رسپی
روشی خاص برای تهیه کلم شور خانگی + نکات کلیدی (مرحله به مرحله)

“`html
طرز تهیه کلم شور
امروزه شور کردن سبزیجات بیشتر برای طعم خوب آنها استفاده میشود، مثل کلم شور. با ما همراه باشید.
طرز تهیه کلم شور خوشمزه با هویج
مواد لازم برای تهیه کلم شور در منزل
- یک کیلو گرم گل کلم کوچک
- دو حبه سیر
- 150 گرم فلفل سبز تند
- 200 گرم سبزی معطر (ترخان، نعنا، جعفری و مرزه)
- نمک به مقدار لازم تا آب کاملاً شور شود
- 16 لیوان آب
- 300 گرم هویج
- 250 گرم کرفس
- دو ساقه کرفس خرد شده
- یک لیوان سرکه
طرز تهیه کلم شور
- برای درست کردن شور گل کلم، ابتدا سبزیجات، کرفس و هویج را بشویید و خرد کنید.
- سپس گل کلمهای خرد شده، هویج، کرفس و سبزیجات را روی یک دستمال بگذارید تا خشک شوند.
- در یک قابلمه، آب، نمک و سرکه را روی حرارت بگذارید تا بجوشد. سپس آن را کنار بگذارید تا خنک شود.
- مواد خرد شده را در ظرف مورد نظر ریخته و آب، نمک و سرکه خنک شده، سبزیهای معطر و فلفل سبز تند را به آن اضافه کنید. سپس در ظرف را محکم ببندید و به مدت چهار هفته در جای خنک نگهدارید تا شور درست شود.
اگر محلول آب و نمک گرم باشد، سبزیجات نرم میشوند.
چند نکته مهم برای تهیه شور گل کلم
- اگر میخواهید شور گل کلم تندتر باشد، با چاقو روی فلفلها شیار بزنید.
- تا زمانی که درب بطری شور گل کلم باز نشده، میتوانید آن را در دمای اتاق و در جای خنک نگهداری کنید. اما به محض باز شدن، باید در یخچال نگهداری شود تا کپک نزند.
- از قاشق تمیز برای برداشتن شور استفاده کنید تا کپک نزند.
- درب بطری را محکم ببندید تا هوا وارد نشود و کپک نزند.
- برای جلوگیری از کپک زدن، بطریها را قبل از استفاده خوب بشویید و خشک کنید یا آنها را استریل کنید.
- یکی از نگرانیهای خانمها در تهیه شور و ترشی خانگی کپک زدن آن است. برای جلوگیری از این مشکل، میتوانید چند گلپر به آن اضافه کنید.
بیشتر بخوانید :
طرز تهیه پیاز ترشی (پیاز سفید) مرحله به مرحله
طرز تهیه ترشی ازگیل، یک ترشی پاییزی + خواص آن
ترشی هفت بیجار: ترشی محبوب و سریع گیلانی
طرز تهیه ترشی گل کلم و لبو با طعمی فوقالعاده