه برگ مو را تنها در فصل تابستان که برگ موی تازه در دسترس است، درست می‌کنند، اما شما می‌توانید با فریز کردن برگ مو و همچنین قرار دادن آن در سرکه یا نمک، در هر زمانی از سال به برگ‌های تازه و درجه یک دسترسی داشته باشید. از آن جایی که مدت زمان نگهداری برگ مو در یخچال محدود است، بهتر است آن‌ها را در فریزر بگذارید یا از سایر روش‌های نگهداری کمک بگیرید.

در ادامه این بخش می‌توانید با ۸ روش نگهداری برگ مو آشنا شوید.

۱- نگهداری برگ مو در بطری نوشابه

برای نگهداری برگ مو در بطری پلاستیکی نوشابه و آب معدنی ابتدا باید بطری مورد نظر را بشویید و خوب خشک کنید. سپس برگ‌های تازه را به آرامی بشویید و در آبکش قرار دهید تا آب اضافی آن‌ها گرفته شود.

در ادامه باید چند عدد برگ مو را روی هم قرار دهید و به آرامی لوله کنید. سپس برگ‌های لوله شده را داخل بطری پلاستیکی بیندازید و به وسیله نی یا یک چوب باریک، برگ‌ها را داخل بطری جاگذاری کنید.

این کار را برای همه برگ‌ها تکرار کنید تا بطری کاملا پر شود. سپس درب بطری را محکم بسته و آن را در یک نایلون مشکی قرار دهید و در کابینت بگذارید.

در این روش برای افزایش ماندگاری برگ‌ها می‌توانید آن‌ها را در فریزر قرار دهید. برای استفاده از برگ موی داخل بطری، کافیست بطری را با چاقو برش دهید و برگ‌ها را خارج کنید.

۲- روش نگهداری برگ مو در فریزر

یکی از بهترین روش‌ها برای نگهداری برگ مو، قرار دادن آن در فریزر است. در این روش باید برگ‌ها را بشویید و با دستمال خشک کنید تا رطوبت اضافی آن‌ها کاملا برطرف شود. سپس برگ‌ها را به اندازه یک وعده روی هم قرار داده و در کیسه فریزر یا کیسه زیپ دار بگذارید. هوای داخل کیسه را خالی کنید و یک برچسب روی آن بچسبانید و تاریخ و تعداد برگ‌ها را روی آن بنویسید.

سپس برگ‌ها را به صورت کاملا صاف در فریزر قرار دهید. طرز استفاده از برگ مو فریز شده نیز بسیار آسان است. هر زمان که نیاز به برگ مو داشتید، برگ‌ها را از فریزر خارج کرده و در آبکش قرار دهید. مقداری آب سرد روی آن‌ها بریزید تا یخشان باز شود، سپس از این برگ‌ها برای تهیه دلمه استفاده کنید.

بیشتر بخوانید: رسپی آش برگ مو

۳- نگهداری برگ مو در آب نمک

بهترین روش نگهداری برگ مو برای مدت طولانی، بلانچ کردن و کنسرو کردن آن‌ها است. در این روش ابتدا باید برگ‌های تازه را بشویید و خوب خشک کنید. سپس ۵۰۰ گرم نمک را با ۳ و نیم لیتر آب مخلوط کنید و به خوبی هم بزنید. چند شیشه آماده کرده و ۲/۳ شیشه را با آب نمک پر کنید. سپس برگ‌ها را یکی یکی به صورت لوله‌ای بپیچید و داخل شیشه قرار دهید.

بیشتر بخوانید: روش های نگهداری غوره در طولانی مدت

در این روش تمام برگ‌ها باید با آب نمک پوشانده شوند، در غیر این صورت ممکن است خراب شوند. سپس درب شیشه‌ها را محکم ببندید و آن‌ها را در مکانی خشک و خنک قرار دهید. برای استفاده از این برگ‌ها بهتر است آن‌ها را یک روز قبل از مصرف از آب نمک خارج کرده و با آب سرد بشویید و بعد از آن‌ها برای تهیه دلمه استفاده کنید.

روش‌های نگهداری برگ مو برای مدت طولانی با حفظ ظاهر

۴- خشک کردن برگ مو

جالب است بدانید که می‌توانید برگ مو را خشک کنید. در این روش ابتدا برگ‌ها را بشویید و سپس با دستمال کاغذی خشک کنید. سپس با استفاده از نخ و سوزن، برگ‌ها را از قسمت ساقه داخل نخ کنید.

سپس ریسه برگ مو را در مکانی تاریک و خشک آویزان کنید تا کاملا خشک شوند. بعد از چند روز که برگ‌ها خشک شدند، آن‌ها را با احتیاط در یک ظرف مناسب یا کیسه پلاستیکی قرار دهید و برای تهیه دلمه استفاده کنید.

برای استفاده از برگ موی خشک، آنها را با احتیاط از نخ جدا کرده و حدود ۲ تا ۳ دقیقه در آب جوش یا برای یک ساعت در آب ولرم قرار دهید تا نرم شوند. سپس می‌توانید در هر فصلی از سال با این برگ‌ها دلمه درست کنید.

بیشتر بخوانید: رسپی دلمه برگ مو ترکیه‌ای

۵- بلانچ کردن برگ مو

برای بلانچ کردن برگ مو باید یک قابلمه آب روی حرارت قرار دهید تا بجوشد. یک قابلمه آب…

“““html

سردی همراه با یخ هم در نزدیکی خودتان قرار دهید. اول برگ موها را بشویید، بعد بیست تا از آنها را روی هم بچینید و وقتی آب شروع به جوشیدن کرد، برگ‌ها را به آرامی به داخل آب جوش بیندازید.

حدود یک دقیقه صبر کنید و سپس برگ‌ها را به آرامی از آب خارج کرده و به سرعت در آب یخ بگذارید. حدود ۲ دقیقه صبر کنید و بعد آن‌ها را بیرون بیاورید.

حالا می‌توانید برگ‌ها را برای چند دقیقه در آبکش بگذارید تا آب اضافی‌شان گرفته شود. سپس آن‌ها را در یک کیسه پلاستیکی قرار داده و در فریزر بگذارید. با این روش، برگ‌ها حدود ۶ ماه در فریزر کیفیت خود را حفظ می‌کنند.

کنسرو کردن برگ مو

۶- کنسرو کردن برگ مو

کنسرو کردن بهترین روش برای نگهداری برگ انگور خارج از فریزر است. برای این کار، برگ‌ها را بشویید و بعد آن‌ها را خشک کنید. سپس به صورت رول رول کنید و در یک شیشه تمیز و خشک قرار دهید.

مقداری آب و کمی نمک را با هم ترکیب کنید و بجوشانید. بعد از اینکه آب جوش آمد، شعله را خاموش کنید و بگذارید ترکیب خنک شود.

در پایان، می‌توانید آب نمک را در شیشه بریزید. سپس یک قابلمه را پر از آب کنید و روی حرارت بگذارید. وقتی آب جوشید، شیشه را برای ۱۵ دقیقه در قابلمه قرار دهید تا بجوشد.

بعد از اینکه شیشه را از قابلمه بیرون آوردید، آن را روی کابینت بگذارید تا سرد شود. بعد از اینکه کنسروها آماده شدند، می‌توانید آن‌ها را در کابینت نگهداری کنید و برای مدت طولانی خارج از یخچال و فریزر استفاده کنید.

۷- طرز نگهداری برگ مو با سلفون

برای نگهداری برگ مو در سلفون، ابتدا برگ‌ها را بشویید و آبکش کنید. سپس یک سلفون بکشید و هر ۱۰ تا ۱۵ عدد برگ را روی آن قرار دهید و بعد آن‌ها را رول کنید.

کناره‌های سلفون را داخل رول فرو کنید تا محکم شوند. همه برگ‌ها را به همین شکل آماده کنید و بعد آن‌ها را در ظرف مناسبی بچینید و در فریزر بگذارید.

۸- روش نگهداری برگ مو در سرکه

در این روش، برگ‌های شسته شده و تمیز را خشک کنید. سپس در یک ظرف ۳ قاشق غذاخوری نمک را با ۱/۴ پیمانه سرکه سفید و ۱.۵ لیتر آب ترکیب کنید.

مواد را روی حرارت قرار دهید تا بجوشند و سپس برگ‌ها را یکی یکی به آن اضافه کنید. حدود ۱۰ تا ۱۵ دقیقه صبر کنید و بعد شعله را خاموش کنید.

برگ‌ها را از قابلمه بیرون آورده و در آبکش بریزید تا سرد شوند. سپس هر چند عدد برگ را روی هم بچینید و رول کنید. برگ‌های رول شده را در کیسه زیپ‌دار بگذارید و در فریزر قرار دهید.

برای نگهداری برگ مو در خانه روش‌های مختلفی وجود دارد. با استفاده از این روش‌ها می‌توانید در تمام سال دلمه برگ مو تهیه کنید و از طعم این غذای خوشمزه در کنار خانواده لذت ببرید.

شما از چه روشی برای نگهداری برگ مو استفاده می‌کنید؟ اگر دوست دارید، می‌توانید نظرات و تجربیات خود را با ما و دوستان علاقه‌مند به آشپزی به اشتراک بگذارید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا