رسپی

روش اصلی برای تهیه یخنی عدس کلم (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

اگر می‌خواهید یک غذای ایرانی مخصوص و خوشمزه درست کنید، در اینجا طرز تهیه یخنی عدس و کلم شیرازی را برای شما توضیح می‌دهیم. این غذا خیلی مفید است و با گوشت گوسفند و عدس تهیه می‌شود. شما به راحتی می‌توانید این غذا را در خانه بپزید.

طرز تهیه یخنی عدس و کلم

غذاهای ایرانی بسیار متنوع هستند و شما می‌توانید با پخت انواع مختلفی از این غذاها، طعم‌های گوناگون را بچشید. در این مطلب، شما می‌توانید با تهیه برخی از غذاهای سنتی مانند آبگوشت بختیاری، خورش کتلت و یخنی عدس و کلم آشنا شوید.

مواد لازم

گوشت: نیم کیلو
کلم: سه عدد
عدس: نیم کیلو
لیمو عمانی: یک عدد
پیاز: یک عدد بزرگ
فلفل و نمک: به مقدار لازم

طرز تهیه یخنی عدس و کلم

برای درست کردن این غذای خوشمزه شیرازی، ابتدا کلم‌ها را خوب بشویید و پوست بکنید. سپس کلم‌ها را به تکه‌های کوچک تقسیم کنید و به همراه گوشت و عدس در یک قابلمه بریزید. توجه داشته باشید که عدس‌ها باید قبلاً پاک و شسته شوند.
مقداری آب روی مواد بریزید تا همه را بپوشاند. وقتی آب به جوش آمد، کف روی مواد را بردارید. سپس پیازهای خرد شده، فلفل و زردچوبه را به مواد اضافه کنید. اگر دوست دارید، می‌توانید کمی چوب دارچین هم اضافه کنید. برای بهبود طعم خورشت، توصیه می‌شود که ابتدا گوشت را با پیاز و ادویه خوب تفت دهید.
مواد باید با حرارت ملایم پخته شوند. بعد از پخته شدن مواد، لیمو عمانی را از وسط نصف کرده و دانه‌های آن را درآورید، چون دانه‌ها ممکن است غذا را تلخ کنند. بهترین زمان برای اضافه کردن لیمو عمانی ۴۵ دقیقه آخر پخت است.

دستور تهیه یخنی عدس و کلم

مقداری از آب غذا را برای ریز کردن نان کنار بگذارید.
در این مرحله، وقتی که گوشت و عدس نرم شدند، این غذای خوشمزه آماده سرو است. این غذا نوعی آبگوشت سنتی ایرانی با طعم عالی محسوب می‌شود. شما می‌توانید آب این غذا را با نان میل کنید و مواد عدس و گوشت را هم کوبیده و به همراه سبزی و پیاز سرو کنید.
برای خوش طعم‌تر کردن، می‌توانید کمی آبلیموی تازه هم به غذا اضافه کنید. این غذای سنتی خواص زیادی دارد و طعم بسیار خوبی دارد، پس می‌توانید از آن لذت ببرید. استفاده از ادویه‌های دلخواه نیز به عطر و طعم آن می‌افزاید.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا