روش دم کردن به دانه + بهترین زمان مصرف

“`html
بهدانه یکی از میوههای پاییزی است که به شکلهای مختلفی مورد استفاده قرار میگیرد. نه تنها میوه به، بلکه دانههای آن نیز خواص زیادی دارند و برای درمان سرماخوردگی و گلودرد مفید هستند. شما میتوانید دانههای به را دم کنید و به عنوان یک دمنوش نوش جان کنید و از خواص آن بهرهمند شوید. در این مقاله از مجله رضیم با ما باشید تا بدانید چگونه دانههای به را دم کنید و بهترین زمان مصرف آن را بگویید.
نگاهی سریع به رسپی
برای دم کردن دانه به، ابتدا دانهها را بشویید و آبکش کنید. سپس آنها را در یک لیوان یا قوری بریزید و آب جوش به آن اضافه کنید. درب ظرف را بگذارید و بگذارید ۱۵ تا ۲۰ دقیقه دم بکشد، سپس با عسل سرو کنید. ادامه مطلب را برای رسپی کامل بخوانید.
مواد لازم برای تهیه دمنوش بهدانه
برای تهیه این دمنوش به مواد زیر نیاز دارید:
بهدانه | ۱ قاشق غذاخوری |
آب جوش | ۱ لیوان |
عسل | به میزان دلخواه |
رسپی دمنوش بهدانه
مدت زمان آمادهسازی: ۱۵-۲۰ دقیقه
مناسب برای: ۱ نفر
درجه سختی: آسان
مرحله اول: بهدانه را آماده کنید
ابتدا بهدانه را با آب سرد بشویید تا گرد و غبار و آلودگیها پاک شوند، سپس آنها را در آبکش بریزید تا آب اضافی برود.
بیشتر بخوانید: رسپی دمنوش پوست پرتقال تازه و خشک
مرحله دوم: دانهها را دم کنید
دانههای شسته شده را داخل یک قوری یا لیوان بریزید و آب جوش را به آن اضافه کنید. روی لیوان یک نعلبکی یا بشقاب کوچک بگذارید و بگذارید ۱۵ تا ۲۰ دقیقه دم بکشد.
مرحله سوم: دمنوش را سرو کنید
وقتی دانهها لعاب دادند، میتوانید آن را از یک صافی رد کنید تا دمنوش شفاف داشته باشید. سپس آن را در یک فنجان به همراه عسل سرو کنید.
بهترین زمان مصرف دمنوش بهدانه
- بهترین زمان مصرف دمنوش بهدانه بستگی به هدف شما دارد. این نکات را در نظر بگیرید:
- برای کاهش التهاب معده و بهبود هضم غذا، بهتر است این دمنوش را نیم ساعت قبل از غذا بخورید.
- برای تسکین گلودرد و سرفه میتوانید آن را در هر ساعت از روز بنوشید.
- برای بهتر خوابیدن میتوانید این دمنوش را قبل از خواب مصرف کنید.
- برای کاهش استرس و داشتن آرامش بیشتر، بهتر است این دمنوش را عصر بنوشید.
بیشتر بخوانید: رسپی دمنوش گریپ فروت
نکات تکمیلی برای دم کردن بهدانه:
- میتوانید به جای عسل از شکر یا شیرینکننده استویا استفاده کنید.
- از دمنوش بهدانه میتوانید ۲ تا ۳ بار استفاده کنید.
- برای حفظ خواص بهدانه، بهتر است آن را نجوشانید.
- برای طعم بهتر، میتوانید کمی دارچین به دمنوش اضافه کنید.
- میتوانید از دانهها تا ۲ بار دیگر استفاده کنید و با هر بار استفاده، لعاب بیشتری آزاد میشود.
- این دمنوش را بیش از یک روز نگه ندارید و تازه مصرف کنید.
در این مقاله از مجله رضیم، روش دم کردن بهدانه و بهترین زمان مصرف آن را به شما آموزش دادیم. در این روزهای سرد اگر احساس گلودرد دارید، پیشنهاد میکنیم از این دمنوش استفاده کنید.